Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

RepsolHonda

Marquez: Most először nem éreztem fájdalmat

Boldog volt a Japánban elért negyedik helye után a nyolcszoros világbajnok, aki elmondta: a legfontosabb számára, hogy hosszú idő óta először nem voltak fájdalmai a versenyen.

részletek

Visszatérés: Marquez rajthoz áll Aragonban

A múlt heti misanói teszten már újra MotoGP-motorra ült, az ottani tapasztalatok alapján pedig úgy döntött a nyolcszoros világbajnok, a hétvégi hazai nagydíján élesben is visszatér a mezőnybe.

részletek

Végre hivatalos: Mir a Repsol Hondánál

Hónapok óta biztosra lehetett venni, de most végre bejelentették, hogy a kiszálló Suzuki 2020-as világbajnoka Marc Marquezzel fog egy csapatot alkotni 2023-tól a MotoGP-ben.

részletek

Marquez már idén elindulna néhány futamon

Jól gyógyul a karja, de majd csak a jövő heti újabb orvosi vizsgálat után tudja megmondani a hondás, mikor térhet vissza a MotoGP-pályákra. A motorozással nem várja meg, amíg százszázalékos lesz.

részletek

Marquez: Jól gyógyul a csont, ez a legfontosabb

Friss videóban beszélt a rehabilitáció folyamatáról a bő két hónappal ezelőtt negyedszer is megműtött nyolcszoros világbajnok, akire augusztus végén vár az újabb orvosi vizsgálat.

részletek

Honda: Változtatnunk kell a gondolkodásmódon

Történelmi mélypontot él meg a 2022-es szezonban a Honda a MotoGP-ben, amivel Alberto Puig csapatmenedzser is tisztában van, de hangsúlyozta: nem adják fel a küzdelmet.

részletek

Marquez: Így nem tudnám folytatni a motorozást

A szűk két éven belül negyedszer is kés alá fekvő nyolcszoros világbajnok elmondta, miért volt könnyű döntés az újabb műtét. A spanyol reméli, rövidesen újra normális életet élhet.

részletek

Újabb műtét, újabb kihagyás Marqueznél

Az Olasz GP időmérője után a spanyol motoros bejelentette, hogy Mugello után negyedszer is megoperáltatja szűk két éve megsérült jobb karját, így bizonytalan ideig ismét nem láthatjuk versenyezni.

részletek

Honda: Több időre van szükségünk

A szezon előtti teszteken remeklő hondások valószínűleg nem így képzelték el a bajnokság első harmadát, hiszen a gyártó az utolsó helyen áll a gyártók versenyében. Alberto Puig, a Repsol Honda csapatfőnöke beszélt a HRC gondjairól.

részletek

A Repsol Hondáké az esős péntek Portimaóban

Délelőtt Marc Marquez, délután Pol Espargaro volt a leggyorsabb a Portugál GP első napján, miközben a vb-tabella első három helyezettje és a yamahások egyaránt a mezőny utolsó harmadában végeztek.

részletek

„Marquez egy lépéssel a többiek fölött áll”

Ez a véleménye Alberto Puig Repsol-menedzsernek, aki szerint a kettős látása után visszatérő spanyol az elmaradó győzelem ellenére is megmutatta vasárnap, ki a COTA királya.

részletek

Mi történt Marquezzel az austini rajtnál?

A harmadik sorból indulva a mezőny végére esett vissza a nyolcszoros világbajnok az Amerikai GP-n, ahonnan egészen a hatodik helyig kapaszkodott előre. A spanyol szerint technikai hibájuk volt.

részletek