Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 28. csütörtök

Sérülés

Marquez: Hiba volt megpróbálni visszatérni Jerezben

A néhány napja harmadszor is megműtött spanyol elismerte, hogy a kartörése után túl hamar ült motorra – igaz, szerinte az orvosoknak kellett volna tudniuk, hogy eltörhet a behelyezett titánlemez.

részletek

Harmadszor is megműtötték Marquezt, féléves kihagyás várhat rá

Beigazolódtak a sajtóértesülések: csütörtökön harmadik alkalommal is megoperálták a nyolcszoros világbajnok motorost, a kezelés után pedig akár hat hónapos rehabilitációra is szükség lehet.

részletek

December elejéig dönt a harmadik műtétről Marquez

Sajtóhírek szerint a nyolcszoros világbajnok motoros egy héten belül mérlegeli a lehetőségeket – ha ismét operálni kell, arra a 2021-es idényének első szakasza is minden bizonnyal rámegy.

részletek

Nagyobb lehet a gond Marqueznél, mint hitték

A repsolos visszatérése továbbra is csúszik, és a paddockban keringő pletykák szerint akár egy harmadik, komolyabb műtét is szükséges lehet, amely tovább nyújthatja a spanyol távollétét.

részletek

Marquez: Nem tudom, mikor ülhetek újra motorra

Nagyinterjút adott a sérülés miatt hónapok óta lábadozó spanyol, aki beszélt a rehabilitációja mellett a Honda küszködéséről és a nélküle teljesen őrültté váló 2020-as MotoGP-szezonról is.

részletek

Negyedik műtétjén esett át Zanardi

A kórházból néhány napra kiengedett, majd az állapota miatt egy másik intézménybe átszállított parasportolón hét elején Milánóban hajtottak végre újabb idegsebészeti beavatkozást.

részletek

Zöld jelzés: Marquez indulhat az Andalúz Nagydíjon

Két nappal a felkartörését követő műtét után a MotoGP-címvédő megérkezett Jerezbe, ahol már át is esett az orvosi vizsgálaton, amely után megkapta az engedélyt a hétvégi futamon való szereplésre.

részletek

Döbbenet: Marquez már a hétvégén versenyezne!

Sajtóhírek szerint a néhány napja felkartörést szenvedő nyolcszoros világbajnok fontolgatja, hogy egyetlen verseny kihagyása nélkül, már az Andalúz Nagydíjon újra ott legyen a mezőnyben.

részletek

Véget ért Zanardi kórházi kezelése

Véget ért Alex Zanardi június 19-e óta tartó kórházi kezelése, a sportolóról mostantól egy rehabilitációs intézmény gondoskodik - közölte kedden az eddig őt ápoló kórház.

részletek

Nagy lehet a baj Marqueznél – máris elúszhatott a címvédés?

Hatalmasat bukott Jerezben a nyolcszoros világbajnok, akinek eltört a jobb karja, ám ami még rosszabb hír, hogy egy ideg is sérülhetett – pedig előtte ismét megmutatta, hogy nincs párja a mezőnyben.

részletek

Verstappenéhez hasonló óriási hibát nem először látunk

A Red Bull és Max Verstappen is emberfelettit teljesített a Magyar Nagydíjon, a rajt előtt hatalmasat hibázó és autóját összetörő holland másodikként végezhetett, csapatfőnöke nagy örömére.

részletek

Maradt remény az izgalomra, Verstappen sérült szárnnyal ment

Az első két szabadedzés a Mercedes nyomasztó fölényét hozta, a fő kihívónak tartott Red Bull meg sem tudta szorítani a Fekete Nyilakat. Ne hirdessünk még előre bajnokot, Max Verstappen sérült autóval futott.

részletek
Olvastad már?