Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

RepsolHonda

Újabb műtét, újabb kihagyás Marqueznél

Az Olasz GP időmérője után a spanyol motoros bejelentette, hogy Mugello után negyedszer is megoperáltatja szűk két éve megsérült jobb karját, így bizonytalan ideig ismét nem láthatjuk versenyezni.

részletek

Honda: Több időre van szükségünk

A szezon előtti teszteken remeklő hondások valószínűleg nem így képzelték el a bajnokság első harmadát, hiszen a gyártó az utolsó helyen áll a gyártók versenyében. Alberto Puig, a Repsol Honda csapatfőnöke beszélt a HRC gondjairól.

részletek

A Repsol Hondáké az esős péntek Portimaóban

Délelőtt Marc Marquez, délután Pol Espargaro volt a leggyorsabb a Portugál GP első napján, miközben a vb-tabella első három helyezettje és a yamahások egyaránt a mezőny utolsó harmadában végeztek.

részletek

„Marquez egy lépéssel a többiek fölött áll”

Ez a véleménye Alberto Puig Repsol-menedzsernek, aki szerint a kettős látása után visszatérő spanyol az elmaradó győzelem ellenére is megmutatta vasárnap, ki a COTA királya.

részletek

Mi történt Marquezzel az austini rajtnál?

A harmadik sorból indulva a mezőny végére esett vissza a nyolcszoros világbajnok az Amerikai GP-n, ahonnan egészen a hatodik helyig kapaszkodott előre. A spanyol szerint technikai hibájuk volt.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

Megijeszti Marquezt a visszatérő látásprobléma

Nem sokra emlékszik a mandalikai bukásából a nyolcszoros világbajnok motoros, aki elmondta: az orvosok szerint bármikor fennáll a kockázata, hogy ismét kiújul a kettős látása egy ütés hatására.

részletek

Visszatérés: Marquez rajthoz áll Austinban

Kedden már motorra pattant a nyolcszoros világbajnok, akinek zöld jelzést adtak az orvosok, így mindössze egyetlen versenyhétvége kihagyása után ott lesz a MotoGP Amerikai Nagydíján.

részletek

Marquez kihagyja az Argentin Nagydíjat

Ahogy az sejthető volt, miután az indonéziai bukását követően kiújult a kettős látása, a nyolcszoros világbajnok motoros nem áll rajthoz Termasban – de biztató, hogy az orvosok máris fejlődésről beszélnek.

részletek

Marqueznél ismét kiújult a kettős látás

Folytatódnak a nyolcszoros világbajnok motoros megpróbáltatásai: az indonéziai bukása után, amely miatt rajthoz sem állt a futamon, ismét kiújult a spanyolnál a kettős látás.

részletek

Espargaro: Megmutattuk, hogy nem csak Marc tud nyerni a Hondával

Bár csak a dobogó legalsó fokára állhatott fel Katarban a futam nagy részében vezető spanyol, úgy érzi, ezzel is üzenetet küldtek a riválisok számára. Marquez még mindig nem érzett rá az új gépre.

részletek

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek