Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Lotterer

21 óra: A siker kapujában a Porsche

Három óra választja el a Porschét a sikertől, melyről talán álmodtak, de elhinni nem merték volna: kettős győzelem felé tart a német gyár, Hülkenberg viheti célba majd a győztes autót.

részletek

Lotterert érdekelné az F1, ha…

A tavaly Caterhammel egyetlen versenyt teljesítő Andre Lotterer nem zárja ki, hogy ismét Formula-1-ben vezessen – ám kizárólag akkor, ha egy versenyképes csapattal tehetné ezt meg.

részletek

Lotterer: Nincs többé varázs, ha folytatom

Andre Lotterer megindokolta, miért nem akar többé F1-es versenyen részt venni. Bőven beérte a tavalyi Belga Nagydíjjal, amelyre több mint egy évtizedet kellett várnia.

részletek

Formula-értékelő – Az év újonca

A Formula.hu évértékelő sorozatának ötödik részében a 2014-es esztendő F1-es újoncai következnek soron. Ki volt a legjobb az idén? Kvjat? Magnussen? Esetleg valamelyik Caterham-versenyző?

részletek

A legrövidebb F1-es karrierek

A két kör után lerobbanó Le Mans-győztes, a rajtrácson ragadó mérnök, a 45 éves brit újonc, az egyetlen futamán megsérülő argentin, és az olasz, aki a mai napig nem tudja, hogy ki lökte ki.

részletek

Retro – Távol-Keletről a világ élvonalába

Hosszú évekre „eltűnt” Japánban, ám 2009-ben kapott egy Le Mans-i felkérést, s ezt követően néhány esztendő leforgása alatt a világ egyik legtöbbre tartott pilótájává vált - s még az F1-ben is bemutatkozhatott. Ma születésnapos Andre Lotterer.

részletek

Lotterer nem kér a Caterhamből

Állítólag öten esélyesek arra, hogy az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon a visszatérő Caterhambe üljenek. Pontos nevek eddig nem ismertek, de Andre Lotterert kihúzhatjuk a jelentkezők listájáról.

részletek
Olvastad már?