Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Sims

A Formula-E kukázhatja a szezont, az új autókat és a városi pályákat is

Az igaz, hogy a versenypályákon ugyanúgy tétlenkedik a Formula-E is, mint az összes többi sorozat, ám a háttérben több vészforgatókönyvet dolgoztak ki, mint bárki más. Előfordulhat, hogy éppen az emberközeli szemlélet miatt kell stratégiát váltaniuk.

részletek

Formula-E: Sims ezt már behúzta, Bird kiesett

A hétvégi második pole-pozícióját már győzelemre tudta váltani a Formula-E szezonnyitóján Alexander Sims, az első versenyt megnyerő Sam Bird viszont nem látta meg a célt.

részletek

Formula-E: Megint Simsé a pole

A pénteki naphoz hasonlóan ezúttal is a BMW pilótája bizonyult a leggyorsabbnak, a Mercedeseknek viszont ezúttal nem ment - Buemi és Di Grassi fért még be a legjobb három közé.

részletek

Sosemvolt ütközésért büntethették a BMW-t

A Formula-E santiagói futamán a harmadik helyezett személye a leintés után változott. De vajon jogosan sorolták hátra Alexander Simst, aki elmondása szerint hozzá sem ért a megpördülő Edoardo Mortarához?

részletek

Hullottak az élről Chilében, Bird nyert, Wehrlein is dobogón

Sam Bird körül előbb-utóbb eltűnt mindenki: volt, aki már a rajt előtt, volt, aki a verseny közben, egy a lényeg: övé a futamgyőzelem Chilében, miközben Pascal Wehrleint először láthattuk dobogón. A harmadik hely egy büntetés után dőlt csak el.

részletek

BMW: Szabad a versenyzés az ütköző csapattársak között

Bár Antonio Felix da Costa és Alexander Sims csapattársakként, ráadásul az élen ütköztek össze a Formula-E legutóbbi futamán, Marokkóban, a csapatfőnök szerint ennek ellenére továbbra is szabadon versenyezhetnek egymás ellen.

részletek

Da Costa: Én hibáztam a balesetnél

A BMW pilótáinak rendkívül balszerencsés marrakeshi mutatványa után Antonio Felix da Costa és Alexander Sims magyarázzák a történteket: a portugál a csapatutasításra várt, a brit azt mondja, igazából nem is akart előzni.

részletek

Az élen ütközött a két BMW, d’Ambrosio nevetett a Marrakesh ePrix végén

Kétségtelenül a legemlékezetesebb versenyeinek egyikét szállította a Formula-E marrakeshi fordulója, ahol a BMW-k kettős győzelem felé száguldottak, amíg csatába nem bocsátkoztak egymással. D’Ambrosio először nyert futamot a pályán.

részletek

Versenyzők: A Formula-E-ben fontosabb az ész, mint az erő

Hogyan lehetséges, hogy még a világ legjobb versenyzőinek is elsőre rendre beletörik a bicskája a Formula-E-be? És hogy illik ehhez, hogy közben mégis ez az egyetlen csúcskategóriás versenyautó, amivel civilek is képesek bemutatózni? Erről kérdeztük a pilótákat.

részletek

Szárnyal a BMW, akcióban az új Formula-E

Valenciában megkezdte előszezoni tesztjét a Formula-E mezőnye, így első alkalommal gördültek pályára nagy tömegben az új, látványos külsejű versenyautók. Váratlanul a múltban gyengélkedő BMW-vel egy újonc volt a leggyorsabb.

részletek

Mi történik, ha rájössz, hogy nem vagy elég jó?

Egy autóversenyző életének talán legnehezebb pillanata az, amikor realizálja, hogy nem elég jó álmai beteljesítéséhez. Mit tehet ilyenkor? Meg kell hozni a lehető legnehezebb döntést...

részletek
Olvastad már?