Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

RichEnergy

A Haas nem érti, hogy miről beszél a Rich Energy

Azt tette közzé a volt főszponzor, hogy szaúdi befektetők veszik meg az F1-es csapatot - Günther Steiner már kommentálni sem nagyon akarja, amit az energiaitalosok mondanak...

részletek

Szakított a Haas és a Rich Energy – most már tényleg

Végéhez ért a Formula-1-es szezon legabszurdabb története, hiszen a Haas közös megegyezéssel felbontotta a szerződést névadó szponzorával. Sajtóértesülések szerint azonban az autók színe nem változik meg.

részletek

Hivatalosan nevet változtatott a Haas főszponzora

Egyre szövevényesebb a Rich Energy és a Haas közti viszony, a múlt heti botrányos események után hirtelen nevet váltott a cég és a balhés vezér már részvényekkel sem rendelkezik.

részletek

Sajtó: 35 milliót bukhat a Haas főszponzora

Az utóbbi hetekben kevés pozitív dolog történt a Haas-Ferrarival, a pocsék teljesítményt tetézte a Rich Energy körül kialakult botrány is. Ha az italcég mégis lelép, az nagyon sokba fájhat neki.

részletek

A nagy szakállú főnök állhat a Rich Energy botránya mögött

Nagy az öröm az Egyesült Királyságban most, hogy szerdán bejelentették: a történelem első F1-es nagydíjának otthont adó legendás aszfaltcsík 2024-ig a versenynaptárban marad. A Brit Nagydíj csütörtöki napján természetesen ez volt a legfőbb beszédtéma, no és az, hogy mi zajlik a Haas istálló és főszponzora, a Rich Energy között.

részletek

A Rich Energy nem a Haasszal szakít, hanem a tweetelővel

Egyetlen nap leforgása alatt tisztázódni látszik a helyzet a Rich Energy Twitter-fiókja által szerdán közzétett meglepő szakítás ügyében. A cégnél állítják, kitartanak a Haas mellett, bár a saját közösségi oldalukhoz állítólag még nem férnek hozzá.

részletek

Haas: A Rich Energy továbbra is a főszponzorunk

Tegnap nagy port kavart a hirtelen jött bejelentés: A Rich Energy a Twitteren tudatta a világgal, hogy szakít a Haas Formula-1-es csapatával. Az istálló közleményben reagált a kialakult szituációra.

részletek

A közösségi médiában tudatta a Haasszal való szakítását a Rich Energy

A Formula-1 alighanem valaha volt egyik legbotrányosabb szponzora, az idénre a Haashoz hangzatos tervekkel csatlakozó Rich Energy a közösségi médiában közölte, felbontja megállapodását a csapattal, mivel azt a Red Bull Ringen legyőzte egy Williams.

részletek

Elvették a logóját a Haas főszponzorának

A Haas F1-es istálló főszponzora, a Rich Energy pert veszített egy kerékpárgyártó céggel szemben, miután az megvádolta a logójának ellopásával. El kell tüntetni az autókról az agancsos emblémát.

részletek

Rich Energy: Óriásölők vagyunk, ahogy a Haas is

A kétes hátterű Rich Energy annak a Dávidnak titulálta magát, aki legyőzi Góliátot, pont úgy, ahogy a Haas teszi a legnagyobb F1-es csapatokkal. A márkatulajdonos szerint tőlük nincs jobb partner.

részletek

Haas-szponzor: Mintha azt mondanánk, Elvis még él

Sokan kételkednek abban, hogy a Haas új színeit adó főszponzor, az alig ismert Rich Energy képes finanszírozni az F1-es projektet. A cég főnöke a Red Bullhoz hasonlítja energiaitalát, és úgy véli, kétségbe vonni hitelességük olyan, mintha valaki a holdraszállásban kételkedne.

részletek

Mérföldkő: Névadó szponzora lesz a Haasnak

Nagyon fontos lépést tesz az F1-hez 2016-ban csatlakozó amerikai Haas istálló: a Rich Energyvel kötött megállapodás értelmében először lesz névadó szponzora az istállónak.

részletek
Olvastad már?