Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Mazepin

Mazepin: Nem a pénz miatt kerülök az F1-be

A Haas által frissen bejelentett orosz pilóta szerint ő, Stroll és Latifi is jelentős junior eredményeik és tehetségük okán szerepelhetnek az F1-ben. Mazepin beszélt Günther Steinerről és a céljairól is.

részletek

Hivatalos: Újonc versenyző a Haasnál

Bejelentette az amerikai istálló két új versenyzője közül az elsőt: Formula-2-ből érkező orosz újonc mutatkozik be 2021-ben az élvonalban.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Perez kitúrhatja a Williamstől Russellt?

Hiába rendelkezik 2021-re is szerződéssel a fiatal brit a grove-i alakulatnál, lapértesülések szerint mégsem érezheti biztonságban az ülését: a dominót a Haashoz érkezni kívánó Mazepin indíthatja el.

részletek

A pontszerzés sem segít Grosjean helyzetén

A Haas örül a németországi jó eredménynek, de nem fog érzelmi alapon versenyzőt választani – mondja Günther Steiner, aki újra kiemelte, hosszabb távban gondolkodnak. Sajtóhírek szerint Mazepin és Ilott lehet a befutó.

részletek

Mazepin (és a pénze) jön a Red Bullhoz?

Komoly bevásárlást rendezhet az orosz milliárdos, aki befizetheti fiát a Red Bull második számú csapatába az F1-ben - Danyiil Kvjat nem nagyon tud már jól kijönni ezekből az ügyekből.

részletek

Sajtó: Orosz milliárdos veheti meg a Haast

Sergio Perez számára a Haas tűnik a legesélyesebb opciónak, azonban egy orosz milliárdos, az F2-es Nyikta Mazepin édesapja keresztülhúzhatja számításait az amerikai csapat felvásárlásával.

részletek

A safety car felpörgette Mugellót az F2-ben, Schumacher a tabella élén

Lundgaard győzelmét a Formula-2 mugellói főversenyének végén csak a biztonsági autó veszélyeztette, az pedig meg is érkezett: Mazepin a 14. helyről nyert, Schumacher nagyot mentett az ütközésekkel tarkított hajrában.

részletek

F2: A levezető körön vették el a győzelmet Mazepintől

Az eredetileg másodikként célba érő Honda-védenc Tsunoda örökölte az elsőséget. A hátrasorolt orosz dühében nekiment a második helyet jelző táblának, újabb bajt hozva magára.

részletek

F2: Mazepin nyerte a gumistratégiák versenyét

Karrierje első F2-es győzelmét szerezte Nikita Mazepin az F2 szombati futamán Silverstone-ban. A Hitech pilótája bánt legjobban a gumijaival, miközben a többség szenvedett.

részletek

Sajtó: Budapesten élő üzletember is megvenné a Williamst

Három jelentkező van a Williamsre az olasz Gazzetta szerint, valamennyien pilóták apjai. Fiának venne csapatot Latifi és Mazepin, számunkra a legérdekesebb azonban kétségtelenül a magyar kötődésű Nissany család.

részletek

Ralf Schumacher: Williamsék ideje lejárt

Frank és Williams nem képes lépést tartani a modern időkkel, jelentette ki a csapat egykori versenyzője. Ralf Schumacher szerint Dmitrij Mazepin vásárolhatja meg a csapatot fia számára.

részletek
Olvastad már?