Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

PetronasSRT

Bukott, mégis bizakodóbb Rossi Portimao után

Noha egy esés miatt pont nélkül távozott a Portugál GP-ről, a tempóját illetően mégis úgy érzi a 42 éves olasz, hogy előreléptek. Elmondta: furcsa volt a VR46-os gépen ülő féltestvérét megelőzni.

részletek

Rossi nem tudja, erősebb lesz-e Európában

Pontot sem szerzett a második katari futamon a kilencszeres világbajnok, aki abban sem biztos, hogy a tradicionálisan neki jobban kedvező európai helyszíneken versenyképesebb tud-e lenni.

részletek

Rossi: Néhányan nem törődnek a többiekkel

Kritikus hangvételt ütött meg a kilencszeres világbajnok a Brad Binderrel történt múlt heti incidensét követően: az olasz úgy véli, manapság sokan nem tisztelik eléggé az ellenfeleiket a pályán.

részletek

Rossi elmondta, mikor és mi alapján dönt a folytatásról

Mindenekelőtt az eredmények fogják meghatározni, hogy a 2021-es évad végén szögre akasztja-e a bukósisakját a MotoGP legendája – de úgy tűnik, a csapat is elvár bizonyos teljesítményt tőle.

részletek

Rossi: Dobogókért és győzelmekért akarok harcolni

Nyolc év után váltott csapatot az olasz, aki az előző két év küszködése után újra az élmezőnybe vágyik. Eközben új csapatfőnöke szerint valószínű, hogy a Petronas SRT 2022-től is Yamahával fog menni.

részletek

Új színekben Rossi: bemutatkozott a Petronas Yamaha

A hangvillások szatellit csapata következett a MotoGP-s bemutatók sorában: a nyolc év után csapatot váltó „Doktor” és tanítványa, Morbidelli leplezték le a tavalyihoz nagyon hasonló motorfestést.

részletek

Rossi 6-7 verseny után dönt a folytatásról

Saját maga és csapata szempontjából is fontos lesz a szezon első harmada Valentino Rossinak: ekkor dőlhet el, hogy marad-e a MotoGP-ben és/vagy érkezik jövőre a VR46 a királykategóriába.

részletek

Quartararo: Verhetetlenek a Suzukik

A bukása nélkül sem érzi úgy, hogy fel tudta volna venni a versenyt a „kékekkel” a Petronas SRT franciája, aki gyári márkatársához, Vinaleshez hasonlóan már gyakorlatilag lemondott a vb-címről.

részletek

Büntették is, meg nem is a Yamahát

Gyorsan ítéletet hozott a jerezi szezonnyitón használt szelepek ügyében a Felügyelői Panel: a gyártótól és a csapatoktól pontokat vontak le, a versenyzőket viszont békén hagyták.

részletek

Rossi helyett Dovizioso érkezhet a Petronashoz?

Most már hónapok óta várunk a bejelentésre, mely szerint a „Doktor” a Yamaha szatellit alakulatánál folytatja – a pletykák szerint nem csak jogi huzavona állhat a késlekedés hátterében.

részletek

„Rossi dobogója eloszlatta a kétségeket”

Maga az olasz motoros és leendő főnöke, a Petronas Yamahát irányító Razlan Razali is aggódott az első versenyhétvége után, az andalúz harmadik hely viszont mindkét felet megnyugtatta.

részletek

Rossi rögtön két évre aláír?

Bár a szerződéskötés a Petronas Yamahával – legalábbis annak bejelentése – csúszik, állítólag már csak részletkérdésekről tárgyalnak a felek. Viszont felmerült, hogy még két évig maradhat az olasz.

részletek
Olvastad már?