DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Neuville

Címvédés a Bajnokok Tornáján: Solbergék ismételtek

Apa és fia újra megnyerték a csapatversenyt Svédországban. Oliver Solberget egyetlen futamon sem győzték le, Thierry Neuville újoncként parádézott.

részletek

Rovanpera izgalmas hajrá után nyerte a Horvát Ralit

Szinte végig vezetett, az utolsó szakaszon mégis fordítania kellett a Toyota finn versenyzőjének a WRC idei harmadik állomásán. Tanak a második, a sokszorosan büntetett Neuville a harmadik.

részletek

Rovanpera fölényesen nyerte az Akropolisz Ralit, Ogier növelte előnyét

Tetemesnek mondható előnnyel húzta be karrierje második WRC-győzelmét a finn tehetség, megelőzve Tanakot és a fő riválisai problémái után az újabb vb-cím felé nagyot lépő Ogier-t.

részletek

WRC: Rovanpera vezet, bajban Ogier üldözői

A pénteki szakaszok után a fiatal finn vezet az Akropolisz Ralin Ott Tanak és Sebastien Ogier előtt, miközben Elfyn Evans és Thierry Neuville is gondokkal szembesült és több percet veszített.

részletek

WRC: Neuville-é az Ypres Rali Breen előtt

Kettős Hyundai-sikert hozott a belga WRC-futam, a dobogó alsó fokára pedig Kalle Rovanpera állhatott fel, Sebastien Ogier csak ötödik lett.

részletek

WRC: Hyundai 1-2 a nagy balesetek versenyén - videók

Thierry Neuville és csapattársa, Craig Breen már nem csatázik egymással, a dobogóért a három Toyota küzd, Ott Tanak defeket miatt maradt le, a többiek pedig már összetörték magukat.

részletek

WRC: Neuville vezet Horvátországban

Ogier és Evans is harcban van a győzelemért, Rovanpera viszont óriásit bukott - a WRC2-ben a múlt hétvégén még Miskolc mellett csatázó Ostberg és Gryazin meccsel az első helyért.

részletek

WRC: Késhegyre menő Tanak-Neuville csata

Megy az adok-kapok az első helyért, a többiek kicsit lemaradtak már, de a dobogóért többen is versenyben vannak. A nap vesztese Dani Sordo - szombaton jön a híres Panzerplatte.

részletek

WRC: Tanak behúzta a Portugál Ralit

Az észt versenyző zsinórban második győzelmét szerezte, csapattársa, Kris Meeke viszont a harmadik helyről volt kénytelen búcsúzni az utolsó szakaszon, miután összetörte Toyotája jobb elejét.

részletek

Drámai végjáték a Korzika Ralin

Óriási fordulatok után Thierry Neuville nyerte a WRC klasszikus aszfaltos versenyét, a Korzika Ralit, méghozzá a győzelemtől végig borzasztó messze lévő Sebastien Ogier előtt, míg Elfyn Evans az utolsó pillanatokban csúszott vissza a harmadik helyre.

részletek

Loeb akár Neuville mögé is készséggel beáll

Sebastien Loeb hosszú idő után a leghosszabb programját futja majd a rali-világbajnokságon, de saját elmondása szerint azzal sincs problémája, ha csapattársát, Thierry Neuville-t kell támogatnia a Hyundainál.

részletek

Loeb miatt módosítana szabályt a WRC-bajnok

Zsinórban hatodszor lett idén világbajnok Sebastien Ogier, de sem ő, sem fő riválisa, Thierry Neuville nem elégedett a WRC egyik jelenségével - elég egyértelmű véleményt fogalmaztak meg.

részletek