Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 24. csütörtök

Steiner

„Csaknem tíz” jelöltje van a Haasnak

Dúskálnak a lehetőségekben a pilótaválasztást illetően az amerikaiak Günther Steiner csapatvezető szerint, aki arról is beszélt, hogy az egyelőre ülés nélkül álló Sergio Perez is a listájukon van-e.

részletek

Haas: A Ferrari nélkül nincs autónk

Günther Steiner és Romain Grosjean szerint sem olyan egyszerű kidobni a Ferrarit azért, mert ilyen gyenge a motorja - egy év alatt ez semmiképp sem megoldható, úgyhogy nem váltanak jövőre Renault-ra.

részletek

Grosjean: Szörnyű verseny, a legrosszabb autó életemben

Szabadedzésen még ötödik volt, a futamon az utolsó helyre esett vissza Romain Grosjean: mivel a Haasnál senki sem érti a lassulást, a francia jobb híján a teljesítményt becsmérli a „pokol”, „szörnyű” és „legrosszabb” szavakkal. Meglepő, de övé lett a futam harmadik leggyorsabb köre.

részletek

Megnyugodhat az F1, maradna a Haas

A 2016-ban debütált amerikai istálló nehéz másfél éven van túl, ezért a tulajdonos erősen elgondolkodott a visszavonuláson. A csapatvezető azonban jó híreket közölt.

részletek

Átgondolja a felvezető körös szabályt az FIA

Michael Masi elmondta: a Haas büntetéssel végződő hungaroringi felvezető körös rádiókommunikációja után át fogják gondolni, érvényben maradjon-e az ezt tiltó technikai direktíva.

részletek

Steiner: Grosjean szobájában van az elefánt, nem a miénkben!

Pilóta és csapatvezető vív egymással nyilatkozatharcot a médián keresztül a Magyar Nagydíj hétvégéjén: Romain Grosjean csütörtöki megjegyzését igencsak magára vette a Haas vezére, és jól vissza is szólt.

részletek

Szívesen látná Vettelt a Haas

Miközben sorra zárulnak be az ajtók a Ferraritól távozó német előtt, Günther Steiner elmondta: ők szívesen dolgoznának együtt a négyszeres világbajnokkal – csak az a kérdés, a pilóta nyitott-e erre.

részletek

Volt-e köze a létszámlimitnek a Haas büntetéséhez?

Megszegte a parc fermé szabályt a Haas istálló a Stájer Nagydíj szombati napjának éjszakáján, ám a Romain Grosjean autóján zajló munkálatok nem azért nyúltak hosszúra, mert a csapatok dolgát megnehezíti a csökkentett létszám – árulta el a formula.hu-nak a különítmény vezetője, Günther Steiner.

részletek

Felesleges a magyar F1 körüli brit hisztéria

Pénzbüntetés vagy szabadságvesztés az F1 britjeinek nálunk, Magyarországon? A szigetországi sajtómunkások megpróbáltak hisztériát kelteni, azonban a csapatfőnökök is csak nevetnek az egészen. Hogy miért?

részletek

Haas: Teszt? Nem fontos

Günther Steiner szerint a pilótáknak nem kell különösebb edzés, a csapat pedig a gyárban is tud gyakorolni - aki megteheti, az persze menjen, de kicsit kifogásnak érzi egyes csapatok indoklását.

részletek

Eladó a Haas? Steiner reagált a pletykára

A Williams és a McLaren mellett a Haasról is felröppentek híresztelések, hogy a tulajdonos eladná az istállót. Ezekre Günther Steiner csapatfőnök határozott kijelentésekkel reagált.

részletek

Nyomkövető app és készenléti beugrók az F1-es csapatoknál

Ha fertőzöttet találnának valamely nagydíjon, alkalmazás is fogja segíteni a kontaktkutatást. Előfordulhat, hogy számos csapattag karanténba kerül: ebben az esetben a bázisról indítanak helyetteseket, mondta Günther Steiner a Haastól.

részletek
Olvastad már?