Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda
Motor

Bemutatták Sebestyén Peti 2022-es motorját

Csodálatos környezetben, a Faenza városában található „Villa Abbondanzi” adott otthont az Evan Bros. Racing Team hivatalos prezentációjának. Bemutatták az új motorfestést és ezzel hivatalosan is kezdetét veszi a 2022-es szezon.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Az eseményt a misanói és imolai versenypályák „hangja”, Boris Casadio moderálta. Fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy a csapat arculata teljesen átalakul, idén a fehér és a kék árnyalatai fognak dominálni. Az új motorok március 17-én és 18-án gurulnak majd előszőr aszfaltra Aragóniában, ahol egy kétnapos teszt vár Sebestyén Petiékre.

EvanBros_2022-01A HUMDA pilótája elmondta: „A technikai fejlesztések mellett a motor új festése dinamizmust sugároz és megérdemli, hogy az élmezőnyben legyek majd vele. Keményen dolgoztam ezen a télen, hogy felkészüljek a szezon első fordulójára és úgy gondolom, hogy jó úton haladok. Ez az év nagyon fontos lesz számomra és alig várom, hogy ezzel a fantasztikus csapattal neki vágjunk élesben is az idénynek!”

EvanBros_2022-04

EvanBros_2022-06

 

EvanBros_2022-16

EvanBros_2022-19

EvanBros_2022-26

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: