Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Lotterer

Exkluzív: Le Mans csillaga új csúcsokra tör

A világ egyik, ha nem egyenesen a legjobb endurance-versenyzőjével, a háromszoros Le Mans-győztes Andre Lottererrel beszélgettünk Berlinben, aki új sorozatában egyelőre csapattársa árnyékában küzd.

részletek

A Toyota egy másik bolygón jár

A Porsche kiszállásával egyedül a Toyota maradt gyári istállóként a WEC-sorozatban, a végeredmény borítékolható. Egyre többen gondolják, hogy ezzel az érdeklődés is jelentősen megcsappan.

részletek

Vergne otthon nyert, Bird három kerékkel a dobogón

Jean-Eric Vergne népszerű hazai győzelmet ünnepelhetett a Formula-E párizsi fordulóján, de a főszerepet nem is ő, hanem Andre Lotterer és Sam Bird öltötték magukra, akik háromszor ütköztek egymással.

részletek

Lotterer: A Formula-E a legnehezebb

Rutinos pilótának számít André Lotterer, aki az autóversenyzés számos különböző ágát kipróbálta már pályafutása során. Szerinte az elektromos széria a legnehezebb, nem lehet hibázni.

részletek

Kizárás fenyegette a Techeetah csapatot

A hétvégén történelmi kettősgyőzelmet aratott a Formula-E santiagói versenyén a Techeetah istálló, ám végül majdnem kettős kizárás lett a történet vége. Végül megúszták pénzbüntetéssel.

részletek

Vergne kitartott a fináléban és az élre állt

A Formula-E történetének első kettős győzelmét hozta a chilei futam, amelyen André Lotterer a legvégsőkig támadta francia társát, aki azonban rajt-cél győzelmével a bajnokságban is átvette a vezetést.

részletek

Lotterer eldobta az esélyt, Vergne-é a pole

A háromszoros Le Mans-győztes legjobb idővel jutott be a Superpole-ba, ahol már az első kanyarban hibázott, így csapattársa húzta be a rajtelsőséget. Di Grassit büntették, Rosenqvist csak 14. lett.

részletek

Nagy falat a Formula-E a Le Mans-győzteseknek

Az új szezonban olyan, komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező pilóták debütáltak a Formula-E-ben, akik maguk is furcsának érzik, hogy újoncnak nevezik őket, ám Andre Lotterer és Neel Jani elismerik, az első versenyükön még alig értették, mi zajlik a pályán.

részletek

Amikor a többszörös Le Mans-győztes is tanul

Nem olyan egyszerű átállni az Audiról a nagyon más erőforrást használó Porsche vezetésére, még egy háromszoros Le Mans-győztes világbajnoknak sem - Andre Lotterer beszélt erről.

részletek

Itt az új Porsche 919 LMP1

A Porsche leleplezte az új WEC 919 LMP1-es hibrid versenyautóját, amivel szándékuk szerint a német gyár megvédi a tavalyi WEC világbajnoki címét és a Le Mans-i 24 óráson szerzett győzelmét is szeretné megismételni.

részletek

HIVATALOS: Otthagyja a Le Mans-t az Audi

Háromról kettőre csökken a versenyképes LMP1-es gyári csapatok száma a WEC-ben, miután az Audi bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja az endurance-világbajnokságot, hogy a Formula-E-re koncentráljon.

részletek

Le Mans 24: A hősök arcképcsarnoka

Az autóversenyzés legnagyobbjai közül sokan indultak Le Mans-ban, de a 24 órás műfaj nem feküdt mindenkinek: az alábbiakban azt a 13 pilótát idézzük fel, akiknek igen, s beírták nevüket Le Mans aranykönyvébe.

részletek
Olvastad már?