Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Mazepin

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

„Sok jó fiatal van, de Mazepin nincs köztük”

A legújabb generációból három fiatal tehetséget nevesített az Alpha Tauri csapatfőnöke, de Nyikita Mazepint kihagyta. Szerinte csak azok járnak sikerrel, akik intelligensek és tudják, mit csinálnak – ilyen az orosszal ellentétben Mick Schumacher.

részletek

Steiner: Ha ütköznek a pilótáink, bajban lesznek

Hiába vág neki két újonccal a 2021-es F1-es szezonnak a Haas, Günther Steiner csapatvezető így sem szeretné, ha egymással keverednének balesetbe – igaz, a fejlődésre hagy időt nekik.

részletek

Eldőlt: Nem indulhat az orosz zászló alatt Mazepin

A Haas F1-es debütálás előtt álló versenyzőjét is érinti a Nemzetközi Doppingügynökség döntése, így ő sem indulhat az orosz zászló alatt – sőt, ha nyer, az orosz himnuszt sem fogják eljátszani neki.

részletek

Elbeszélget az F1 vezetése a pilótákkal Mazepin miatt

Stefano Domenicali, az F1 új vezérigazgatója már egy levelet is írt a mezőny tagjainak: szerinte rendkívül fontos, hogy versenyzőként a sportág arcai és példaképként kell viselkedniük.

részletek

Podcast: Akik bekerültek az F1-be – és akik nem

Szétnéztünk a legfontosabb juniorszériákban azt kutatva, a három 2021-es újonc mellett kikkel számolhatunk a későbbiekben F1-es pilótaként, és kik azok, akik számára a királykategória csak álom marad.

részletek

Mazepin: Azért utálnak, mert orosz vagyok

Már első versenye előtt a Formula-1 egyik legmegosztóbb személyiségévé vált Nyikita Mazepin. Szerinte nemzetisége közrejátszik abban, hogy ilyen kedvezőtlen fogadtatásban van része.

részletek

Mazepin: A feladatom legyőzni Schumachert

Bár újoncszezonjában nem helyeznek rá nyomást, a Haasnál debütáló orosz célja, hogy jobban teljesítsen hozzá hasonlóan az F1-be most megérkező német csapattársánál.

részletek

Steiner Mazepinnek: Nőj fel!

Ha a Haas újonca még egy balhéba keveredik, annak komoly következményei lesznek. A csapatfőnök hangsúlyozta, az ügy nincs lezárva, nem tesznek úgy, mintha mi sem történt volna.

részletek

Mazepin Schumacherről: Nem vagyunk barátok

A Haas újoncai régről ismerik egymást. A német szerint „egészséges tisztelet” van köztük, ezzel szemben az orosz azt mondja: „nem vagyunk barátok”. Úgy gondolja, neve miatt Mick Schumacher előnyösebb helyzetben lesz, de nagyobb nyomás is fog nehezedni rá.

részletek

Hazugságvizsgáló-szenzorokat is használ felkészüléséhez Mazepin

A Haas orosz újonca elárulta: ilyen módon próbálják meg kezelni a kiélezett helyzetekben jelentkező stresszt. Az F1-es debütálásra készülő újonc a stábjának átalakításáról is beszélt.

részletek

Coulthard: Schumacher győzze le Mazepint

A korábbi F1-es pilóta szerint Mick Schumachernek nem lehet nagy gondja Nyikita Mazepin legyőzésével - ha megteszi, akkor mehet tovább felfelé, ha nem, akkor viszont bajban lesz.

részletek
Olvastad már?