DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Olasz Nagydíj

Horner szorosabb csatára számított

Kiélezettebb küzdelmet várt a Ferrari elleni harc során Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke szerint ezt főként a kompromisszumos beállításoknak köszönhetik, ám ez vasárnap kifizetődő lehet.

részletek

Hamilton: Frusztráló lesz a vasárnap

Bár a kvalifikációt az ötödik helyen zárta, vasárnap az utolsó helyek egyikéről indulhat büntetéseinek köszönhetően Lewis Hamilton. A hétszeres világbajnok egy nehéz versenyre számít.

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj időmérő edzésén

A Ferrari örömet okozna hazai közönségének, a mezőnyben pedig kilenc pilóta is büntetéssel számolhat a időmérőt követően. Kövessétek velünk az Olasz Nagydíj kvalifikációját!

részletek

Verstappen a leggyorsabb az időmérő előtt

A Red Bull címvédője tudott az élen zárni az utolsó szabadedzés során Monzában. A holland pilóta mögött Charles Leclerc és Sergio Perez is jelentősebb hátrányban zárt.

részletek

Perez a versenytempóban bízik

Bár a pénteki nap végére volt némi lemaradása csapattársához, és a Ferrarikhoz képes, Sergio Perez bizakodó a folytatást illetően. Úgy véli, főként vasárnap lehetnek versenyképesek.

részletek

Giovinazzi: Itt akarok lenni jövőre

Továbbra is hisz a visszatérésben Antonio Giovinazzi. Az olasz versenyző Monzában a Haas csapatától kapott lehetőséget az első gyakorlás során, jövőjét illetően pedig magabiztos.

részletek

Ismét a pattogással küzd a Mercedes

A szezon elején rengeteget szenvedett a pattogás miatt a Mercedes alakulata, ez a probléma Monzában pedig ismét felütötte a fejét. George Russell úgy véli, ezzel együtt kell élniük a hétvégén.

részletek