Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

HUMDA

Dupla top 10-es eredménnyel zárta a szezont Sebestyén Peti

Mindkét indonéziai futamon a 10. helyen látta meg a kockás zászlót a HUMDA támogatásával a Supersport-világbajnokságon a BARDAHL Evan Bros színeiben versenyző magyar motoros.

részletek

Óriási siker: Sebestyén Peti 5. lett Argentínában

Már szombaton is idei legjobb eredményét érte el a Supersport-vb magyarja San Juanban, a második versenyen viszont egész karrierje legjobb világbajnoki helyezését szállította a HUMDA támogatottja.

részletek

Új hazai szimulátoros és gokartos tehetségkutató

A múlt héten a debreceni állomásához érkezett a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. Országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozata mely 6-14 éves gyermekek számára került meghirdetésre.

részletek

Sebestyén Peti 11. és 9. helyekkel gazdagodott Portimaóban

Remek motorozást produkált mindkét portugál futamon a HUMDA támogatásával versenyző motoros, aki vasárnap beállította idei legjobb eredményét a Bardahl Evan Bros. Yamahával.

részletek

Ingyenes vezetéstechnikai tréninget szervez autósoknak a HUMDA

Október 10-én autós közlekedésbiztonsági napot rendez a Groupama Tanpályán a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. Az eseményre a humdadrivesafety.hu oldalon lehet jelentkezni szeptember 27-től.

részletek

Szaktekintélyekkel indít mobilitási startupprogramot a HUMDA

Michelisz Norbert autóversenyző, Talmácsi Gábor motoros világbajnok, dr. Hanula Barna belsőégésűmotor-szakértő, egyetemi docens és Kling Sándor F1-mérnök is segíti majd a HUMDA Startup Programot.

részletek

Sebestyén Peti a 9. helyen végzett az első barcelonai futamon

Idén is kaotikus versenyt hozott a katalán Supersport-világbajnoki forduló első napja: a szárazon kezdődő versenyen egy kör után leszakadt az ég, így be kellett jönni a bokszba kerékcserére. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a 15. helyről indulva a 9. helyen végzett.

részletek

Sebestyén Peti eredményben is előrelépne Barcelonában

A franciaországi top 10-es eredmény után extra motivációval vág neki a tripla hétvége első állomásának a HUMDA támogatásával a Bardahl Evan Bros. Yamahánál versenyző Supersport-világbajnoki motoros.

részletek

A HUMDA veszi át a Rally Hungary promóteri feladatait

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait.

részletek

Tanulóknak szervez közlekedésbiztonsági oktatást a HUMDA

„Road Safety – a biztonság az első” néven indít országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatot első és második osztályos tanulóknak a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. A hetente új állomásra látogató eseménysorozat szeptember 6-tól december 17-ig tart a főváros és tizenkét megyeszékhely központi szabadtéri helyszínein.

részletek

Másodszor tette tönkre a kinyíló légzsák Sebestyén Peti versenyét

Ugyanaz a probléma jelentkezett az első magny-cours-i futamon a magyar motorosnál, mint néhány hete Navarrában, így a top 10 közeléből kényszerült kiállni szombaton a Bardahl Evan Bros versenyzője.

részletek

Sebestyén Peti nagy előrelépésben bízik Magny-Cours-ban

Hétvégén Magny-Cours ad majd otthont a Supersport-vb idei nyolcadik versenyhétvégéjének. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a korábbi három forduló tapasztalatai után óriási motivációval érkezik csapatával egy számára jól ismert pályára.

részletek