Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

SebestyénPéter

Sebestyén: Jobb eredményt szeretnék elérni ezzel a motorral

Pontszerzéssel, de komplikáltan kezdődött a szezon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára: a 11. helyet szerezte meg a Supersport egyetlen magyarja, akinek tavaly október óta ez volt az első vb-futama.

részletek

Sebestyén Peti: Idén a dobogó, jövőre a vb-cím a cél

Az elmúlt két év világbajnok csapatánál folytatja a Supersport-vb magyar versenyzője, akivel a megállapodás létrejöttéről, valamint a célokról beszélgettünk a bejelentés után.

részletek

A világbajnok csapatban folytatja Sebestyén Péter

A Supersport-világbajnokság motorversenyeit az elmúlt években uraló Bardahl Evan Bros csapat színeiben versenyez júliustól Sebestyén Peti a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével. A sportoló már a július 23-25-i holland versenyen elindul, majd a szezon többi viadalán is megméretteti magát.

részletek

Még nem állt össze a projekt Sebestyén Petinél

Hétvégén kezdődik a Supersport-világbajnokság 2021-es szezonja, ahol 2017 óta idén először nem lesz jelen magyar induló az európai nyitófutamon – a tárgyalások azonban folynak.

részletek

Mégsem a Racing Team Hungarynél indul Sebestyén Peti

Voltak ugyan tárgyalások a felek között, a végleges megállapodás azonban nem történt meg, így a Supersport-vb magyar motorosa mégsem az újonnan alakult csapatnál fog szerepelni.

részletek

Újonnan alakult magyar csapatban indul Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

Idén is szoríthatunk egy honfitársunként a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában, Sebestyén Peti ráadásul egy újonnan alakult, száz százalékban magyar istállót erősít majd.

részletek

Sebestyén Peti: Törött ujj a drámai szezon végén

Egy hatalmas bukás és ennek következtében egy törött ujj volt a mérlege az Oxxo Hungary Yamaha-Team Toth versenyzőjének a Supersport-világbajnokság estorili idényzáróján.

részletek

Sebestyén Peti: 9. hely a szakadó esőben

Nehéz körülmények között produkált nagy felzárkózást a Supersport-vb egyetlen magyarja az utolsó előtti, magny-cours-i forduló szombati versenyén, vasárnap azonban ő is elesett.

részletek

Sebestyén: Ami Aragóniában működött, itt nem

Kaotikus hétvégén van túl az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team és Sebestyén Péter a Supersport-vb barcelonai fordulóján: szombaton az esőben nem szerzett pontot, vasárnap viszont 11. lett.

részletek

Sebestyén Peti élete legjobb eredményével a top 6-ban

Fantasztikus hétvégét zárt Spanyolországban, a terueli fordulón a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar pilótája, és a 100%-ban magyar OXXO Hungary Yamaha-Toth Team. A 10. helyről indulva a szombati futamon a 7., vasárnap pedig a 6. helyen végzett Sebestyén Peti.

részletek

Sebestyén Peti egyre közelebb az élmezőnyhöz Supersport-világbajnokságon

Aragóniában folytatódott a Supersport-világbajnokság, ahol remekül szerepelt a mezőny egyetlen magyar indulója és a most már teljes egészében magyar alakulat, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team.

részletek

Sebestyén Yamahával, hangvillákkal a Macskaárvaházban

Stílszerűen, közúton használt MT-3-as Yamahájával érkezett Kápolnára a Macskaárvaházba Sebestyén Peti gyorsasági motorversenyző, akit itthon és külföldön egyre többen tartanak a hazánk első számú MotoGP-esélyes versenyzőjének.

részletek