Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

Steiner

Steiner is odaszúrt a Racing Pointnak

A Haas csapatfőnöke szerint a rózsaszín istállónál érdemes lenne „gondolkodni, mielőtt megszólalnak”, mert a Mercedes másolásával idén olyat tettek, ami miatt korábban mást kritizáltak.

részletek

Visszafojtott lélegzettel figyel a tulajdonos

Kritikus szezon elé néz a Haas F1-es csapata, amelynek alapítójában korábban már felmerült a visszavonulás gondolata. Gene Haas reménykedő érdeklődéssel szemléli az istálló munkáját.

részletek

Haas: Naiv, aki azt hiszi, 2021-ben nyerhetnek a kicsik

Illúzióromboló Günther Steiner véleménye a nagy szabályváltozásokról: aki arra számít, hogy győzhetnek a kiscsapatok, tévúton jár. A csapatvezető szerint a költséglimitet még alacsonyabban kell meghúzni.

részletek

Elvesztette az irányítást pilótái felett a Haas

Günther Steiner már úgy érezte, nem tudja kezelni a két versenyzőt, amikor azok többedjére ütköztek a szezon folyamán. Ironikus, hogy Grosjean és Magnussen párosára szavazott 2020-ban is.

részletek

Méltatlankodik az F1-es középmezőny

Szerintük a tv-közvetítésekben csak az élmezőnyt mutatják, pedig ott nem sok minden történik - viszont emiatt a kiélezett csatákról lemaradnak a nézők, a legjobb előzések élőben nem láthatók.

részletek

Steiner nem a pilótákat hibáztatja a rossz szezonért

Bár Grosjean és Magnussen többször is ütközött a pályán, a Haas F1-es csapatfőnöke szerint ez csak annak az eredménye volt, hogy túl keményen próbáltak jó eredményt elérni az arra alkalmatlan autóval.

részletek

Most először kap távsegítséget a Haas

Az istálló nem csupán Abu Dhabiban, hanem az olaszországi szimulátorban is gyűjti majd az adatokat hétvégén. A mostani még csak próba lesz – jövőre már Kubica végezheti élesben a munkát.

részletek

Steiner: Hallgatnom kellett volna a pilótáimra

Miután tavaly ötödikként zárták a konstruktőri pontversenyt, idén szinte biztos, hogy csak a Williamst fogja megelőzni a Haas istállója. Steiner ma már többet adna a pilótái szavára, mint tavasszal.

részletek

Grosjean: Szamárból nem lesz versenyló

Nem épp hízelgően jellemezte a VF-19-et a Haas francia pilótája, de a csapatfőnök egyszerűen vállat von: meg sem élné az év végét, ha magára venné pilótája szokásos kis sirámait.

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Haas: A legjobb hír? Szerencsére, nemsokára vége

Elképesztően visszaesett tavalyhoz képest a Haas-Ferrari. A riválisokkal ellentétben nem is a pihenés miatt várják az év végét, hanem mert az idei versenyautó javíthatatlanul és reménytelenül pocsék.

részletek

Ezt ígéri a Haas Robert Kubicának

A lengyel szűkszavú, Günther Steiner azonban nem titkolja, mit ajánl a Williamstől távozó versenyzőnek: elsősorban szimulátorpilóta lenne belőle, de alkalmanként az autót is vezethetné.

részletek
Olvastad már?