Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

SebestyénPéter

Újonnan alakult magyar csapatban indul Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

Idén is szoríthatunk egy honfitársunként a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában, Sebestyén Peti ráadásul egy újonnan alakult, száz százalékban magyar istállót erősít majd.

részletek

Sebestyén Peti: Törött ujj a drámai szezon végén

Egy hatalmas bukás és ennek következtében egy törött ujj volt a mérlege az Oxxo Hungary Yamaha-Team Toth versenyzőjének a Supersport-világbajnokság estorili idényzáróján.

részletek

Sebestyén Peti: 9. hely a szakadó esőben

Nehéz körülmények között produkált nagy felzárkózást a Supersport-vb egyetlen magyarja az utolsó előtti, magny-cours-i forduló szombati versenyén, vasárnap azonban ő is elesett.

részletek

Sebestyén: Ami Aragóniában működött, itt nem

Kaotikus hétvégén van túl az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team és Sebestyén Péter a Supersport-vb barcelonai fordulóján: szombaton az esőben nem szerzett pontot, vasárnap viszont 11. lett.

részletek

Sebestyén Peti élete legjobb eredményével a top 6-ban

Fantasztikus hétvégét zárt Spanyolországban, a terueli fordulón a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar pilótája, és a 100%-ban magyar OXXO Hungary Yamaha-Toth Team. A 10. helyről indulva a szombati futamon a 7., vasárnap pedig a 6. helyen végzett Sebestyén Peti.

részletek

Sebestyén Peti egyre közelebb az élmezőnyhöz Supersport-világbajnokságon

Aragóniában folytatódott a Supersport-világbajnokság, ahol remekül szerepelt a mezőny egyetlen magyar indulója és a most már teljes egészében magyar alakulat, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team.

részletek

Sebestyén Yamahával, hangvillákkal a Macskaárvaházban

Stílszerűen, közúton használt MT-3-as Yamahájával érkezett Kápolnára a Macskaárvaházba Sebestyén Peti gyorsasági motorversenyző, akit itthon és külföldön egyre többen tartanak a hazánk első számú MotoGP-esélyes versenyzőjének.

részletek

Sebestyén Peti: kórházból a top 10 közelébe

Heroikus küzdelemben a 12. és 11. helyeken zárt az Oxxo Hungary Yamaha–Toth Team magyar motorosa, Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokság portimaói futamain.

részletek

Sebestyén Peti: műszaki hibából agyrázkódás

Jerezben folytatódott a Superbike-vb betétsorozatként futó Supersport-világbajnokság, ahova sok nehézség közepette érkezett meg Sebestyén Péter és csapata, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team.

részletek

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

részletek

VIP-teszt Sebestyén Petivel a jet ski sport Hungaroringjén Dunaharasztiban

Bajnokok tesztelik jövő hétfőn a Sea-Doo Sparkot a jet ski sport Hungaroringjén, a Jetpower Hungary bázisán újságírók és vásárlók jelenlétében.

részletek

Sebestyén Peti megdöntötte a Pannónia-ring pályacsúcsát

A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar motorosa az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team 600-as gépével javította meg a korábbi, 1000 köbcentis motorral elért rekordot egy teszten.

részletek
Olvastad már?