DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Steiner

Riposzt: Most a Haas pereli be Steinert!

Steiner beperelte a Haast, mert az arcképét használták, erre most a Haas pereli be Steinert, mert ő pedig a Haas védjegyeit használta.

részletek

Newey távozik, Steiner perel – hírösszefoglaló

Pontban 11 órakor futott be a nap legfontosabb híre – csokorba gyűjtöttük május első napjának F1-es történéseit.

részletek

Ebben az esetben térne vissza Steiner

Günther Steiner az F1 hivatalos oldalán megjelent legfrissebb írása alapján élvezi jelenlegi életét, ám adott esetben örömmel töltene be ismét csapatfőnöki szerepet.

részletek

Steiner beperli a Haast

Günther Steiner a Haas F1-es csapatának több jogellenes tevékenysége miatt úgy döntött, beperli korábbi munkaadóját.

részletek

Hülkenberg köszönetet mondott a Haasnak és Günther Steinernek

Nagy megtiszteltetésnek érzi az Audi-szerződést, de azon lesz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Haasnál megmaradt lehetőségeiből.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

Steiner korábban szabadult volna, a Formula E nem akar az F1-re hasonlítani: szombati hírek

Lawson nem tudja mire számítson, Albon nyitott az új lehetőségekre, Bearman újabb dicséretet kapott – összegyűjtöttük a mai nap legfontosabb híreit.

részletek

Steiner: Túl sokáig maradtam a Haasnál

Günther Steiner az F1 hivatalos oldalán közzétett bejegyzésében fejtegetett számos témát, köztük azt is, hogy véleménye szerint túl sokáig maradt a Haas csapatánál.

részletek

Az ex csapatfőnök már most F1-es jövőt jósol Bearmannek

Ha Günther Steineren múlna, Oliver Bearmannek már most biztos helye lenne a Formula-1-ben 2025-re, a britnek azonban így sem kell izgulnia az ex csapatfőnök szerint.

részletek

Steiner visszatérhet az F1-be – de most még biztos nem

Más motorsportban semmiképpen sem vállalna szerepet, az F1-ben talán, de biztosan nem mostanában – erről beszélt Günther Steiner, a Haas távozó csapatfőnöke.

részletek

„Nem követtem el nagy hibát” – Steiner

Máig nem érti Gene Haas döntését a leváltásáról a korábbi F1-es csapatfőnök, de tiszteletben tartja. Steiner elmondta: az ő ötlete volt a csapat, és ő tartotta életben.

részletek

Haas: Szafnauer jobb választás, mint Binotto?

Ralf Schumacher a korábbi konfliktusuk ellenére sajnálja Günther Steiner távozását, és arra is rámutatott, miért lenne megfelelő igazgató Steiner utóda mellett Otmar Szafnauer.

részletek