DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

RB19

Ez a Red Bull fő erőssége a műszaki igazgató szerint

Pierre Wache kiemelte, az autó a különböző típusú pályákon is hatékony tud lenni. A szakember úgy véli, a versenytempóban látott előnyt nemsokára ledolgozzák a riválisok.

részletek

Ricciardo beül az RB19-be Silverstone-ban

Először Silverstone-ban lesz lehetősége kipróbálni a Red Bull eddig legyőzhetetlen autóját, az RB19-et Daniel Ricciardónak. Visszatérne a Red Bull-lal.

részletek

„A Red Bull egy lépéssel előttünk jár” – vélik az F1-es riválisok

A másik két élcsapat versenyzői egyetértenek abban, hogy Verstappenék előnyből várhatják a szezonnyitót. A holland szerint minden téren jobb az RB19-es.

részletek

Marko: Maxnak és Checónak is fekszik az RB19

A Red Bull F1-es tanácsadója állítja: sikerült olyan megoldást találniuk az idei autójukkal, amellyel mindkét versenyzőjük kihasználhatja az erősségeit.

részletek

Red Bull: Egyértelműen gyorsabbak vagyunk, mint a riválisaink

Duzzad az önbizalomtól az energiaitalosok F1-es tanácsadója: Helmut Marko elmondta, mi volt az az aspektus, ami meggyőzte, hogy az élen állnak.

részletek

Perez: Sokkal erősebben kezdjük a szezont, mint tavaly

Akárcsak a kétszeres F1-es világbajnok Max Verstappen, a Red Bull-os csapattárs is roppant bizakodó a teszt után: mindent elvégeztek, amit akartak.

részletek

Egyértelmű előrelépés az RB19 – Verstappen

Aggódhatnak a Red Bull riválisai: nemcsak megbízhatónak és gyorsnak tűnt az új autó, az F1-es címvédő is kifejezetten pozitívan beszélt róla.

részletek

Húsz kilóval könnyebb – az RB19 technikai részletei

Műszaki elemzés a 2023-as Red Bullról: még mélyebb az oldaldoboz alávágása, változtak a Venturi-csatornák, a modell pedig elérte a súlyhatárt.

részletek

Végre itt az igazi Red Bull RB19-es – fotók

Többhetes titkolózás után a bahreini F1-es teszt első napjának reggelén végre lehullt a lepel a világbajnok istálló 2023-as versenygépéről.

részletek

„Minden remek” – Verstappen az RB19-esről

Először vezethette egy filmes nap keretében a regnáló F1-es világbajnok az idei autóját: a holland pozitívan értékelte az első benyomásokat.

részletek

Elismerte a Red Bull: „kicsit más” lesz az igazi RB19-es, mint amit bemutattak

Pénteken bemutatót tartott a világbajnok csapat, de a címvédő Max Verstappen elárulta: még csak nem is látta az új F1-es versenygépet.

részletek

Megérkezett a Red Bull 2023-as festése

New Yorkban, egy elnyújtott bemutató végén leplezték le a bajnokcsapat 2023-as versenygépét – pontosabban annak festését. Az RB19-cel a cél a két világbajnoki cím megvédése.

részletek