DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Petrucci

Megerősítette a ducatis: távozik a csapattól

Jack Miller előléptetésével egyértelművé vált, hogy az Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci duó egyik tagja nem maradhat 2021-re a gyári csapatnál – úgy tűnik, eldőlt, melyikük lesz az.

részletek

Miller érkezhet a gyári Ducatihoz – de kinek a helyére?

Olasz sajtóértesülések szerint már csak az aláírás hiányzik az ausztrál kétéves gyári szerződéséről, amely után adódhat a kérdés: Doviziosót vagy Petruccit tartják meg mellette a bolognaiak?

részletek

Elsőként a Ducati mutatkozott be

Megtartották a MotoGP első 2020-as bemutatóját: csütörtökön Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci motorja, a GP20 debütált Bolognában.

részletek

Hivatalos: Petrucci jövőre is a Ducati gyári csapatában versenyez

A bolognai gyártó a Német Nagydíj előtti csütörtöki napon hivatalosan is megerősítette, amit már hetek óta biztosra lehetett venni, miszerint 2020-ban is a jelenlegi olasz duóval vágnak neki a szezonnak.

részletek

MotoGP: Petrucci parádés futamon szerezte meg első győzelmét

A szezon eddigi legjobb versenyét produkálta a MotoGP Mugellóban, ahol a Ducati olasz motorosa elképesztő adok-kapok után tudott nyerni, maga mögött tartva Marc Marquezt, Andrea Doviziosót és Alex Rinst. Valentino Rossi bukással zárta hazai hétvégéjét.

részletek

Petrucci körrekorddal a leggyorsabb, a gyári yamahások csak a Q1-ben

Rendkívül kemény csaták zajlottak a továbbjutásért, de végül Petrucci és Marquez jóval erősebbnek bizonyult a mezőny többi tagjánál.

részletek

Kettős Ducati-vezetés a piros zászlós edzésen

Danilo Petrucci zárt az élen Andrea Dovizioso előtt a Spanyol Nagydíj péntek délutáni gyakorlásán, megelőzve Cal Crutchlow-t, Marc Marquezt és Maverick Vinalest. Több baleset is történt a háromnegyed óra során, Karel Abraham és Bradley Smith esései után a tréninget is félbeszakították.

részletek

Petrucci nem hivatalos körrekordot repesztett, négyes Ducati-siker

A Ducati gyári alakulatának új motorosa 1:58,239-es nem hivatalos pályacsúccsal húzta be az utolsó sepangi tesztnapot, megelőzve az újonc Francesco Bagnaiát és csapattársát, Jack Millert.

részletek

Még erősebb, még vörösebb: itt a 2019-es Ducati

Péntek este a Phillip Morris svájci kutatási-fejlesztési központjában leplezték le Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci versenygépeinek idei dizájnját, amelyben még dominánsabb lett a vörös szín és néhány új szponzorfelirat is megjelent.

részletek

Petruccié a péntek délután Marquez és Rossi előtt

Az utolsó pramacos versenyére készülő olasz volt a leggyorsabb a második valenciai edzésen, az ideje azonban másfél másodperccel elmaradt az őt követő spanyol délelőtti eredményétől.

részletek

Marquez 25 ezreddel Petrucci előtt az időmérőn!

Kis híján komoly meglepetés született a Sachsenringen a kvalifikáción, végül azonban ismét Marc Marquez szerzett pole-t Danilo Petrucci és Jorge Lorenzo előtt. A gyári Yamahák a második sorban.

részletek

Iannone elképesztő tűzijáték után az élen, Dovizioso Q1-es

A suzukis a pénteki első edzés után újabb elsőséget szerzett a Sachsenringen, megelőzve Petruccit és Crutchlow-t. Rossi a negyedik, Marquez a hatodik, Dovizioso viszont nem fért be az első tízbe.

részletek