Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Mazepin

Norris Mazepint hibáztatja a gyenge rajthelyért

Az orosz még a Q1-ben tartotta fel a McLaren britjét, aki szerint viszont ez az egész kvalifikációjára rányomta a bélyegét. A végén Perez hibájával duplán is balszerencséje volt.

részletek

Steiner: Mazepin jobban küzd az autóval

A Haas F1-es csapatvezetője szerint az orosznak jobban meggyűlik a baja a 2021-es konstrukció instabilitásával, mint szintén újonc csapattársának, Mick Schumachernek.

részletek

Brawn: Schumacher máris megmutatta, mire képes

Michael Schumacherrel és Jean Todttal óriási triót alkotott Ross Brawn a Ferrarinál, most pedig a hétszeres világbajnok legenda fiát kísérheti nyomon. Eddig tetszik Brawnnak, amit lát a kis Schumachertől.

részletek

Haas: Mazepin bocsánatot kért

Hajmeresztő pillanat volt a Portugál Nagydíjat éppen vezető Sergio Perez számára, mikor a lekörözött Nyikita Mazepin ráhúzta a kormányt. Günther Steiner versenyzőjét mentette: túl későn kapta meg a kék zászlót, a csapat is rádiózhatott volna, a manőverben pedig nem volt szándékosság.

részletek

Schumacher: Russellt is elkaphattam volna

Lelkesen nyilatkozott a Portugál Nagydíjat követően Mick Schumacher, aki idén először saját erejéből legyűrte az egyik Williamst. Érzése szerint ennél is több volt a futamában.

részletek

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

„Mick szeretné, ha az apja büszke lenne rá”

Günther Steinert továbbra is lenyűgözi az újonc Schumacher munkamorálja. A Haas F1-es csapatfőnöke arról is beszélt, milyen két eltérő karaktert kezelni a német és Mazepin személyében.

részletek

Mazepin: Schumacher a Ferrari miatt előnyben van

Az eddig inkább balhéiról hírhedtté vált Nyikita Mazepin szerint egyértelmű, hogy a Ferrari extra támogatása miatt jobb nála Mick Schumacher, ő ugyanis minden téren hátrányból indul csapattársához képest.

részletek

Mazepint meglepték az F1 viselkedési normái

Az orosz újonc élete második F1-es hétvégéjén másodszor okozott fejfájást ellenfeleinek, amikor nem a hallgatólagos megállapodások szerint viselkedett, csak magával foglalkozott.

részletek

Mazepin: Latifi felizgatta magát a kicsúszásán, ezért jött nekem utána

Az eddig eltelt időszak alapján kijelenthető, hogy Nyikita Mazepin személyében megérkezett a Formula-1-be a sportág új Maldonadója. Ám vasárnapi ütközésében ezúttal teljesen vétlen volt az orosz.

részletek

Giovinazzi: Mazepin tiszteletlen és nem korrekt

Az Alfa Romeo olasza méltatlankodik, hogy az orosz ellenfél egy előzéssel tönkretette Q1-es gyorskörét. A Haas újonca vállat von: tisztában van az íratlan szabályokkal, de ilyen kritikus pillanatban önzőnek kell lenni.

részletek

Mazepin: Fontos, hogy elkapjam a ritmust

Nyikita Mazepin már az F1-es szezon kezdete előtt össztűz alá került nyúlkálós botránya és az orosz zászló körül kialakult helyzet miatt. Aztán Szahírban önmaga rontotta tovább megítélését.

részletek
Olvastad már?