Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Steiner

Újoncot szinte biztosan nem igazol a Haas

Amennyi problémája idén van a Haasnak, amellé Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, hogy túl nagy kockázat lenne, ha jövőre még egy újoncot is szerződtetnének. Már amennyiben átalakul a csapat pilótafelállása...

részletek

A Haas szívesen látná Ocont

Günther Steiner szerint ugyan van rizikó az egy évet kihagyó pilóta szerződtetésében, de a pihenője előtt nagyon jó volt, nekik pedig ideje többet kockáztatni, mint eddig.

részletek

Haas: Bárcsak egyszerűen lassú lenne az autónk...

A Haas az utóbbi időben annyira visszaesett, hogy a csapatfőnök Günther Steiner szerint szinte már felüdülés lenne, ha csak azzal kellene foglalkozniuk, hogy lassú az autó a versenyzők alatt.

részletek

A Haas már nem is próbálja békíteni pilótáit

Képtelen megérteni egymást a Haas F1-es gárdájának két versenyzője, miközben a csapatfőnök igyekszik élhető légkört teremteni a garázsban. Steiner már csak azt tartja szem előtt, hogy a csapatérdek ne sérüljön.

részletek

Steiner: Nem vagyok a csapatutasítások híve, de úgy néz ki, szükség lesz rájuk

Günther Steiner már a Brit Nagydíj után úgy fogalmazott, komoly probléma megreguláznia rebellis versenyzőit, erre Grosjean és Magnussen vasárnap megint összeütköztek.

részletek

Steiner: Valahogy meg kell akadályoznunk a versenyzőink ütközéseit

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szerint valamilyen hatékony megoldást kell találniuk arra, hogy megakadályozzák azt, hogy versenyzőik, Romain Grosjean és Kevin Magnussen időről időre összeütközzenek. A csapatutasítás úgy néz ki, nem vált be.

részletek

Ocon azonnal válthatja Grosjeant?

Új híresztelés látott napvilágot a hét közepén, miszerint már a Német Nagydíj előtt meneszthetik a pocsékul teljesítő Romain Grosjeant. Helyét Esteban Ocon veheti át. Vége Grosjean karrierjének?

részletek

Haas: Elfogadhatatlan, ami történt

Míg a legnagyobb örömünnepet a Mercedesnél ülték Lewis Hamilton győzelme miatt a Brit Nagydíj után, a leginkább letargikus hangulatot a Haas istállónál lehetett tapasztalni Silverstone-ban.

részletek

Szélsőséges és érthetetlen a Haas ingadozása

Minden biztató jel ellenére megint egy kijózanító pofont kapott a Haas istálló, hogy valami nagyon nem stimmel az autóval. Egyik pillanatról a másikra veszít óriási tempót és esik vissza a gép.

részletek

Haas: A Rich Energy továbbra is a főszponzorunk

Tegnap nagy port kavart a hirtelen jött bejelentés: A Rich Energy a Twitteren tudatta a világgal, hogy szakít a Haas Formula-1-es csapatával. Az istálló közleményben reagált a kialakult szituációra.

részletek

Frusztráció, reménytelenség és értetlenség a Haasnál

Teljesen kilátástalan volt a csapat helyzete Ausztriában azok után, hogy az időmérőn Kevin Magnussen még parádézott. A nagyobb baj, hogy fogalmuk sincs, hogy miért történik mindez.

részletek

Nem érti a Haas, mi történik vele

Egyszer jók, egyszer nem, pedig semmit nem csinálnak másképp saját bevallásuk szerint - a Haas nem érti, mi az oka ennek az iszonyatos formaingadozásnak, és mitől vannak egyszer fent, egyszer lent..

részletek
Olvastad már?