Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Probléma

A Mercedes gondjai Zandvoortban

Nem zárt éppen tökéletes napot a világbajnoki címvédő istálló Hollandiában. Már tudják, mi okozta Hamilton motorhibáját, de a beállításokkal is akadnak gondok, bőven van hova javulni szombaton.

részletek

Masi: Nincs rendben a pilóták egymás közti időmérős megegyezése

Egyre gyakrabban kerekedik vita abból, hogy a pilóták nem tartják be a hallgatólagos egyezséget az időmérő hajrájában alkalmazott előzési tilalomról. A versenyigazgató szerint sincs rendben a dolog.

részletek

A Mercedes mindenkit átver, vagy tényleg lassú és megbízhatatlan?

A német gyári istálló vezére a második napi meghibásodás miatt komoly aggodalmát fejezte ki. Toto Wolff szerint az Ezüst Nyilak nem elég gyorsak, a sebességváltó-gondok pedig nem megnyugtatóak.

részletek

Hamilton panaszkodott a tesztnapot követően

Szinte már megszokott az elmúlt években, hogy a tesztelés során a Mercedes világbajnoka tele van panasszal, rosszak a körülmények, keveset lehet tesztelni az autót, a homokvihar pedig nem jött jól.

részletek

A McLarennek gondjai lehetnek a Mercedesszel

Amikor egy istálló motorszállítót vált, abban bizony jócskán akadnak eleinte buktatók is. Jól tudják a McLarennél is, hogy az elején bajok lehetnek a Mercedesre váltás miatt, de bőven van rutinjuk.

részletek

Vettel: Semmi potenciál nincs az autóban

Az időmérő után Charles Leclerc is elismerte, hogy egyszerűen gyenge most a Ferrari. Sebastian Vettel egyenesen úgy érzi, mintha folyamatosan falaknak menne és nem is tudnak min változtatni.

részletek

Komoly veszélybe került az Ausztrál Nagydíj megrendezése

Hetekkel ezelőtt még csak elméleti fejtegetés volt, most azonban két istállónál is dolgozók kerültek karanténban Melbourne-ben. Az illetékes hatóság simán lefújja a futam megrendezését, ha szükséges.

részletek

A Vietnámi Nagydíj is egyre inkább veszélyben

Idén debütál(na) a Formula-1-ben Vietnám, a koronavírus azonban ismét átírhatja a forgatókönyvet. Az Olaszországgal szemben bevezetett szigorítás miatt veszélyben a nagydíj.

részletek

Montoya: Vettel problémája nem mentális, hanem technikai

Juan Pablo Montoya egyáltalán nem gondolja, hogy Sebastian Vettelnek lelki problémái lennének és ezért esett vissza. Nem szeret valamit az autójában és ez minden másra kihat.

részletek

Verstappen autójával gondok adódtak

Max Verstappen közel sem tudott mindent kihozni magából és az autójából a pénteki szabadedzéseken. Igaz letekert motorral, problémákkal küszködve is versenyképesnek tűnik Spában.

részletek

Pirelli: Vettel gondja nem a gumi, inkább az autója

Az idei Ferrari nem kezeli éppen jól a Pirelli-abroncsokat, a Német Nagydíjon pedig az átmeneti esőgumival különösen megszenvedett Sebastian Vettel. A gyártó szerint az autó volt rosszul beállítva.

részletek

Tökéletes a kapcsolat Raikkönen és az Alfa között

Az Alfa Romeo csapatfőnöke rámutatott, hogy megvan a kémia a 2007-es világbajnok és a svájci középcsapat között, már a tárgyalások során lefektették a feltételeket, így senki nem csalódott.

részletek
Olvastad már?