Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Steiner

Büntetést kapott a versenybírókat sértegető Steiner

Versenyzők esetében már a Formula-1-ben is volt példa arra, hogy nem megfelelő magaviseletért szankcióval sújtottak valakit a sportfelügyelők, ám most egy csapatfőnök is megérezhette: nincs mentelmi joga ilyen esetekre.

részletek

Steinert nem izgatja az esetleges büntetés

Nem izgul túlságosan az FIA által ellene indított eljárás miatt Günther Steiner, a Haas szókimondó csapatfőnöke. A formula.hu-nak csütörtökön, a Japán Nagydíj helyszínén egy legyintéssel és egy szokásos Steiner-vigyorral nyugtázta a kilátásba helyezett eljárás esetleges következményeit.

részletek

Példás büntetést kaphat a Haas csapatfőnöke

Súlyos következményekkel járhat Günther Steiner kirohanása Szocsiban: a csapatrádióban és személyesen is becsmérelte a stewardokat. Az olaszt kitilthatják a bokszutcából, de helyette a Haast is szankcionálhatják.

részletek

A Haasnak nagyon sokba kerül az idei gyengélkedés

Mélyen az elvárások alatt teljesít idén a Haas-Ferrari, a jó kezdetet látványos visszaesés követte. A főszponzor már távozott, jövőre pedig sokkal kevesebb pénzre számíthatnak idei produkciójuk miatt.

részletek

Beszólása miatt bajba került a Haas főnöke

Günther Steiner az Orosz Nagydíjon egy kiszabott büntetés miatt lehülyézett egy meg nem nevezett versenybírót. Könnyen lehet, hogy az FIA felelősségre fogja vonni emiatt.

részletek

Haas: Az a hülye marha versenybíró…

Formában volt az amerikai F1-es csapat főnöke az Orosz Nagydíj leintését követően, amikor kendőzetlenül kinyilvánította véleményét a pilótájára kiszabott öt másodperces büntetésről.

részletek

A Haas nem érti, hogy miről beszél a Rich Energy

Azt tette közzé a volt főszponzor, hogy szaúdi befektetők veszik meg az F1-es csapatot - Günther Steiner már kommentálni sem nagyon akarja, amit az energiaitalosok mondanak...

részletek

Kubica a Haasnál kaphat lehetőséget

A Williamstől távozó pilóta új lehetőségek után kutat az F1-ben, ezek egyike egy teszt- és szimulátorpilótai feladatkör lehetne a Haas istállójánál. Az amerikaiak nagy hasznát vennék a lengyelnek.

részletek

Haas: Hülkenberg csak rizikó lett volna

Romain Grosjean szerződéshosszabbítása nyomán a Haas csapatfőnöke, Günther Steiner nyíltan beszélt arról, hogy az istálló fontolóra vette a 2020-as ülés nélkül lévő Nico Hülkenberg alkalmazását is, ám volt egy nyomós érvük ellene.

részletek

Hivatalos: A Haas is bejelentette jövő évi párosát

A Haas-Ferrari is hivatalosan bejelentette, milyen pilótafelállásban folytatja jövőre a Formula-1-ben. Az előzmények ismeretében sikerült némi meglepetéssel szolgálnia az amerikai istállónak.

részletek

Steinert kicsinálják a Haas problémái

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke saját elmondása szerint nehezen viseli a csapat tavalyinál jóval gyengébb teljesítményét. De legalább már értik a problémákat, kérdés viszont, hogy idén meg is sikerül-e oldani őket.

részletek

Elkallódott tehetség kopogtatott a Haashoz, elutasították

Érdekes részletet árult el a kiadó 2020-as üléssel kapcsolatban Günther Steiner: a Mercedes egykori pártfogoltja, Pascal Wehrlein érdeklődött, van-e esélye a csapatnál. Nincsen.

részletek
Olvastad már?