Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Smedley

„2019 volt Vettel legjobb éve az F1-ben”

Szokatlan vélemény hangzott el a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban: a kritikák ellenére van, aki úgy nézi Vettel 2019-es évét, hogy ez volt élete legnagyobb kihívása és helytállt ebben a helyzetben.

részletek

Smedley: Még ennél is lehet lejjebb a Williamsnek

Bár a Williams saját maga általában úgy fogalmaz, hogy már látják a fényt az alagút végén, Rob Smedley, az istálló korábbi vezető mérnöke szerint ez egyáltalán nem biztos.

részletek

Bizonyos személyek felelősek a Williams hanyatlásáért

A csapatot előző szezon végén elhagyó Rob Smedley pontosan átlátja, hogyan lett konstruktőri harmadikból néhány év alatt legutolsó a Williams. Szomorúnak tartja, ami a patinás istállónál történt.

részletek

Megújult szerepben tér vissza Smedley az F1-be

A Williams korábbi teljesítményért felelős igazgatója, Rob Smedley műszaki tanácsadóként vállal új szerepet a Formula-1-ben. Feladata elsősorban az lesz, hogy közelebb hozza a sport technikai és emberi oldalát a szurkolókhoz.

részletek

Massa-overallokat kapott búcsúajándékként a Williams távozó mérnöke

Az már nagyjából egy hónapos hír, hogy Felipe Massa korábbi versenymérnöke, a Williamsnél legutóbb az autó fejlesztéséért felelős Rob Smedley távozik a csapattól. Az angol a búcsúztatáson még Massa-overallokat is kapott ajándékba.

részletek

Schumacher távozása kihatott a Ferrarira

Rob Smedley 100%-ig biztos benne, hogy Schumacher távozása rányomta a bélyegét a Ferrari teljesítményére. 2006 óta mindössze egy egyéni és két konstruktőri címet nyertek az olaszok.

részletek

2019-es fejlesztések: Az irány jó, a hatásra még várni kell

Mégsem lesz akkora hatása a módosított első szárnyaknak 2019-ben, mint ahogy azt előzetesen az FIA gondolta – vélekednek az F1-es csapatok főmérnökei, akik ennek ellenére úgy gondolják, a szabálymódosítások a jó irányba indultak el.

részletek

Rob Smedley távozik a Williamstől

A szezon végén mennie kell a teljesítményért felelős igazgatónak - a csapat a legjobbakat kívánta neki, de 2019-től már külön utakon folytatják.

részletek

Világbajnok csapatok a mezőny végén

Elképesztően sokat változott a Formula-1 arculata. A korábban hosszú ideig domináló McLaren és Williams istálló nem először küzdött egymás ellen a sereghajtó pozíciókban.

részletek

Megtámogatják a williamses fiatalokat

Újrakeveri kártyáit a Williams F1-es gárdája: átrendezés zajlik a csapaton belül, aminek az egyik legérdekesebb ténye az, hogy mindkét versenyzőjük egy helyett két versenymérnököt kap.

részletek

Mérnöke szerint Massa a csúcson hagyta abba

A Williams teljesítményért felelős főmérnöke úgy véli, a visszavonuló F1-es még idén is remek formát nyújtott. A hosszú éveken keresztül a brazil mellett dolgozó szakembernek hiányozni fog a pilóta.

részletek

Kubicának speciális feladata lesz

Az Abu Dhabi Nagydíj után kétnapos teszten vesznek részt az istállók. Az egyik legnagyobb kérdés, kivívja-e magának a jövő évi Williams-ülést Robert Kubica. Bár feladata sokrétű lesz.

részletek
Olvastad már?