Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Steiner

Távozó Schumacher és Vettel, visszatérő Hülkenberg, tagadó Perez – ez történt csütörtökön

Végre bejelentést tett a Haas, elítélő közleményt adott ki a Red Bull, szép szavakkal és különleges sisakkal búcsúznak Vetteltől – egy csokorba gyűjtöttük a csütörtöki nap legfontosabb F1-es híreit.

részletek

Schumachernek túl kevés rutinja volt Steiner szerint

A tapasztalat miatt döntöttek Nico Hülkenberg mellett a Haas csapatánál. Erről Günther Steiner beszélt Abu Dhabiban, aki elárulta, nincs idejük megvárni, amíg Schumacher rutinosabbá válik.

részletek

Ralf Schumacher: Steineréknek semmi sem volt jó

Komoly kifakadást intézett a Haas vezetése irányába a korábbi F1-es pilóta Ralf Schumacher annak kapcsán, hogy unokaöccse, Mick várhatóan nem folytathatja náluk 2023-ban.

részletek

Magnussen meg sem próbálta tartani az élmenőket

Nagyon élvezte az élen töltött első köröket a dán, de tudta, hogy irreális feladat lenne a három nagycsapat ellen harcolni, így inkább a közvetlen riválisokra és a pontszerzésre fókuszált a Haasszal.

részletek

Döntött a Haas a második 2023-as pilótájáról

Günther Steiner, az amerikai csapat vezetője elárulta: már eldőlt, ki lesz jövőre Kevin Magnussen csapattársa – néhány napon belül pedig nyilvánosságra is hozzák a választásukat.

részletek

Schumacher zavarodott az eredmény láttán

Csalódottan értékelte a történteket Mick Schumacher, miután az utolsó rajtkocka jutott neki a pénteki időmérőn. Steiner nem mulasztott el ismét odaszúrni a németnek, aki szerinte túl óvatos volt.

részletek

Steiner szerint ez nem szerencse volt, megérdemli a Haas és Magnussen is

Nem a szerencsén, hanem a jó taktikán és a jó teljesítményen múlt Kevin Magnussen döbbenetes pole-pozíciója a csapatfőnök szerint. Az istálló és a pilóta is megérdemli ezt a sikert.

részletek

Akár élcsapathoz is kerülhet Schumacher?

Miközben a Haas még kivár a döntéssel – Günther Steiner szeretné Abu Dhabi előtt lezárni a kérdést, de nem ígérte meg –, sajtóhírek szerint Ricciardótól függhet, milyen B opciója lehet a németnek.

részletek

Ez történt ma: békekötés, könyvelőt keres a Red Bull, idén több csapat is túlköltekezhet

Békét kötne a Sky Sports és a Red Bull, az energiaitalosok könyvelőt keresnek, Piastri McLarent tesztelhetett, Steiner pedig megváltozatná a sprinteket - ez történt hétfőn.

részletek

Steiner megreformálná a sprinthétvégéket

A Haas csapatfőnöke támogatja a sprintversenyek egyre növekvő számát, a második szabadedzés helyett azonban egy újabb kvalifikációt rendezne, ami a vasárnapi rajtsorrendet döntené el.

részletek

Steiner: Már közel a döntés ideje

Ugyan még mindig nem nevezett meg pontos dátumot a második pilóta bejelentését illetően Günther Steiner, azt már elmondta, hogy nagyon közel állnak a döntés meghozásához.

részletek

Schumacher: A pályahatárok álltak az utunkba

A Haas német versenyzője szerint az autó sebessége alapján könnyedén a Q2-be kellett volna jutniuk, ehelyett egy apróbb hiba miatt már a Q1-ben búcsúzni kényszerültek a további küzdelmektől.

részletek