Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 28. hétfő

SebestyénPéter

Dupla 12. hely Sebestyén Petinek Argentínában

Mindkét futamot a négy világbajnoki pontot érő 12. pozícióban zárta a Supersport-világbajnokságon a Bardahl Yamahánál szereplő magyar motoros a San Juan-i hétvégén.

részletek

Sebestyén Peti: Két pont és utolsó körös bukás Portimaóban

Szombaton a 14. helyen végzett a Supersport-világbajnokság magyar versenyzője, vasárnap viszont a kilencedik pozícióban haladt, amikor a futam legvégén elkövetett egy hibát.

részletek

Sebestyén Peti: Bukás és nulla pont Barcelonában

Nehéz hétvégét teljesített a Supersport-világbajnokság katalán fordulóján a magyar motoros, akinek szombaton már az első kanyarban véget ért a futama, vasárnap pedig a 20. helyen futott be.

részletek

Sebestyén Peti a hatodik helyről bukott a hajrában

Szombaton 13. helyével pontokat szerzett a Supersport-vb magny-cours-i fordulóján a magyar motoros, vasárnap viszont idei legjobb eredménye felé tartott, amikor az utolsó körökben elesett.

részletek

Sebestyén Peti: 14. és 11. helyezések Mostban

Kettős pontszerzéssel zárta a Supersport-világbajnokság csehországi fordulóját a magyar motoros, aki a Doningtonban elszenvedett kisebb agyrázkódása után ült vissza a Bardahl Evan Bros Yamahájára.

részletek

Sebestyén Peti: Bukás, majd pontszerzés Estorilban

Felemásan alakult a portugál hétvége a Supersport-világbajnokság magyar motorosának, aki a szombati elesése után a második futamon egy 13. hellyel gazdagodott a Bardahl Evan Bros. Yamaháján.

részletek

Sebestyén Peti megújulva érkezik Estorilba

Három hét szünet után Portugáliába érkezik a Supersport-világbajnokság mezőnye. A HUMDA közreműködésével versenyző Sebestyén Peti vállsérüléséből felépülve, újult erővel várja a világbajnokság harmadik fordulóját.

részletek

Vállproblémával áll rajthoz Assenben Sebestyén Peti

A motorversenyzés katedrálisaként ismert Assenben rendezik hétvégén a Supersport-vb második fordulóját. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti továbbra is sérüléssel küzd, a Dorna orvosi stábja egyelőre engedélyezte az indulását.

részletek

Sérülés miatt kellett feladnia a futamot Sebestyén Petinek

Hiába küzdött a Supersport-vb vasárnapi aragóniai versenyének elején a top 10-ért, kénytelen volt idejekorán feladni a küzdelmet a Bardahl Evan Bros magyar motorosa.

részletek

Sebestyén Peti: Felkészültünk a szezonra

Április 5-én a kétnapos aragóniai teszt után hivatalosan is véget ért a 2022-es felkészülési időszak. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti idén összesen tíz napot tesztelt csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az Aragóniában tartott szezonkezdés előtti két tesztnapon a teljes mezőny részt vett, a magyar pilóta összetettben a 10. helyen végzett.

részletek

Bemutatták Sebestyén Peti 2022-es motorját

Csodálatos környezetben, a Faenza városában található „Villa Abbondanzi” adott otthont az Evan Bros. Racing Team hivatalos prezentációjának. Bemutatták az új motorfestést és ezzel hivatalosan is kezdetét veszi a 2022-es szezon.

részletek

Jerezi teszttel indította Sebestyén Peti a 2022-es Supersport-világbajnoki idényt

Háromnapos teszttel kezdte meg az évet az Evan Bros. Racing csapat és a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A magyar pilóta három nap alatt összesen több mint 150 kört tett meg a jerezi pályán, ahol igazán előkelő társaságban motorozhatott, hiszen a MotoGP két kisebb kategóriájának is számos pilótája képviseltette magát.

részletek