DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

PetronasYamahaSRT

Rossi: Fake news, hogy már aláírtam, de…

Bár több sajtóértesülés szerint az olasz már megállapodott a 2021-es szerződésről a Petronas Yamahával, a „Doktor” cáfolta ezt – igaz, már nagyon közel járnak a végső egyezséghez.

részletek

Elkelt a Petronas Yamaha egyik ülése

Ahogy arra számítani lehetett, a hangvillások szatellit alakulata szerződést hosszabbított Franco Morbidellivel, aki így a következő két szezonban is náluk húzza majd a gázt a MotoGP-ben.

részletek

Miért késik Rossi és Dovizioso szerződtetése?

Bár a legtöbben biztosra veszik, hogy a „Doktor” megy a Petronas Yamahához, míg honfitársa a megrekedő tárgyalások ellenére is marad a Ducatinál, egyelőre nem történt bejelentés egyik esetben sem.

részletek

Még az ülések fele kiadó a MotoGP-ben

Legalábbis hivatalosan, hiszen néhány csapat-versenyző párosítást a hivatalos bejelentés híján is biztosra lehet venni: megnéztük, hogyan fest a jövő évi rajtrács a 2020-as év feléhez közeledve.

részletek

„Nem úgy tűnik, mintha Vale abbahagyná”

Valentino Rossi gyerekkori barátja és üzlettársa, Alessio „Uccio” Salucci biztos benne, hogy a „Doktor” 2021-ben is ott lesz a MotoGP mezőnyében: június végéig alá is írhatják a szerződést.

részletek

Terhes lenne Rossi alkalmazása a Petronas Yamahának?

Bár a csapatfőnök akár 2021 után is szívesen dolgozna együtt az olasszal, de hangsúlyozta: nem szeretné, ha csak levezetni jönne hozzájuk a „Doktor”, és egyetlen versenyző sem áll a csapat felett.

részletek

Rossi hívására vár a Petronas Yamaha

Az olasz nemrég elmondta, szeretné folytatni jövőre is, erre a legkézenfekvőbb opció a hangvillások második számú alakulata lenne, amelynek csapatfőnöke is nyitott lenne a „Doktor” szerepeltetésére.

részletek

Quartararo úgy érzi, még nem áll készen a vb-címre

Legalábbis nem akarja kimondani, hogy készen áll, viszont határozott célja 2020-ra, hogy több dobogós helyezést szerezzen, mint tavaly, és minél több futamon harcba szálljon a győzelemért.

részletek

Rossi: Nem bánt tiszteletlenül velem a Yamaha

Noha a gyári csapattól távoznia kell az év végén, az olasz szerint továbbra is a saját kezében van a sorsa, hogy a hangvillások a támogatásukról biztosították 2020 után is.

részletek

Váratlanul megműtötték Quartararo jobb karját

A motorosokat oly gyakran kínzó kompartment szindróma miatt feküdt kés alá a Petronas Yamaha SRT franciája, aki reméli, így ez a gond már nem fogja hátráltatni a szezon hátralévő részében.

részletek

Quartararo első pole-ját szerezte, kettős Petronas Yamaha-siker!

Váratlan és meglepő eredményt hozott a MotoGP Spanyol Nagydíjának időmérője, amelynek végén egy újonc istálló újonc motorosa örülhetett a rajtelsőségnek, megelőzve csapattársát, Franco Morbidellit. Marc Marquez a harmadik, a vb-éllovas Andrea Dovizioso a negyedik, Valentino Rossi csak a 13. helyen.

részletek

Hamilton: Túl öreg vagyok a MotoGP-hez

Az előttünk álló hétvégén startol a MotoGP 2019-es szezonja, és ott lesz a Katari Nagydíjon megfigyelőként Lewis Hamilton is. A sorozathoz való jövőbeli csatlakozásának esélyeit elbagatellizálja, de vannak kétkerekű tervei idénre.

részletek