Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Steiner

A Haas elkötelezte magát a Formula-1 iránt

Továbbra is komolyan tervez a sportágban Gene Haas, így nincs miért aggódni a csapatfőnök szerint. Günther Steiner elmondása szerint a tulajdonos nem szeretné eladni csapatát.

részletek

A Haas még nem beszélt Schumacherrel a jövő szezonról

Günther Steiner szerint egyelőre meg akarják várni, hogy mi történik és bármilyen bejelentés a Ferrarival közösen érkezhet. Hallott a némettel kapcsolatos Aston-pletykákról, de különösebben nem foglalkozott velük.

részletek

Steiner: Az FIA tönkretette a futamunkat

A szünet után beszélni akar erről a Haas vezére, mert szerinte rossz döntés született az FIA részéről Magyarországon, amivel elúszott Kevin Magnussen versenye.

részletek

Megváratja a Haas Schumachert a szerződéstárgyalással

Miután eldőlt, Mick Schumacher nem igazol át az Aston Martinhoz, a Haas nyeregben érzi magát: sajtóhírek szerint a csapat szünetelteti a hosszabbításról szóló párbeszédet.

részletek

Steiner: Schumacher a saját márkáját építi

Nem akar az apja nevére támaszkodni Mick Schumacher a Haas csapatfőnöke szerint. Günther Steiner szerint a fiatal német versenyző igyekszik a saját útját járni.

részletek

Steiner szerint hibát követett el az FIA

Jogtalannak véli Günther Steiner, hogy pilótájának a fekete-narancs zászlót lengették a futam elején. A Haas csapatfőnöke szerint Kevin Magnussen autója biztonságos állapotban volt.

részletek

Bizakodással tölti el a fejlesztés a Haast

Bár eredményekben ez nemigen látszott, Günther Steiner csapatfőnök és az újítást kipróbáló Kevin Magnussen is elégedett volt az új csomaggal az F1-es Magyar Nagydíj pénteki napja után.

részletek

Ferrari-másolat lett a fejlesztett Haas

Lehullt a lepel a Haas által régóta ígért hungaroringi fejlesztésről – az eredmény kísértetiesen hasonlít az F1-75-re. Günther Steiner reakciója: a Williams koncepcióját nem lett volna értelme másolni…

részletek

Csak Magnussen kapja meg a fejlesztéseket a Hungaroringen

Egyetlen autóhoz készültek el az újítások az F1-es Magyar Nagydíjra, így a Haas csak a pontversenyben előrébb álló dánnak tudja őket biztosítani – de nála is kevés lesz a pótalkatrész.

részletek

Ezért szárnyal most Schumacher Steiner szerint

A fiatal német végre képes nyugodtan versenyezni, annak ellenére, hogy kívülről próbáltak nyugtalanságot szítani. A Verstappen ellen vívott csata is fontos mérföldkő volt – a legjobbaktól lehet a legtöbbet tanulni.

részletek

Steiner szerint sikeres a költségplafon

A költségvetési sapka volt a kulcs a szorosabb versenyzéshez a Haas csapatfőnöke szerint. Günther Steiner úgy véli, a sorrendet már nem az diktálja, hogy melyik csapat költhet több pénzt.

részletek

Steiner bízik a Ferrari motorjában

Nem aggódik az olaszok erőforrásainak megbízhatósága miatt Günther Steiner. A Haas csapatfőnöke úgy gondolja, a motorok ereje még mindig komoly előnyt jelent számukra.

részletek