DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A Haas nem érti, hogy miről beszél a Rich Energy

Azt tette közzé a volt főszponzor, hogy szaúdi befektetők veszik meg az F1-es csapatot - Günther Steiner már kommentálni sem nagyon akarja, amit az energiaitalosok mondanak...

Még a Szingapúri Nagydíj hétvégéje előtt tweetelt arról a Rich Energy, hogy sok szerencsét kívánnak a Haas F1-es csapatának, mert tudomásuk szerint szaúdi befektetők fogják megvenni a csapatot. A már-már bohózatba forduló "kapcsolat" az energiaitalt gyártó cég és a Formula-1-es istálló között továbbra is tart - a Rich a hétvégén is folyamatosan tweetelt a Haas eredményeiről annak ellenére, hogy már hetek óta megszűnt a kettejük közötti szponzori szál.

stein



A szaúdi befektetőkkel kapcsolatos poszt azért persze több annál, mint hogy valaki megoszt egy képet a fekete Haasról, úgyhogy az Autosport meg is kereste Günther Steiner csapatfőnököt. "Nem tudom, hogy hogyan reagáljak erre. Én is sok szerencsét kívánok a befektetőknek. Nem ismerem őket" - mondta Steiner.

"A csapat nem eladó. Ez csak a Rich Energy egyik tweetje és nem válaszolok tweetekre, vagy ilyesmikre. Ezek nem mi vagyunk, nem akarok erre menni" - tette hozzá szűkszavúan. Gene Haas tulajdonosnak természetesen nem tetszik, hogy az F1-es csapat ilyen gyengén teljesít idén és hogy ennyit hibázik, de Steiner állítása szerint ettől még maximálisan elkötelezett a sportág iránt és nem akarja eladni az istállót.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: