Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Sérülés

Alonso még érzi a melbourne-i baleset utóhatásait

A kétszeres F1-es világbajnok Monacóban elismerte: nem véletlenül van bekötve a csuklója, néhány hónapba ugyanis beletelik még, mire teljesen rendbe jön a keze ausztráliai balesete után.

részletek

Marquez: Így nem tudnám folytatni a motorozást

A szűk két éven belül negyedszer is kés alá fekvő nyolcszoros világbajnok elmondta, miért volt könnyű döntés az újabb műtét. A spanyol reméli, rövidesen újra normális életet élhet.

részletek

Újabb műtét, újabb kihagyás Marqueznél

Az Olasz GP időmérője után a spanyol motoros bejelentette, hogy Mugello után negyedszer is megoperáltatja szűk két éve megsérült jobb karját, így bizonytalan ideig ismét nem láthatjuk versenyezni.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

Megijeszti Marquezt a visszatérő látásprobléma

Nem sokra emlékszik a mandalikai bukásából a nyolcszoros világbajnok motoros, aki elmondta: az orvosok szerint bármikor fennáll a kockázata, hogy ismét kiújul a kettős látása egy ütés hatására.

részletek

Visszatérés: Marquez rajthoz áll Austinban

Kedden már motorra pattant a nyolcszoros világbajnok, akinek zöld jelzést adtak az orvosok, így mindössze egyetlen versenyhétvége kihagyása után ott lesz a MotoGP Amerikai Nagydíján.

részletek

Marquez: Még legalább egy vb-harc a célom

A sérülések és nehézségek közepette sem felejtette el a repsolos, hogy mi is a célja a MotoGP-ben – bár abban nem biztos, hogy ez már idén megvalósul. Az új Hondára még mindig nem érzett rá teljesen.

részletek

Marquez: Reális opció volt, hogy abbahagyom

A nyolcszoros világbajnok spanyol szerint benne volt a pakliban, hogy a látása már soha nem lesz olyan jó, hogy újra MotoGP-motorra ülhessen. A sok kihagyás miatt nem is tekint magára favoritként.

részletek

Zöld jelzés: Marquez ott lesz a sepangi teszten

Jó hírekkel szolgált a Repsol Honda: az újabb orvosi vizsgálatok arra jutottak, hogy a nyolcszoros világbajnok felépült és felülhet egy MotoGP-motorra, így részt vehet a jövő hétvégi maláj teszten.

részletek

Marquez: Benne volt, hogy többet nem motorozhatok

Először beszélt részletesen múlt őszi balesetéről és az azt követő látásproblémáiról a nyolcszoros motoros világbajnok, aki elmondta: célja, hogy ott legyen a sepangi teszten február elején.

részletek

Több hónap után újra motoron Marquez

Jó hírekről számolt be a Repsol Honda: az orvosok szerint javult a nyolcszoros világbajnok látása, így megkapta az engedélyt arra, hogy a novemberi balesete óta először motorra üljön.

részletek

Marquez: A sérülés előtti énem vb-esélyes lenne

Bár a visszatérése óta csupán egy futamot nyert, a nyolcszoros világbajnok motoros úgy érzi, a Honda küszködése ellenére is harcban lenne a címért a tavalyi sérülése nélkül.

részletek