Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Mazepin

Schumacher: Sokat várok az idei évtől

Az előjelek alapján nagyon jónak tűnik a Haas 2022-es autója Mick Schumacher szerint. A német pilóta úgy érzi, erősek lehetnek ebben a szezonban, a háttérben folyó munkát pedig nagyon élvezi eddig.

részletek

Steinert meglepte a teljesítményük

Nagy reményekkel vágnak neki a 2022-es évnek a Haas csapatánál. Az amerikai alakulat nagyon nehéz szezont zárt az előző évben, a csapatfőnök viszont úgy érzi, sikerült közeledniük a riválisokhoz.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

Mazepin: Nem rossz, de nem tökéletes kezdés

Utoljára az iskolában kellett értékeléssel foglalkoznia, így a Haas pilótája bátortalanul gondolta végig, milyen is volt debütáló éve a királykategóriában. Tudja, miben javulhatna, és optimista is.

részletek

Steiner: Erősebbek leszünk jövőre

Türelmesek a Haas csapatánál és nagyon bíznak a jövő évi autóban. Erről a csapatfőnök beszélt, aki úgy véli egyelőre óvatosan ugyan, de optimisták lehetnek a következő szezonnal kapcsolatban.

részletek

Jutalmakat osztanak a Haas csapatánál

A konstruktőri pontverseny utolsó helyén zárt idén az amerikai istálló, így néhányan inkább a távozás mellett döntöttek. Ennek ellensúlyozására hűségbónuszokat adnának a munkatársaik számára.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Yuki Tsunoda, Mick Schumacher vagy Nyikita Mazepin győzött meg minket leginkább 2021-ben? Évértékelő sorozatunk ötödik felvonásában az idei F1-es debütánsok produkcióját vettük górcső alá.

részletek

Steiner: Nem volt egyszerű két újonccal

Két újonccal nekivágni egy szezonnak egyedülálló kihívást jelent – vallja Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke, aki megpróbálta ezt 2021-ben. Mint mondta, ez számára is egy tanulási folyamat volt, hiszen még sosem vállalt hasonlót.

részletek

Ralf Schumacher: Mazepin csinálhatna valami mást

Az orosz F1-es egyik legnagyobb kritikusa szerint Mazepinnek „nem kell feltétlenül a Formula-1-ben vezetnie”. Rámutatott, Mick Schumacher feladatát is megnehezíti, hogy magára van utalva a Haasnál.

részletek

Vettel: Mick Schumacher kiváló munkát végzett a gyenge autóval

Igaznak bizonyultak azok az előzetes jóslatok, miszerint a Haas idén egyetlen pontot sem szerez. Valóban nullázta a szezont a két újonc, ám Sebastian Vettel szerint Schumacher így is bizonyított mindenkinek.

részletek

Mazepin koronavírusos, nem áll rajthoz a szezonzárón

Váratlan hírt közölt a Haas F1-es csapata: Nyikita Mazepin, az istálló orosz pilótája pozitív koronavírus-tesztet produkált, így nem lehet ott a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj rajtrácsán.

részletek

Mazepint megviselte az ütközés

Elég hamar befejeződött a Haas csapata számára a verseny Szaúd-Arábiában. Az istálló mindkét pilótája egy nagy ütközés után esett ki, Nyikita Mazepin viszont úgy érzi tehetetlen volt.

részletek