Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Steiner

Steiner szerint Wolff a feltűnést kereste a rádiózással

„Mindenkinek félre kell állnia, amikor ők jönnek” – jegyezte meg epésen Günther Steiner, arra reagálva, hogy a Mercedes csapatfőnöke a versenyigazgatót sürgette Nyikita Mazepin lekörözése miatt.

részletek

Steiner: Mazepin jobban küzd az autóval

A Haas F1-es csapatvezetője szerint az orosznak jobban meggyűlik a baja a 2021-es konstrukció instabilitásával, mint szintén újonc csapattársának, Mick Schumachernek.

részletek

Haas: Mazepin bocsánatot kért

Hajmeresztő pillanat volt a Portugál Nagydíjat éppen vezető Sergio Perez számára, mikor a lekörözött Nyikita Mazepin ráhúzta a kormányt. Günther Steiner versenyzőjét mentette: túl későn kapta meg a kék zászlót, a csapat is rádiózhatott volna, a manőverben pedig nem volt szándékosság.

részletek

„Mick szeretné, ha az apja büszke lenne rá”

Günther Steinert továbbra is lenyűgözi az újonc Schumacher munkamorálja. A Haas F1-es csapatfőnöke arról is beszélt, milyen két eltérő karaktert kezelni a német és Mazepin személyében.

részletek

Steiner: Csodálatra méltó Schumacher lelkesedése

Nem győzte dicsérni főnöke a fiatal német újonc hozzáállását: hiába szerepel a sereghajtó csapatnál, a hétszeres F1-es világbajnok fia így is teljes erőbedobással dolgozik a Haasnál.

részletek

Az összes csapat megvakult az első edzésen

Komoly fennakadások voltak a kommunikációs rendszerben Imolában. A csapatok a rádiót és a GPS-t is elvesztették, ami hozzájárult Ocon és Perez balesetéhez. A problémákról a Haas, az Aston Martin és a Ferrari csapatfőnöke számolt be.

részletek

Mazepin: Fontos, hogy elkapjam a ritmust

Nyikita Mazepin már az F1-es szezon kezdete előtt össztűz alá került nyúlkálós botránya és az orosz zászló körül kialakult helyzet miatt. Aztán Szahírban önmaga rontotta tovább megítélését.

részletek

Haas: Nem a német szponzor miatt választottuk Micket

A csapat új támogatója és a fiatal Schumacher érkezése között nem volt közvetlen összefüggés. A Ferrari döntése volt pártfogoltját a Haashoz irányítani, emelte ki Günther Steiner.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

Haas: Még egy fejlesztés, aztán kifújt

Az amerikai kiscsapat az F1-es szezon második fordulójára készül egy kisebb fejlesztési csomaggal, többet nem foglalkozik az idei autóval. Kiderült, ennek ellenére a csapat miért várja az idényt.

részletek

„Mick nagyban hasonlít Michaelre”

A Haas egykor Ferrarinál dolgozó szakembereit meghatotta, hogy Michael Schumacher után idén Mickkel is együtt dolgozhatnak, aki szerintük több szempontból hasonlít az édesapjára.

részletek

A Haas tagadja, hogy a Renault felé kacsintgat

A csapatfőnök valóban ejtett néhány szót a Renault csapatfőnökével egy lehetséges együttműködésről, de Günther Steiner szerint szó nincs megállapodásról, a Haas a Ferrari partnere marad.

részletek
Olvastad már?