DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Sérülés

Marquezt megműtötték, kihagyja Argentínát

Eltörte a kézközépcsontját az általa okozott balesetben, ezért nem tud rajthoz állni a termasi MotoGP-futamon – így vele együtt hárman sérültek le az évadnyitón.

részletek

Tíz napja „zöldség” volt, vasárnap Mercedest vert Stroll

A futam utolsó harmadában eléggé fájt már a csuklója, de így is élvezte a minden téren jobb Aston Martin vezetését a kanadai az F1-es Bahrein Nagydíjon.

részletek

Nincs komoly fájdalom, csak kis kényelmetlenség – Stroll

Részletezte balesete körülményeit és azt követő műtétet a kanadai F1-es pilóta, aki a minap a szimulátorban tesztelte, hogy készen áll-e a vezetésre.

részletek

Újabb részletek Stroll balesetéről

Sajtóhírek szerint a jobb keze és csuklója sérülhetett az Aston kanadai F1-es pilótájának, s egy kisebb műtét után egy vagy két futamot hagyhat ki.

részletek

Ezért égett meg Quartararo mellkasa

Komolyabb sérülés nélkül megúszta ugyan aragóniai első körös balesetét a regnáló MotoGP-világbajnok, a mellkasán viszont égéses horzsolásokat szenvedett – az Alpinestars elmondta, miért.

részletek

Alonso még érzi a melbourne-i baleset utóhatásait

A kétszeres F1-es világbajnok Monacóban elismerte: nem véletlenül van bekötve a csuklója, néhány hónapba ugyanis beletelik még, mire teljesen rendbe jön a keze ausztráliai balesete után.

részletek

Marquez: Így nem tudnám folytatni a motorozást

A szűk két éven belül negyedszer is kés alá fekvő nyolcszoros világbajnok elmondta, miért volt könnyű döntés az újabb műtét. A spanyol reméli, rövidesen újra normális életet élhet.

részletek

Újabb műtét, újabb kihagyás Marqueznél

Az Olasz GP időmérője után a spanyol motoros bejelentette, hogy Mugello után negyedszer is megoperáltatja szűk két éve megsérült jobb karját, így bizonytalan ideig ismét nem láthatjuk versenyezni.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

Megijeszti Marquezt a visszatérő látásprobléma

Nem sokra emlékszik a mandalikai bukásából a nyolcszoros világbajnok motoros, aki elmondta: az orvosok szerint bármikor fennáll a kockázata, hogy ismét kiújul a kettős látása egy ütés hatására.

részletek

Visszatérés: Marquez rajthoz áll Austinban

Kedden már motorra pattant a nyolcszoros világbajnok, akinek zöld jelzést adtak az orvosok, így mindössze egyetlen versenyhétvége kihagyása után ott lesz a MotoGP Amerikai Nagydíján.

részletek

Marquez: Még legalább egy vb-harc a célom

A sérülések és nehézségek közepette sem felejtette el a repsolos, hogy mi is a célja a MotoGP-ben – bár abban nem biztos, hogy ez már idén megvalósul. Az új Hondára még mindig nem érzett rá teljesen.

részletek