DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 2. vasárnap

Mazepin

Steiner szerint a Haasnak nem volt más választása Mazepin ügyében

Az orosz versenyzőnek viharos körülmények között kellett távoznia az F1-ből, Günther Steiner szerint azonban ez volt az egyetlen választási lehetőségük.

részletek

Hírösszefoglaló: Mateschitz öröksége, Piquet újabb balhéja, gyászol a rali

A Mercedes gyengébb versenyre számít Brazíliában, Dietrich Mateschitz fia tulajdonos lesz, de nem szól bele a Red Bull vezetésébe, nőttek a sport bevételei, Ricciardo a McLarennél is maradhat tartalékként, Mazepin DJ lett, Quartararo kezdett jobban Valenciában, gyászol a hazai rali, elindult a TOP50 szavazás – a mai nap híreit gyűjtöttük egybe.

részletek

Mazepin: Nem fordítok hátat Oroszországnak

Az F1-ből az orosz-ukrán konfliktus mellékhatásai miatt kikerülő Nyikita Mazepin nem ítéli el azon honfitársait, akik hátat fordítottak hazájuknak, és nem az orosz zászló színei alatt versenyeznek.

részletek

Még nincs vége: Mazepin beperli a Haast

Továbbra sem ért véget a Haas F1-es istállójának és korábbi versenyzőjének, Nyikita Mazepinnek a szappanoperája, az orosz-ukrán konfliktus miatt elküldött versenyző ugyanis beperelte egykori csapatát.

részletek

Mazepin még reménykedik a visszatérésben

Bár egyelőre erre nagyon kicsi esély mutatkozik, Nyikita Mazepin továbbra sem adja fel, és hisz abban, hogy egyszer még visszatérhet az F1 mezőnyébe. Az orosz pilóta szerint mindig jöhet egy második esély.

részletek

Mazepin: Újra kell gondolni az F1 értékeit

Befejezetlen ügyként tekint a Formula-1-re Nyikita Mazepin. Az orosz pilóta a Haas csapatának döntéséről, a sportág értékeiről, valamint a jövőbeli lehetőségeiről is beszélt nemrégiben.

részletek

105 milliós vagyont foglalnak le Mazepintől

Az olasz hatóság nem kíméli az orosz vagyonosokat: Dmitrij Mazepin helyi villáját is lefoglalták, az épület értéke pedig több mint száz millió euró.

részletek

Mazepin: Eltörléskultúra áldozatai vagyunk

Bírálta az orosz sportolókat – és a személyesen őt – ért szankciókat az ex-F1-es. A Moszkvából nyilatkozó Nyikita Mazepin óriási kockázatot lát abban, hogy véleményt alkosson a háborúról.

részletek

Schumacher: Magnussennel mindent meg tudunk beszélni

Az orosz-ukrán konfliktus következményeként Nyikita Mazepin elvesztette ülését a Haanál, helyére pedig a csapatnál korábban évekig versenyző Kevin Magnussen érkezett. Schumacher örül a dánnak.

részletek

Írásban közölte Mazepinnel a kirúgást Günther Steiner

Nem túl elegáns módját választotta a szakításnak a Haas: a csapatfőnök még csak nem is beszélt menesztett versenyzőjével. A pénzét visszakövetelő főszponzor kapcsán elmondta: szinte biztos, hogy valamennyit bukik a csapat, de nem kell félni a jövő miatt.

részletek

Eldőlt: Magnussen veszi át Mazepin helyét a Haasnál!

Korábbi versenyzőjét hívja vissza 2022-re az orosz pilótájától megváló amerikai csapat: Kevin Magnussen lesz Mick Schumacher csapattársa a jövő hétvégén rajtoló F1-es szezon során.

részletek

Mazepin: Csalódtam a Haasban

A távozó orosz elárulta, ő is a csak a sajtóközlemény kiadásakor értesült arról, hogy elveszítette munkáját a Haasnál, a hír pedig rosszul érintette lelkileg. Az F1-et még így sem engedi el.

részletek