Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

RepsolHonda

Rins: Ez nehezebb volt, mint a Marquez elleni győzelmem

Harmadik MotoGP-s sikerét könyvelhette el a suzukis, most azonban az élen haladva kellett őriznie az előnyét. Mindeközben hondás druszája is többre értékeli mostani dobogóját, mint a Le Mans-it.

részletek

Marquez: Nem tudom, mikor ülhetek újra motorra

Nagyinterjút adott a sérülés miatt hónapok óta lábadozó spanyol, aki beszélt a rehabilitációja mellett a Honda küszködéséről és a nélküle teljesen őrültté váló 2020-as MotoGP-szezonról is.

részletek

Csak két-három hónap múlva térhet vissza Marquez

A Honda bejelentette, hogy jelen pillanatban csak a felépülésre koncentrálnak, így nem jelöltek meg visszatérési időpontot a spanyolnak, akinek ezzel végleg szertefoszlottak a címvédési reményei.

részletek

Óriási meglepetés: Zarco pole-ban az Avintia Ducatival!

Hatalmas szenzációt hozott a MotoGP brnói időmérője, amelynek végén a francia a két Petronas Yamahát legyőzve zsebelte be a rajtelsőséget. Dovizioso csak 18., a repsolosok a sor végén.

részletek

Ablaknyitás közben tört el Marquez karjában a titánlemez

Legalábbis a repsolos csapatfőnöke, Alberto Puig szerint, aki némileg az orvosokba is beleszállt. Azt viszont nem tudta megmondani, mikor térhet vissza a spanyol, de az esélyeit nem írná le teljesen.

részletek

Eldőlt: Marquez Brnót is kénytelen kihagyni

A nem tervezett második műtét következményeként a Jerezben karját törő Marc Marquez a MotoGP-szezon harmadik futamán sem fog tudni rajthoz állni – jelentette be a Honda, ezúttal már helyettest is megnevezve.

részletek

Megsérült a titánlemez Marquez karjában, újra műteni kellett

Másodszor is meg kellett operálni a MotoGP címvédőjét, miután túlterhelés miatt megsérült a karjába helyezett titánlemez – ezzel az augusztusi futamokon való részvétele erősen kérdésessé vált.

részletek

„Nem lehet büszke az, aki Marquez nélkül lesz bajnok”

A Repsol Honda menedzsere, Alberto Puig úgy véli: ha a címvédő nem tud hamar visszatérni, akkor az az idei vb-címet is értéktelenebbé teszi, hiszen a legjobb motoros távollétében szerezné meg valaki.

részletek

Sikeres volt Marquez műtétje, akár már két hét múlva visszatérhet

Kedden Barcelonában megműtötték Marc Marquezt, aki jobb felkarját törte a MotoGP hétvégi jerezi szezonnyitóján. Nem történt meg, amitől sokan féltek, a címvédőnek talán csak egy futamot kell kihagynia.

részletek

Megfoghatják-e a futamon is a Yamahák Marquezt?

Egy körön Quartararo és Vinales is lenyomta a címvédőt Jerezben, a hosszabb etapokat elnézve viszont már nehezebb dolguk lesz. A legfőbb kihívó lesérült – de vajon miért szenved Rossi és a Ducati?

részletek

Marquez bajnokhoz méltón kezdte az évadnyitót

A Repsol Honda címvédője húzta be a Spanyol Nagydíj első edzését, századokkal felülmúlva Maverick Vinalest és Cal Crutchlow-t. Rossi és Quartararo tízen kívül, de nagyon szoros a mezőny.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek
Olvastad már?