Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 25. kedd

Steiner

Magnussen: Steiner jól tette, hogy elhallgattatott!

Kevin Magnussen igencsak kiborult a Kanadai Nagydíj közben, aminek a csúcspontja az volt, amikor a csapatrádióban ország-világ előtt kezdett el elégedetlenkedni. De elnézést kért, és főnöke, Günther Steiner fegyelmezését sem vette magára.

részletek

Pirelli: Rossz ötlet lenne a tavalyi gumikhoz visszatérni

Számos csapat – kivéve a Mercedest – küzd az átalakított abroncsok kezelésével. Felmerültek olyan hangok, melyek szerint egyszerűen vissza kellene hozni a 2018-as specifikációt. A gyártó szerint ez elhamarkodott, rossz ötlet lenne.

részletek

Haas: Ettől már nem lehet szörnyűbb

Rossz, rosszabb, legrosszabb. A Haas F1-es csapatának idén egy perc nyugta sincs, sorra bombázza őket az élet különböző problémákkal. Hiába rendelkeznek gyors autóval, ezt nem tudják kihasználni.

részletek

Magnussen elmondta, miért fakadt ki a rádión

Egyáltalán nem a csapatot akarta bántani az F1-es Kanadai Nagydíj közvetítésébe is bejátszott panaszkodásával, egyszerűen csak frusztrálja, hogy szenvednek a középmezőny legjobb autójával.

részletek

A magyar leleményességgel poénkodott a Haas főnöke

A csípős odamondogatásairól híres csapatfőnök, Günther Steiner nemcsak Kevin Magnussennek pörkölt oda, mondott egy szellemeset a Haas magyar munkatársával, Jánvári Zsolttal kapcsolatban is.

részletek

Forradalmi F1-es ötlet: Tiltsák be az edzést

Ha Lewis Hamilton nehezen vezethető F1-es autókat szeretne, akkor Günther Steiner szerint az lenne a legegyszerűbb, ha megtiltanák a versenyzőknek a testedzést, és gyorskajákkal etetnék őket.

részletek

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor

A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.

részletek

Steiner: A versenybíróknak el kéne olvasni végre a szabálykönyvet

A Haas csapatfőnöke kifakadt Pierre Gasly büntetésén, szerinte a versenybíróság a szabályokkal ellentétes büntetéseket osztogat, amiből rendre az amerikai istálló jön ki rosszabbul, Monacóban is.

részletek

A Haas a pontszerzés ellenére csalódott

Bár az egyik Haasban Romain Grosjean pontszerzőként ért célba, a csapat tempója alapján reális esély lehetett volna a dupla pontszerzésre is. Ennek megfelelően az istálló csalódott.

részletek

Haas: Mi bánunk a legrosszabbul a gumikkal

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner tisztában van vele, hogy az övék a legrosszabb gumikezelés az egész mezőnyben, de dolgoznak azon, hogy fejlesszék a VF-19 erre vonatkozó tulajdonságait.

részletek

Grosjean: Ez kib*szott idegesítő

Az autó kezelhetősége mellett a technikai gondok sem derítették jókedvre Romain Grosjeant Bakuban, a Haas F1-es pilótája szerint erre most már ki kell találniuk valamit.

részletek

Ezért marad le a Haas a jó időmérő után

Idén is nagyon gyors autóval rendelkezik a Haas, ez azonban pontokban mégis csak mérsékelten jelentkezik. A legutóbbi két helyszínen alapvető gumikezelési gondokkal küszködtek és még nincs vége.

részletek
Olvastad már?