Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

SebestyénPéter

Sebestyén: Továbbra sincs megoldás a gondokra

A Supersport 300-asok versenyén történt tragikus baleset miatt egyetlen futamot rendeztek a Supersport-vb mezőnye számára Jerezben, ahol a magyar motoros a 13. helyen ért célba.

részletek

AMTS: Sebestyén Péter és motorja is ott lesz

Az idei AMTS látogatói a találkozhatnak Sebestyén Péter sokszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyzővel, aki jelenleg a Supersport világbajnokság egyetlen magyar résztvevője.

részletek

Sebestyén Peti közelebb kerülne az élmezőnyhöz Mostban

Második versenyhétvégéjére készül a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar résztvevője. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti két hete debütált az Evan Bros. Racing team színeiben Hollandiában, ahol szezon közben becsatlakozva rögtön értékes vb-pontokat szerzett.

részletek

Sebestyén: Nem így képzeltem el a bemutatkozó hétvégét

Ismét sikerült értékes világbajnoki pontokat gyűjtenie Sebestyén Petinek, aki 12. helyen fejezte be a második holland Supersport-futamot az Evan Bros. Racing Team színeiben. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző pilótának ez volt az idei első versenyhétvégéje, melyet pozitív érzésekkel és rengeteg értékes adattal zárt.

részletek

Sebestyén: Jobb eredményt szeretnék elérni ezzel a motorral

Pontszerzéssel, de komplikáltan kezdődött a szezon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára: a 11. helyet szerezte meg a Supersport egyetlen magyarja, akinek tavaly október óta ez volt az első vb-futama.

részletek

Sebestyén Peti: Idén a dobogó, jövőre a vb-cím a cél

Az elmúlt két év világbajnok csapatánál folytatja a Supersport-vb magyar versenyzője, akivel a megállapodás létrejöttéről, valamint a célokról beszélgettünk a bejelentés után.

részletek

A világbajnok csapatban folytatja Sebestyén Péter

A Supersport-világbajnokság motorversenyeit az elmúlt években uraló Bardahl Evan Bros csapat színeiben versenyez júliustól Sebestyén Peti a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével. A sportoló már a július 23-25-i holland versenyen elindul, majd a szezon többi viadalán is megméretteti magát.

részletek

Még nem állt össze a projekt Sebestyén Petinél

Hétvégén kezdődik a Supersport-világbajnokság 2021-es szezonja, ahol 2017 óta idén először nem lesz jelen magyar induló az európai nyitófutamon – a tárgyalások azonban folynak.

részletek

Mégsem a Racing Team Hungarynél indul Sebestyén Peti

Voltak ugyan tárgyalások a felek között, a végleges megállapodás azonban nem történt meg, így a Supersport-vb magyar motorosa mégsem az újonnan alakult csapatnál fog szerepelni.

részletek

Újonnan alakult magyar csapatban indul Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

Idén is szoríthatunk egy honfitársunként a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában, Sebestyén Peti ráadásul egy újonnan alakult, száz százalékban magyar istállót erősít majd.

részletek

Sebestyén Peti: Törött ujj a drámai szezon végén

Egy hatalmas bukás és ennek következtében egy törött ujj volt a mérlege az Oxxo Hungary Yamaha-Team Toth versenyzőjének a Supersport-világbajnokság estorili idényzáróján.

részletek

Sebestyén Peti: 9. hely a szakadó esőben

Nehéz körülmények között produkált nagy felzárkózást a Supersport-vb egyetlen magyarja az utolsó előtti, magny-cours-i forduló szombati versenyén, vasárnap azonban ő is elesett.

részletek
Olvastad már?