Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Lorenzo

Lorenzo: Ha hívnak, átgondolom

Bár a spanyol tagadta, hogy tárgyalna a Ducatival a visszatérésről, nem zárta ki, hogy később ez meg fog történni. Továbbra is képesnek érzi magát a győzelemre – de csak két konkrét motorral.

részletek

Ducati: Holtponton a tárgyalások Doviziosóval – jöhet Lorenzo?

Miközben Jack Miller szerződtetését már hetekkel ezelőtt bejelentették, az előző három év vb-ezüstérmesével zajló egyeztetések megrekedtek, így akár újra képbe kerülhet a visszavonult spanyol.

részletek

Lorenzo apja: Marquez tönkre akarta tenni Rossi versenyét

Jorge Lorenzo édesapja szerint az időeredmények egyértelműen megmutatják, hogy a spanyol csak az olasszal foglalkozott a botrányos 2015-ös sepangi futamon. Szerinte Marquez nem tiszteli a társait.

részletek

Yamaha: Lorenzónak máshova kell mennie, ha vissza akar térni

A hangvillások csapatvezetője úgy véli, a spanyol azt akarta felmérni náluk, elég gyors-e még a versenyzéshez, viszont nagyon úgy tűnik, hogy ha vissza is akar térni, náluk erre nem lesz lehetősége.

részletek

Lorenzo: Marquez sem legyőzhetetlen

Óriási természetadta tehetségnek tartja a MotoGP uralkodó világbajnokát a honfitárs, de szerinte neki is vannak gyenge pontjait, amelyeket ki lehet használni – ahogy tette azt ő is 2015-ben.

részletek

Petrucci maradna a MotoGP-ben, Lorenzo a Ducatinál térhet vissza?

Az olasz távozása borítékolható a bolognaiaktól, két opciója viszont így is lehet, miközben a legfrissebb híresztelések úgy megkavarhatják a lapokat, hogy még Lorenzo visszatérése sem kizárt.

részletek

Lorenzo beugrott és győzött a virtuális MotoGP-ben

A valóságban meghiúsult a szabadkártyázása, az online térben viszont rögtön elsőséggel tért vissza a tavaly visszavonult ötszörös világbajnok – pedig az első körben még ki is ütötték.

részletek

A Honda fúrta meg Lorenzo beugrását?

A Ducati tesztversenyzője, Michele Pirro szerint a HRC áll a szabadkártyás szereplések idei betiltása mögött, hiszen így megakadályozhatták, hogy egykori motorosuk rajthoz álljon a Yamahával.

részletek

Lorenzo: Rossi újra versenyeket nyerhet

Egykori csapattársa szerint elképesztő, hogy a „Doktor” még 41-42 évesen is a MotoGP-ben versenyezhet, ráadásul sikeres is lehet. A spanyol beszélt a Marquezzel vívott csatákról is.

részletek

Agostini Lorenzónak: Fáj az igazság

Komoly szócsatába keveredett egymással a 15-szörös világbajnok legenda és a tavaly visszavonult spanyol: a veterán olasz szerint Lorenzo nemcsak a Hondánál, hanem előtte a Ducatinál is felsült.

részletek

Lorenzo: Egyedül én győztem le Rossit, Stonert, Pedrosát és Marquezt is

És erre nagyon büszke is a visszavonult spanyol, aki arról is beszélt, kit miért tartott rendkívül erős ellenfélnek, és miért gondolja azt, hogy Rossi még 2021-ben is a MotoGP mezőnyében lesz.

részletek

Rossi megnevezte három legnagyobb győzelmét

Az egyiknek történelmi jelentősége van, míg a másik kettő óriási csata végén született. A „Doktor” egyúttal azon riválisait is felsorolta, akik érzése szerint még jobb versenyzővé tették őt.

részletek
Olvastad már?