Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Puig

Csak két-három hónap múlva térhet vissza Marquez

A Honda bejelentette, hogy jelen pillanatban csak a felépülésre koncentrálnak, így nem jelöltek meg visszatérési időpontot a spanyolnak, akinek ezzel végleg szertefoszlottak a címvédési reményei.

részletek

Ablaknyitás közben tört el Marquez karjában a titánlemez

Legalábbis a repsolos csapatfőnöke, Alberto Puig szerint, aki némileg az orvosokba is beleszállt. Azt viszont nem tudta megmondani, mikor térhet vissza a spanyol, de az esélyeit nem írná le teljesen.

részletek

„Nem lehet büszke az, aki Marquez nélkül lesz bajnok”

A Repsol Honda menedzsere, Alberto Puig úgy véli: ha a címvédő nem tud hamar visszatérni, akkor az az idei vb-címet is értéktelenebbé teszi, hiszen a legjobb motoros távollétében szerezné meg valaki.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

A Honda fúrta meg Lorenzo beugrását?

A Ducati tesztversenyzője, Michele Pirro szerint a HRC áll a szabadkártyás szereplések idei betiltása mögött, hiszen így megakadályozhatták, hogy egykori motorosuk rajthoz álljon a Yamahával.

részletek

„A MotoGP jobban kezelte a járványt, mint az F1”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Visszaszólt a Honda: Mi készen álltunk, a Ducati nem

A bolognaiak vezetője nemrég úgy fogalmazott, hogy Marc Marquezék a legnagyobb nyertesei a járvány miatti halasztásnak, most azonban megérkezett a Repsol csapatfőnök epés válasza is.

részletek
Olvastad már?