Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Mérnök

Perez súghat a Hondának a Mercedesről

A mexikói nyolc évet versenyzett Mercedes-erőforrásokkal, most azonban a Hondáért küzd. Ismerhet olyan fontos apróságokat a német gyártó motorjáról, ami a japánok segítségére lehet.

részletek

Vettel elmondta, mivel foglalkozna az F1 után

Van egy terület, amely már a pályafutása előtt is komolyan érdekelte a négyszeres világbajnokot, aki azt is elárulta: nem változtatna semmin a karrierjében, mert szerinte minden okkal történt.

részletek

Hamilton: Remélem, az új fejlesztésünk nagy előnyt hoz

Hetedik világbajnoki címére hajt a brit ász, amihez a Mercedes folyamatosan megújuló, bombaerős autója is hozzásegítheti. Az új, DAS-rendszernek nevezett innovációhoz nagy reményeket fűz.

részletek

A Ferrari mégsem Vettelre tervezi az új autót

Korábban az a hír járta, hogy leginkább Sebastian Vettel véleményére adnak a vörösök új gépének tervezésekor, de Charles Leclerc örül, hogy a mérnökök az ő tapasztalatára is jócskán adnak.

részletek

Korábbi Ferrari-mérnök: Vettel túlértékelt

A Scuderia négyszeres világbajnoka több, mint egy éve gyenge és megbízhatatlan teljesítményt nyújt, az istálló egykori, nagy tapasztalattal bíró mérnöke szerint nem is léphet Schumacher örökébe.

részletek

A Renault jól járt, hogy kihajított néhány fejlesztést

A francia gyári istálló az utóbbi hétvégéken komoly fejlesztési csomaggal jelentkezett, ami azonban nemigen vált be. Daniel Ricciardo örül, hogy szombaton részben visszatértek a régihez.

részletek

Kubica szponzora nem hátrál ki a Williamstől

Bár az elmúlt hetekben több helyen is felröppent a hír, miszerint a lengyel olajvállalatnál betelt a pohár és nem önti tovább a pénzt a reménytelenül gyenge Williamsbe, a cég határozottan cáfol.

részletek

A Ferrari a Red Bulltól halászna

Hiába tűnt a téli tesztek után favoritnak a vörös istálló, idei teljesítményük eddig rendkívül gyenge. Nem is hagyják annyiban, a bikák egyik kulcsemberét igyekeznek elcsábítani a javulásért.

részletek

Magyar mérnök dolgozik a Red Bullnál

Nem magán a versenyautón munkálkodik Hegedűs Andor, hanem annak környezetén: az Angliában élő mérnök feladata a bokszutcai felszerelés fejlesztése.

részletek

Hamarosan munkába áll a McLaren reménysége

Két hét múlva az a sztárszakember kezdi meg a McLaren F1-es istállójánál a munkát, aki korábban a Porsche, a BMW és a BMW-Sauber alakulatát is hozzásegítette a sikerhez.

részletek

Prost: Túl sok a technológia, kevés az emberi zsenialitás

A négyszeres világbajnok, egykori zseniális pilóta szerint a modern kori Formula-1-ben a technológia abszolút meghatározó és teljesen háttérbe szorult az emberi faktor, ami nem túl jó irány.

részletek

Patrick Head visszatér a Williamshez

Végre jó hírt kaphattak az ezer sebből vérző Williams-Mercedes rajongói. A korábban az istállóval több sikeres időszakot is megélő legendás tervezőmérnök ismét a csapatot erősíti.

részletek
Olvastad már?