Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Mazepin

Mazepin még reménykedik a visszatérésben

Bár egyelőre erre nagyon kicsi esély mutatkozik, Nyikita Mazepin továbbra sem adja fel, és hisz abban, hogy egyszer még visszatérhet az F1 mezőnyébe. Az orosz pilóta szerint mindig jöhet egy második esély.

részletek

Mazepin: Újra kell gondolni az F1 értékeit

Befejezetlen ügyként tekint a Formula-1-re Nyikita Mazepin. Az orosz pilóta a Haas csapatának döntéséről, a sportág értékeiről, valamint a jövőbeli lehetőségeiről is beszélt nemrégiben.

részletek

105 milliós vagyont foglalnak le Mazepintől

Az olasz hatóság nem kíméli az orosz vagyonosokat: Dmitrij Mazepin helyi villáját is lefoglalták, az épület értéke pedig több mint száz millió euró.

részletek

Mazepin: Eltörléskultúra áldozatai vagyunk

Bírálta az orosz sportolókat – és a személyesen őt – ért szankciókat az ex-F1-es. A Moszkvából nyilatkozó Nyikita Mazepin óriási kockázatot lát abban, hogy véleményt alkosson a háborúról.

részletek

Schumacher: Magnussennel mindent meg tudunk beszélni

Az orosz-ukrán konfliktus következményeként Nyikita Mazepin elvesztette ülését a Haanál, helyére pedig a csapatnál korábban évekig versenyző Kevin Magnussen érkezett. Schumacher örül a dánnak.

részletek

Írásban közölte Mazepinnel a kirúgást Günther Steiner

Nem túl elegáns módját választotta a szakításnak a Haas: a csapatfőnök még csak nem is beszélt menesztett versenyzőjével. A pénzét visszakövetelő főszponzor kapcsán elmondta: szinte biztos, hogy valamennyit bukik a csapat, de nem kell félni a jövő miatt.

részletek

Eldőlt: Magnussen veszi át Mazepin helyét a Haasnál!

Korábbi versenyzőjét hívja vissza 2022-re az orosz pilótájától megváló amerikai csapat: Kevin Magnussen lesz Mick Schumacher csapattársa a jövő hétvégén rajtoló F1-es szezon során.

részletek

Mazepin: Csalódtam a Haasban

A távozó orosz elárulta, ő is a csak a sajtóközlemény kiadásakor értesült arról, hogy elveszítette munkáját a Haasnál, a hír pedig rosszul érintette lelkileg. Az F1-et még így sem engedi el.

részletek

Alapítványt hoz létre Mazepin az eltiltott sportolókért

A Haastól távozó orosz pilóta mondta, hogy lesz még mondanivalója, szerdán pedig sajtótájékoztatón beszélt arról, hogyan is jutott idáig a karrierje, illetve egy új projektet is bejelentett.

részletek

Mazepin: Nagyon csalódott vagyok

Meglepődött a Haas csapatának döntésén Nyikita Mazepin, akinek szerződését szombaton azonnali hatállyal felbontották. Az orosz pilóta megérti az alakulat döntését és reméli visszatérhet a jövőben.

részletek

Hivatalos: A Haas szerződést bont Mazepinnel

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a Haas csapata ugyanis azonnali hatállyal megválik orosz pilótájától. Nyikita Mazepinnel együtt a korábbi szponzoruk, az Uralkali is távozik.

részletek

Az Uralkali megfenyegette a Haast 2021-ben

A Drive to Survive egy hét múlva megjelenő negyedik évadában napvilágot látott egy tavalyi affér, amelyre mi is többször utaltunk a Formula Podcast adásai során.

részletek