DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Steiner

„Egy felnőtt ne így kezeljen egy fiatalt” – Ralf Schumacher mérges Steinerre

Az ex-F1-es továbbra is úgy érzi, hogy a Haas főnöke nem kezelte megfelelően Mick Schumachert. Azt viszont elismeri: nem volt rossz választás Hülkenberg.

részletek

Ferrari, Cancun, Steiner, Alonso – szombati hírek

Új helyszín érkezhet az F1-be, Leclerc elnöki audienciát kért, Vasseur nem túl boldog, elkezdődött a WEC aranykora – ezek voltak március 11. legfontosabb hírei.

részletek

Steiner nem akarta kitörölni a kínos részeket

Kivágathatták volna a Drive to Survive-ból azokat a részeket, ahol Mick Schumachert szidalmazza a Haas csapatfőnöke – Steiner elmondta, miért nem tett így.

részletek

Steiner: Nem bántam meg a döntésem

Míg Kevin Magnussen már a kvalifikáció első szakaszában kiesett, a visszatérő Nico Hülkenberg a tizedik rajthelyet szerezte meg a szezonnyitó hétvégén.

részletek

Steiner megérti Schumacher szurkolóit

Nem „szívatták” Schumachert a Haasnál, mondta el volt csapatfőnöke – a témát a Drive to Survive megjelenése hozta ismét felszínre.

részletek

„Vannak az élcsapatok és a többiek” – és ez évekig így is marad?

A Haas F1-es főnöke szerint akkora a különbség a három topcsapat és az üldözők között, hogy évekbe telhet, amíg kavarodás történhet a két csoport között.

részletek

Kisebb motorhiba hátráltatta a Haast az első napon

Apróbb probléma ütötte fel a fejét a Ferrari-erőforráson a Haas csapatánál, azonban nem befolyásolta számottevően az amerikai istálló tesztprogramját.

részletek

Steiner csak a kockázatot látja egy új F1-es csapat érkezésében

A Haas szókimondó csapatfőnöke elismerte: egyáltalán nem lelkesedik egy lehetséges új csapatért, mert az csupán a már meglévő istállókat sodorná veszélybe.

részletek

A Haas a jövőben kevésbé függne a Ferraritól

Günther Steiner elárulta: már korábban is voltak terveik a nagyobb függetlenség kialakítására, azonban a világjárvány megakadályozta ezen törekvéseiket.

részletek

Szubjektív: Hülkenberg a legjobb választás?

Sokan nem értik, hogy a Haas miért hozza vissza az F1-be Nico Hülkenberget – mi vezethetett idáig, és miért lehet jó ez a döntés?

részletek

Gyakoribb pontokat és stabilitást vár a Haas

Egyelőre még csak a festését láthattuk az amerikaiak F1-es autójának, de a tulajdonos és a főnök is reméli, hogy tovább építkezhetnek a tavalyi eredményekre.

részletek

Steiner a jövőben szívesen látná Sargeantet a Haas kötelékében

Az amerikaiak legújabb F1-es versenyzője természetesen a Haas figyelmét is felkeltette, az „összebútorozásnak” azonban van egy feltétele Steiner szerint.

részletek