Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Mazepin

Mazepin: Én csak elöl akarok lenni

Nem csak az élen, a mezőny végén is megkezdődött az oda-vissza üzengetés egymásnak. A két újonc, Mazepin és Schumacher viszonya a szezon fele után kezd elmérgesedni. Az orosz nem hagyja magát.

részletek

Ralf Schumacher: Mazepin nem való a Formula-1-be

Ralf Schumacher szerint életveszélyes volt az, ahogyan Nyikita Mazepin vezetett a Holland Nagydíjon. A korábbi F1-es pilóta szerint ilyen hozzáállással nincs helye a mezőnyben.

részletek

Steiner nem érezte veszélyesnek Mazepin manőverét

A szombati időmérő után a vasárnapi versenyt követően is kitört a balhé a Haas versenyzői között Zandvoortban. A csapatfőnök még a soron következő verseny előtt szeretné tisztázni a helyzetet.

részletek

Most már Schumacher is bedühödött Mazepinre

A zandvoorti időmérő után az orosz akadt ki csapattársára, a futamot követően a németnél is elszakadt a cérna: reméli, nem maradnak következmény nélkül Mazepin megmozdulásai, mint az első körben történt blokkolás.

részletek

Mazepin ideges volt a holland futam után

Szenvedős versenye volt a Haas csapatának, a két autóból pedig csak az egyik ért célba, miután Nyikita Mazepin a 41. körben kiállni kényszerült. Az orosz pilótát bosszantják a történtek.

részletek

Mazepin kiakadt Schumacherre: „Katasztrófa”

Alaposan felbosszantotta a Q1 végi jelenet során az orosz pilótát haasos csapattársa: Mazepin szerint a német jogtalanul előzte meg őt. Schumacher állítása szerint ő engedélyt kért a csapattól.

részletek

Vettel nem hibáztatja a két Haast a kiesésért

Mazepint és Schumachert vizsgálják Sebastian Vettel feltartásáért: a német a 17. helyen nem jutott tovább a Q3-ból. Az Aston Martin eleve lassú volt a szabadedzésekhez képest a Holland Nagydíj időmérőjén.

részletek

Mazepin és az elveszett leggyorsabb kör

A hivatalosan egykörös Belga Nagydíjon nem osztották ki a leggyorsabb kört, pedig a futam közvetítése alapján a 17. helyezett Nyikita Mazepiné volt az érdem 3:18,016-tal – a második körben.

részletek

Schumacher: A pontszerzés igazi bónusz lenne

Mick Schumacher az idén mutatkozott be az F1-ben és a mezőny leggyengébb autójával kell harcolnia a riválisok ellen. A német szerint nagy ajándék lenne, ha pontokat tudnának szerezni.

részletek

2022-ben is Ferrari-pilótát szerződtet a Haas

Az amerikai alakulat csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, akkor is a maranellóiak tehetségei közül választanak majd, ha Mick Schumacher esetleg elhagyja a csapatot.

részletek

Steiner a középmezőnybe várja a csapatát

A Haas csapatfőnöke úgy érzi, előrébb léphetnek 2022-től és elérhetőnek érzi a középmezőnyt. Günther Steiner szerint az új szabályok miatt egyenlőbb lehet a küzdelem a jövőben.

részletek

Szép fokozatosan leszálltak Mazepinről

A Haas csapatfőnöke örül annak, hogy az év elején pellengérre állított és folyamatosan piszkált Nyikita Mazepin végre lekerült a címlapokról és nyugodtan végezheti munkáját, a hibái száma is lecsökkent.

részletek
Olvastad már?