Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

RepsolHonda

Espargaro: Egyértelmű, hogy nem ezt akarjuk

Bár várakozások nélkül vágott neki első hondás szezonjának a Repsol új versenyzője, így sem elégedett a szezonja első felével – amely során ráadásul ő bukott a legtöbbször a teljes mezőnyben.

részletek

Marquez: Ez a győzelem kárpótol a szenvedésért

Karrierje legkeményebb és legfontosabb pillanatának nevezte a Német GP-n aratott sikerét a spanyol, aki azt is elmondta, hogyan segített neki egy telefonbeszélgetés Mick Doohannal.

részletek

SachsenKing visszatért: Marquez tizenegyedszer nyert Németországban!

A futam elején az élre állva, néhány esőcsepp révén az üldözőktől elszakadva húzta be visszatérése óta első sikerét a repsolos, aki 2010 óta verhetetlen a Német GP-n! Oliveira és Quartararo a dobogón.

részletek

Espargaro: Mindenki a maga útját járja a Hondánál

Kisebb kifakadást produkált a Repsol Honda versenyzője a jerezi futamot követően: szerinte mindenki másfajta csomaggal megy a japán gyártónál, s emiatt teljesen elveszettnek érzi magát.

részletek

Marquez nem tudja, mikorra lesz teljesen fitt

A nyolcszoros világbajnok Portimaóban ugyan visszatért a MotoGP mezőnyébe, de még messze volt a megszokott fizikai állapotától – ráadásul az orvosok továbbra is fokozatosságot javasolnak neki.

részletek

Marquez nem tudta, újra normális lesz-e a karja

A visszatérése előestéjén a nyolcszoros világbajnok elismerte: tele volt kétségekkel az elmúlt közel kilenc hónap során. Izgul a pénteki edzések előtt, és úgy érzi, időbe telik, mire felveszi a fonalat.

részletek

Eldőlt: Marquez visszatér Portimaóban!

Kilenc hónapos kihagyást követően a jövő hétvégi Portugál Nagydíjon végre visszatérhet a nyolcszoros világbajnok Marc Marquez. A Repsol Honda versenyzője végre újból szenvedélyének hódolhat.

részletek

Espargaro: Undorító a 13. hely, de világbajnok lehetek

Az eredményt illetően csalódott, de amúgy összességében bizakodó első két hondás versenyét követően a Repsol új igazolása: úgy érzi, elsősorban szombatonként kell javulniuk, hogy minden összeálljon.

részletek

Espargaro: Jobb az Aprilia, mint valaha

A spanyol versenyző szerint a Katari Nagydíjon bebizonyosodott, hogy „nem vicc” volt a teszteken mutatott formájuk. Testvére egyszerre dühös és elégedett első repsolos versenyhétvégéjével.

részletek

Eldőlt: Marquez nem indul a katari futamokon

Hiába voltak biztatók a jelek, a nyolcszoros világbajnok az orvosi csapattal közösen úgy határozott, nem áll rajthoz a 2021-es MotoGP-szezon első két, losaili fordulóján.

részletek

„Marquez nem lesz lassú a visszatérése után”

Korábbi hondás márkatársa szerint valószínűleg időbe fog telni, mire a spanyol visszarázódik, de azt sem tartja kizártnak, hogy egyből gyors lesz. Agostini szerint Marqueznek indulnia kell Katarban.

részletek

Marquez: Még a zuhanyzás is nehézséget jelentett

Jól halad a rehabilitációval, s úgy érzi, rövidesen motorra ülhet, de előbb még vár egy újabb orvosi vizsgálat – mondta el a hondás, aki arról is beszélt, milyen állapotban volt még nemrég a jobb karja.

részletek
Olvastad már?