Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

SafetyCar

McLaren-pilóták: Kevesebb előzést hozhat az új safety car-szabály

Kevésbé izgalmas újrarajtokra számít a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon Lando Norris és Carlos Sainz, melyért az idei szezonra módosított, biztonsági autós fázisokat érintő reguláját okolják.

részletek

Láttatok már safety car-versenyt?

Na jó, igazit most sem fogtok, de megnézhetjük aarava jóvoltából, hogy milyen is lenne Barcelonában egy verseny, melyen húsz biztonsági autó indul egymás ellen.

részletek

Sainznak van egy ötlete észszerűbb safety car-szabályra

A Renault fiatal pilótájának pontját elvették, amiért biztonsági autó mögött előzött. A félreértéseket ki lehetne küszöbölni, ha a lekörözötteknek nem előzni kellene.

részletek

Jól járhat, aki mellőzi a hiperlágyat

A Force India technikai igazgatója, Andy Green szerint óriási előnyre tehetnek szert azok a versenyzők, akik nem a hiperlágy gumin fognak rajtolni a vasárnapi futamon.

részletek

Vettel nem aggódik az elvesztett vb-vezetés miatt

A Ferrari pilótája Kínához hasonlóan akár nyerhetett is volna az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon, ám végül még a dobogóra sem állhatott fel, így már nem ő áll az élen az összetett pontversenyben.

részletek

Whiting a hétvége vitás ügyeit magyarázza

Miért nem kapott nagyobb büntetést Max Verstappen? Miért vártak a biztonsági autó pályára küldésével annyit, hogy az élmezőny néhány tagjának már ideje se legyen a bokszba hajtani? Az F1 versenyigazgatója mindent letisztáz.

részletek

Vettel a safety car időzítését nehezményezi

Az F1-es Kínai Nagydíj nagy fordulatát jelentette a féltávon beküldött biztonsági autó, ám a ferraris Sebastian Vettel szerint a beavatkozással Az FIA sportszerűtlen módon nyúlt bele a versenybe.

részletek

Tekintélyt parancsol a MotoGP új safety carja

A vadonatúj BMW M5 lett a MotoGP biztonsági autója: tekintélyt parancsoló, ahogyan az alábbi klipben párban felvonul a katari felhőkarcolók között.

részletek

Idegörlő F1-es újraindítások várhatók

Az eddig alkalmazott repülőrajt helyett már az idei évtől állórajttal indíthatják újra az F1-es futamokat. A megoldás izgalmakkal kecsegtet, ám jelentős veszélyeket is rejt magában.

részletek

Leon CUPRA: A Superbike-vb biztonsági autói

A Superbike vb-n 13 futamot rendeznek, hét gyártó vesz részt a versenysorozaton, egy futamban 28 motorversenyző van a pályán, és két biztonsági autó ügyel a verseny biztonságára.

részletek

Bemutatkozik az új BMW M5 MotoGP Safety Car

Innovatív technológia a biztonságért a motorversenyzés elitmezőnyében: az új BMW M5 MotoGP Safety Car.

részletek

Hamilton nem érti, miért volt szükség safety carra

A Belga Nagydíjon győzedelmeskedő F1-es pilóta már a futam során megkérdőjelezte a biztonsági autó pályára hívásának jogosságát, a leintést követően pedig mesterkélt és NASCAR-szerű húzásnak minősítette ezt a versenybírák részéről.

részletek
Olvastad már?