Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

RepsolHonda

Espargaro: Megmutattuk, hogy nem csak Marc tud nyerni a Hondával

Bár csak a dobogó legalsó fokára állhatott fel Katarban a futam nagy részében vezető spanyol, úgy érzi, ezzel is üzenetet küldtek a riválisok számára. Marquez még mindig nem érzett rá az új gépre.

részletek

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Marquez: Még legalább egy vb-harc a célom

A sérülések és nehézségek közepette sem felejtette el a repsolos, hogy mi is a célja a MotoGP-ben – bár abban nem biztos, hogy ez már idén megvalósul. Az új Hondára még mindig nem érzett rá teljesen.

részletek

Marquez: Reális opció volt, hogy abbahagyom

A nyolcszoros világbajnok spanyol szerint benne volt a pakliban, hogy a látása már soha nem lesz olyan jó, hogy újra MotoGP-motorra ülhessen. A sok kihagyás miatt nem is tekint magára favoritként.

részletek

Honda: Marquez idén sem lesz 100 százalékos

Alberto Puig, a Repsol csapatmenedzsere ennek ellenére is nagyszerű eredményeket vár a nyolcszoros világbajnoktól – aki szerint viszont kizárt, hogy visszatérjen a korábbi dominanciája.

részletek

Bemutatták a Repsol Honda „új” festését

Ezúttal a MotoGP történetének egyik legsikeresebb csapata került sorra a szezon előtti prezentációk terén: Marc Marquez és Pol Espargaro gyári RV213V-jének dizájnja nem sokat változott.

részletek

Zöld jelzés: Marquez ott lesz a sepangi teszten

Jó hírekkel szolgált a Repsol Honda: az újabb orvosi vizsgálatok arra jutottak, hogy a nyolcszoros világbajnok felépült és felülhet egy MotoGP-motorra, így részt vehet a jövő hétvégi maláj teszten.

részletek

Marquez: Benne volt, hogy többet nem motorozhatok

Először beszélt részletesen múlt őszi balesetéről és az azt követő látásproblémáiról a nyolcszoros motoros világbajnok, aki elmondta: célja, hogy ott legyen a sepangi teszten február elején.

részletek

Több hónap után újra motoron Marquez

Jó hírekről számolt be a Repsol Honda: az orvosok szerint javult a nyolcszoros világbajnok látása, így megkapta az engedélyt arra, hogy a novemberi balesete óta először motorra üljön.

részletek

Friss hírek érkeztek Marquez állapotáról

Ahogy azt ígérték, karácsony előtt nem sokkal friss és alapvetően biztató információkat osztott meg a Repsol Honda az őszi edzésbalesete után kettős látásban szenvedő motorosa rehabilitációjáról.

részletek

Kettős látásban szenved Marc Marquez

Újabb fejlemények láttak napvilágot a nyolcszoros világbajnok motoros állapotával kapcsolatban. A Repsol Honda spanyol versenyzője biztosan kihagyja a szezonzárót és a jerezi tesztet is.

részletek

Ez segítette győzelemhez Marquezt Misanóban

Mármint természetesen Bagnaia bukásán túl: visszatérése óta először nyert jobbos pályán a spanyol, de volt egy tényező, amely elfedhette, hogy még mindig vannak fizikai korlátai a motoron.

részletek