Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Steiner

Grosjean: Ez kib*szott idegesítő

Az autó kezelhetősége mellett a technikai gondok sem derítették jókedvre Romain Grosjeant Bakuban, a Haas F1-es pilótája szerint erre most már ki kell találniuk valamit.

részletek

Ezért marad le a Haas a jó időmérő után

Idén is nagyon gyors autóval rendelkezik a Haas, ez azonban pontokban mégis csak mérsékelten jelentkezik. A legutóbbi két helyszínen alapvető gumikezelési gondokkal küszködtek és még nincs vége.

részletek

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

Haas: Nem értik, hogy miért vagyunk ilyen jók

Günther Steiner, a Haas F1-es csapatfőnöke kőkeményen odaszólt az őket kritizáló riválisoknak, szerinte senkit sem zavarnának akkor, ha utolsók lennének, így viszont szem előtt vannak.

részletek

Magnussen: Reménytelen volt a tempónk

Bár az időmérőn még kis híján a Red Bullt is elkapta a dán, a vasárnapi versenyen még a pontszerzés sem jött össze a Haas pilótájának – ráadásul az okát sem tudja, hova tűnt a sebességük.

részletek

A „B-csapatok” támadás alatt

A Haas csapatfőnökének kicsit sem tetszik, hogy riválisaik azért lobbiznak, hogy a több istálló által alkalmazott gyakorlatot ellehetetlenítsék. Úgy akarnak javulni, hogy a B-csapatoktól elvesznek.

részletek

A Haas közelebb lépett a Ferrarihoz

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon ez látszott. Kevin Magnussen a hatodik pozícióban ért be a két Ferrari mögött, és valószínűleg Romain Grosjeannak sem lett volna rossz versenye a hiba nélkül.

részletek

Steiner: Nem volt értelme megjátszani magam a sorozatban

Günther Steiner elmondta, nem volt értelme annak, hogy megjátssza magát a Netflixen megjelent F1-ről szóló dokumentum sorozatban, sőt örül annak, hogy a szurkolók egy eddig nem ismert oldalát is láthatták.

részletek

Magnussen Montoyának köszönheti szerződését

Nem túl gyakori eset, hogy egy egykori Formula-1-es pilóta úgy ajánl valakit egy csapat figyelmébe, hogy személyesen nem is ismerik egymást, pedig Kevin Magnussen esetében ez történt.

részletek

A Haas direkt ráment a kerékcserékre

A tavalyi szezonnyitón két orbitális bokszutcai bakinak köszönhetően rengeteg pontot bukott a Haas-Ferrari. Nem feledték a csapatnál a tavalyi fiaskót és kétszer annyit gyakorolták a kerékcseréket.

részletek

Haas-főnök: Magnussenből még lehet világbajnok

Míg a dán pilóta már a Hülkenberg-féle versenyzők csoportjába sorolja magát, addig Günther Steiner szerint az is benne van a pakliban, hogy 2021-ben leigazolja egy nagycsapat. Persze a legjobb lenne, ha a Haasnak nyerne futamot.

részletek

Fittipaldinak a Formula-1-be vezethet az útja

Kicsit sem bánta meg a Haas, hogy Pietro Fittipaldit választotta tesztpilótájának, a barcelonai tesztelésen lehetőséget kapott és gyorsan felvette a ritmust. A csapatfőnök szerint nagy tehetség.

részletek
Olvastad már?