DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 14. vasárnap

Petrucci

Dakar: Al-Attiyah harmadik sikere, Petrucci villogott

Rendkívül szorosan alakult az autósoknál a leghosszabb negyedik szakasz, amelyen büntetés döntött az első helyről. A motorosoknál kettős Honda-siker született, de Petrucci volt a fő sztár.

részletek

Loeb nyerte a Dakar második szakaszát

A francia három év után aratott részsikert a Dakaron: az összetettben második helyen áll Al-Attiyah mögött. A motorosoknál megkavarodott a sorrend, Sunderland állt az élre, Petrucci pedig kiesett.

részletek

„Nem volt helyes, hogy ma versenyeztünk”

Bagnaia és Petrucci is úgy véli, hogy nem lett volna szabad megrendezni az Olasz Nagydíjat Dupasquier halálos balesete után, Rossi szerint viszont ez már úgysem változtatott volna semmin.

részletek

Homokkal és széllel zárult a MotoGP tesztje

A körülmények gyakorlatilag lehetetlenné tették az érdemi munkát a katari kollektív gyakorlás utolsó napján: mindössze öten futottak mért kört, közülük Danilo Petruccié volt a leggyorsabb.

részletek

Binder: Mindene megvan a KTM-nek a vb-címhez

Bár az osztrákok motorsportfőnöke, Pit Beirer szerint nem készültek radikális új motorblokkal 2021-re, dél-afrikai versenyzőjük úgy érzi, a tavalyi győzelmek után már a végső sikert is megcélozhatják.

részletek

Régi és új színek: bemutatkoztak a KTM-es csapatok

Péntek délelőtt tartotta online prezentációját az osztrák gyártóhoz tartozó két csapat: a gyári alakulat nagyjából változatlan, a Tech3 viszont a Red Bull távozása után megújult külsővel jelentkezett.

részletek

Petrucci: Úgy éreztem, senki sem bízott bennem

Az esős Francia GP győztese szerint szárazon is dobogós lehetett volna, de a hajrában nagyon tartott a Honda idei első pódiumát szerző Alex Marqueztől. A legjobb hármas értékelése Le Mans-ból.

részletek

Petrucci őrült-esős futamot nyert, Alex Marquez második

Alaposan megkavarta a lapokat az eső a Francia GP-n, amelyen végül a ducatis olasz győzött a Honda idei első dobogóját szerző újonc és a KTM-es Espargaro előtt. A fő esélyesek a tizedik hely táján.

részletek

Nem bíznak a felügyelőkben a MotoGP-sek

Több motorost is kritizálta a Felügyelői Panelt a két osztrák hétvégét követően: Johann Zarco szerint nem a megfelelő emberek ülnek ott, de Danilo Petrucci is következetlennek látja a tevékenységüket.

részletek

Doviziosónak nincs B terve – de ma nyerhet

A riválisokat is meglepte az olasz motoros szombati döntése, miszerint elhagyja a szezon végén a Ducatit, ráadásul úgy, hogy egyelőre nincs alternatívája. Ettől még Spielbergben ő az egyik esélyes.

részletek

Hivatalos: Petrucci a KTM-nél – egy csavarral

Egyszerre tett várt és váratlan bejelentést az osztrák gyártó, ugyanis a Ducatitól távozó nagydíjgyőztes olasz nem az első számú csapatnál, hanem a Tech3-nél fog szerepelni 2021-ben.

részletek

Petrucci érkezhet Espargaro helyére a KTM-hez

Egyre biztosabbnak látszik, hogy Pol Espargaro valóban átigazol a Repsol Hondához Marc Marquez mellé, de úgy tűnik, már az osztrák gyártó is megtalálta, kivel helyettesítheti a spanyolt.

részletek