DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Sérülés

Marquez: A teszt ugrott, a cél a szezonnyitó

A Repsol Honda csapatbemutatója után a nyolcszoros világbajnok elmondta: az orvosoktól függ, mikor térhet vissza a versenypályára, de egyelőre a március végi katari nyitányt tűzte ki célul maga elé.

részletek

Alonso máris elhagyhatta a kórházat

Alig néhány nappal a kerékpáros balesete és az állkapcsát érintő műtét máris kiengedték a kórházból a spanyolt, aki egy orvosszakértő szerint valószínűleg gond nélkül ott lesz a bahreini teszten.

részletek

Marquez le akart mondani tavalyi fizetéséről

Mivel már az első versenyen megsérült, gyakorlatilag a teljes szezont kihagyta a repsolos, ezért vissza akarta adni a Hondának a 15 millió euró körüli keresetét – a HRC azonban ezt visszautasította.

részletek

Pontosan tíz évvel ezelőtt történt Kubica horrorbalesete

A Formula-1 világa két éve nagyon örült Robert Kubica visszatérésének, bár nem sikerült túl fényesre. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

„Marc egyre jobban van és egyre bizakodóbb”

Bár a harmadik karműtétje miatt egy korábbi fertőzés miatt kórházban kellett maradnia a nyolcszoros világbajnok motorosnak, öccse szerint a hondás most már látja a pozitívumokat.

részletek

Marquez: Hiba volt megpróbálni visszatérni Jerezben

A néhány napja harmadszor is megműtött spanyol elismerte, hogy a kartörése után túl hamar ült motorra – igaz, szerinte az orvosoknak kellett volna tudniuk, hogy eltörhet a behelyezett titánlemez.

részletek

Harmadszor is megműtötték Marquezt, féléves kihagyás várhat rá

Beigazolódtak a sajtóértesülések: csütörtökön harmadik alkalommal is megoperálták a nyolcszoros világbajnok motorost, a kezelés után pedig akár hat hónapos rehabilitációra is szükség lehet.

részletek

December elejéig dönt a harmadik műtétről Marquez

Sajtóhírek szerint a nyolcszoros világbajnok motoros egy héten belül mérlegeli a lehetőségeket – ha ismét operálni kell, arra a 2021-es idényének első szakasza is minden bizonnyal rámegy.

részletek

Nagyobb lehet a gond Marqueznél, mint hitték

A repsolos visszatérése továbbra is csúszik, és a paddockban keringő pletykák szerint akár egy harmadik, komolyabb műtét is szükséges lehet, amely tovább nyújthatja a spanyol távollétét.

részletek

Marquez: Nem tudom, mikor ülhetek újra motorra

Nagyinterjút adott a sérülés miatt hónapok óta lábadozó spanyol, aki beszélt a rehabilitációja mellett a Honda küszködéséről és a nélküle teljesen őrültté váló 2020-as MotoGP-szezonról is.

részletek

Negyedik műtétjén esett át Zanardi

A kórházból néhány napra kiengedett, majd az állapota miatt egy másik intézménybe átszállított parasportolón hét elején Milánóban hajtottak végre újabb idegsebészeti beavatkozást.

részletek

Zöld jelzés: Marquez indulhat az Andalúz Nagydíjon

Két nappal a felkartörését követő műtét után a MotoGP-címvédő megérkezett Jerezbe, ahol már át is esett az orvosi vizsgálaton, amely után megkapta az engedélyt a hétvégi futamon való szereplésre.

részletek