DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

RB20

„Mintha egy gokartot vezetnék” – Verstappen

Nem a rajthelye, hanem a hétvégi teljesítmény miatt csalódott a regnáló F1-es világbajnok. A futamon sem sok mindenben reménykedik.

részletek

„Ezt nem tudjuk egy éjszaka megoldani” – Verstappen

Újabb szenvedős péntek a Red Bullnál, de az F1-es címvédő szerint ez most más, mint Imola: a „létező legrosszabb” a helyzet. A Ferrarit ő és Perez is elérhetetlennek érzi.

részletek

„Egyáltalán nem radikálisan új” – Newey az RB20-ról

A Red Bull F1-es tervezőzsenije szerint csak ránézésre tűnik teljesen újnak a 2024-es autójuk, valójában az RB18-as harmadik evolúciójáról beszélhetünk.

részletek

Ezért vállalt rizikót autója átszabásával a Red Bull

A világbajnok csapat F1-es technikai igazgatója rámutatott: jelentős változtatással lehetett csak nagyobb fejlődést elérni – de ezt nem tartja hazardírozásnak.

részletek

RB20: Nem evolúció, inkább forradalom!

Az egyik rivális csapatfőnökét is őszintén megdöbbentette, amikor meglátta a Red Bull átalakított F1-es szörnyetegét, amit Marko doktor egyenesen „forradalminak” nevezett.

részletek

„Szét akarják zúzni az ellenfeleket” – Ricciardo a Red Bullról

Csak csodálni lehet az F1-es világbajnok istálló hozzáállását az ausztrál szerint: minden idők legdominánsabb idénye után is ők álltak elő a legtöbb újítással.

részletek

Nem a köridőre koncentráltak Verstappenék

Nem mentek rá a nyers köridőre a bahreini F1-es teszt utolsó napján a Red Bullnál, inkább a hosszabb etapokra koncentráltak. A holland és Perez is bizakodó.

részletek

Íme, a Red Bull rejtegetett hűtőnyílásai

A bahreini F1-es teszt elején végre teljes valójában megpillanthattuk az RB20-ast és annak extrém oldaldoboz-kialakítását.

részletek

„A Mercedesnél sem működött” – bizonytalan a Red Bull

Helmut Marko elismerte: abba az irányba mentek el az oldaldobozokkal, amely az F1-es riválisnál befuccsolt – a teszten kiderül, náluk beválik-e a megoldás.

részletek

Így ihlette a Mercedes az új F1-es Red Bullt

Nem ültek rá a tavalyi sikerekre az energiaitalosok, több ponton is merész újításokat vállaltak be az RB20-assal – közülük többet is a nagy rivális inspirált.

részletek

Perez tudja, mire kell koncentrálnia idén

Sokat tanult a tavalyi nehéz versenyeiből és hibáiból a Red Bull pilótája, aki szerint fontos lesz folyamatosan fejlődni a szezon közben. A cél a vb-cím.

részletek

Bemutatkozott az RB20-as – csütörtöki F1-es hírek

Ismerős színvilág, de látványos újítások a 2024-es Red Bullon, Horner először nyilatkozott a balhé kirobbanása óta, pályán a VCARB: egy helyen a nap hírei.

részletek