Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Steiner

Lendületet remél Schumacher Q2-jétől a Haas

Az amerikai istálló csapatfőnöke, Günther Steiner bízik benne, hogy német pilótája törökországi időmérős remeklése önbizalomlöketet ad az alakulatnak, s lesznek még idén hasonló pillanataik.

részletek

Steiner: A Haas készen áll arra, hogy a pontokért harcoljon

Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, a Török Nagydíjon felcsillant a remény számukra, hogy egy versenyképes autó kifejlesztésével rendszeresen harcolhassanak a pontokért.

részletek

Ki nyeri a világbajnokságot? – a csapatfőnökök megmondták

Ez a legfontosabb kérdés az F1-ben, egyelőre azonban a konkurens csapatok vezetői is tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy Lewis Hamilton vagy Max Verstappen lesz-e a befutó.

részletek

Elijesztő, megterhelő – túlzásba esne az F1 a naptárral?

Hamarosan bejelenti a Formula-1 a 2022-es versenynaptárat, néhány részletet azonban már közöltek róla. Ez pedig éppen elég volt, hogy az F1 népének vitatémájává váljon.

részletek

Schumacher rendszeres pontszerző lenne jövőre

Az immár hivatalosan is a Haasnál maradó német versenyző bízik benne, hogy előnyük származhat abból 2022-ben, hogy mindenkinél korábban az új autóra fordították a figyelmüket.

részletek

A Haas is bejelentette 2022-es párosát

Hivatalosnak tekinthető, amire egy ideje már számítottunk: a következő szezonban újra Mick Schumacher és Nyikita Mazepin alkotja a Haas versenyzői duóját.

részletek

Schumacher rendezni akarja a problémákat

A gyenge teljesítmény mellett már a pilótáik viszonyával is küzdenie kell a Haas csapatának, miután megromlott a viszony Schumacher és Mazepin között. A német pilóta hamar megoldást akar a gondokra.

részletek

Mazepin: Bocsánat, Mick!

Az Olasz Nagydíj sem múlt el Haason belüli csata nélkül, a két versenyző ezúttal azonban nem kapott úgy össze, mint Zandvoortban, ahol még Ralf Schumacher is beszállt az üzengetésbe.

részletek

Ralf Schumacher: Mazepin nem való a Formula-1-be

Ralf Schumacher szerint életveszélyes volt az, ahogyan Nyikita Mazepin vezetett a Holland Nagydíjon. A korábbi F1-es pilóta szerint ilyen hozzáállással nincs helye a mezőnyben.

részletek

Steiner nem érezte veszélyesnek Mazepin manőverét

A szombati időmérő után a vasárnapi versenyt követően is kitört a balhé a Haas versenyzői között Zandvoortban. A csapatfőnök még a soron következő verseny előtt szeretné tisztázni a helyzetet.

részletek

Schumachert bosszantják Steiner kritikái

Ralf Schumachert elég dühös lett attól, ahogyan a Haas csapatfőnöke beszélt Mickről. A korábbi F1-es pilóta szerint ő nagyon másképp reagált volna a kritikákra, mint az unokaöccse.

részletek

Schumacher: A pontszerzés igazi bónusz lenne

Mick Schumacher az idén mutatkozott be az F1-ben és a mezőny leggyengébb autójával kell harcolnia a riválisok ellen. A német szerint nagy ajándék lenne, ha pontokat tudnának szerezni.

részletek
Olvastad már?