DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Puig

Honda: Változtatnunk kell a gondolkodásmódon

Történelmi mélypontot él meg a 2022-es szezonban a Honda a MotoGP-ben, amivel Alberto Puig csapatmenedzser is tisztában van, de hangsúlyozta: nem adják fel a küzdelmet.

részletek

Honda: Több időre van szükségünk

A szezon előtti teszteken remeklő hondások valószínűleg nem így képzelték el a bajnokság első harmadát, hiszen a gyártó az utolsó helyen áll a gyártók versenyében. Alberto Puig, a Repsol Honda csapatfőnöke beszélt a HRC gondjairól.

részletek

„Marquez egy lépéssel a többiek fölött áll”

Ez a véleménye Alberto Puig Repsol-menedzsernek, aki szerint a kettős látása után visszatérő spanyol az elmaradó győzelem ellenére is megmutatta vasárnap, ki a COTA királya.

részletek

Egymásra mutogat Indonézia után a Honda és a Michelin

A gumigyártó szerint a japán márka nem tudta a Mandalikába szállított abroncshoz igazítani a motorját, Alberto Puig Honda-főnök ellenben a francia cég hozzáállását bírálta.

részletek

Honda: Marquez idén sem lesz 100 százalékos

Alberto Puig, a Repsol csapatmenedzsere ennek ellenére is nagyszerű eredményeket vár a nyolcszoros világbajnoktól – aki szerint viszont kizárt, hogy visszatérjen a korábbi dominanciája.

részletek

Nem változtat Marquez sérülése miatt a Honda

A japán gyártó MotoGP-főnöke, Alberto Puig biztos benne, hogy a nyolcszoros világbajnok újra a régi lesz, éppen ezért továbbra is elsősorban az ő igényeire fognak fókuszálni.

részletek

Csak két-három hónap múlva térhet vissza Marquez

A Honda bejelentette, hogy jelen pillanatban csak a felépülésre koncentrálnak, így nem jelöltek meg visszatérési időpontot a spanyolnak, akinek ezzel végleg szertefoszlottak a címvédési reményei.

részletek

Ablaknyitás közben tört el Marquez karjában a titánlemez

Legalábbis a repsolos csapatfőnöke, Alberto Puig szerint, aki némileg az orvosokba is beleszállt. Azt viszont nem tudta megmondani, mikor térhet vissza a spanyol, de az esélyeit nem írná le teljesen.

részletek

„Nem lehet büszke az, aki Marquez nélkül lesz bajnok”

A Repsol Honda menedzsere, Alberto Puig úgy véli: ha a címvédő nem tud hamar visszatérni, akkor az az idei vb-címet is értéktelenebbé teszi, hiszen a legjobb motoros távollétében szerezné meg valaki.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

A Honda fúrta meg Lorenzo beugrását?

A Ducati tesztversenyzője, Michele Pirro szerint a HRC áll a szabadkártyás szereplések idei betiltása mögött, hiszen így megakadályozhatták, hogy egykori motorosuk rajthoz álljon a Yamahával.

részletek

„A MotoGP jobban kezelte a járványt, mint az F1”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek