DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Büntetés döntheti el Bagnaia és Martin vb-harcát a MotoGP-ben?

14 pontos különbséggel fordul rá az utolsó két hétvégére a két vb-aspiráns, de mindkettejük feje fölött ott lebeg Damoklész kardjaként a büntetés lehetősége.

Teljesítette a MotoGP mezőnye az utolsó két távol-keleti futamot: Buriramban Jorge Martin nagy csatában nyerte az év versenyét, Sepangból viszont Francesco Bagnaia jött ki jobban, így jelenleg 14 pont a különbség közöttük. Az viszont nem különbség, hogy mindkettejükre büntetés veszélye leselkedik a hátralévő két fordulón: friss adásunkban körüljártuk a MotoGP versenyeit is sokszor unalomba fullasztó guminyomásos szabályt és annak visszáságait.

De emellett szót ejtettünk természetesen a Repsol Honda üresen álló üléséért zajló kellemetlen „castingról”, valamint a tervezett „megszorításokról”, amelyekkel a japán gyártókat zárkóztatnák fel és a Ducatit fognák vissza.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!



2022_Formula Motocast_1771x1181_s03_e14

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: