DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 14. vasárnap

Lorenzo

Pontazonosság, sérülés, botrány – a MotoGP bajnoki döntői

A valenciai évadzárón dől csak el, hogy Francesco Bagnaia vagy Fabio Quartararo lesz-e az idei világbajnok – ennek apropóján visszatekintettünk az eddigi 18 vb-címről döntő szezonzáróra.

részletek

Hiányzik a kemény rivalizálás a MotoGP-ből?

Jorge Lorenzo szerint manapság az összes versenyző jóban van egymással, ami bizonyos szempontból jó a sportnak, de a rajongókat az olyan rivalizálások hozzák tűzbe, mint például az övé volt Rossival.

részletek

Az átoktól a bunyóig: Rossi legnagyobb riválisai és botrányai

Egy két és fél évtizedes pályafutásba rengeteg kemény ellenfél fér bele, Valentino Rossi pedig valóban nem szenvedett hiányt belőlük: összeszedtük az olasz legenda legnagyobb riválisait és a hozzájuk kapcsolódó botrányokat.

részletek

Lorenzo: Dovi a 250-es idők óta irigy rám

Ismét kisebb szóváltásba keveredett a két egykori rivális és csapattárs: Dovizioso úgy érzi, a spanyol nem tudott túllépni a ducatis vereségeken, amire az ötszörös világbajnok Instagramon reagált.

részletek

Lorenzo: Hiba lenne a teszt alapján megítélni

A spanyol szerint nem lenne igazságos, ha a Portimaóban mutatott teljesítménye miatt nem tartaná meg tesztversenyzőként a Yamaha. Az ötszörös vb-első elismerte: az Aprilia is egy opció.

részletek

Dovizioso a Yamahánál, Lorenzo az Apriliánál?

Sajtóértesülések szerint a Ducatitól a szezon végén távozó olasz a hangvillásoknál köthet ki tesztversenyzőként, míg az ezt a pozíciót idén betöltő spanyol a noale-i márkához szerződhet.

részletek

Espargaro a leggyorsabb Portimaóban, Lorenzo tavalyi Yamahán

A tesztcsapatok MotoGP-motorokkal, a „rendes” mezőny utcai gépekkel ismerkedett a szezonzáró vadonatúj helyszínén. A legnagyobb figyelmet az kapta, hogy Lorenzo megint csak 2019-es Yamahával körözött.

részletek

Lorenzo majdnem visszatért a Ducatival

Korábban folyamatosan pletykáltak róla, hogy a visszavonult spanyol újra a bolognaiaknál versenyezhet – most maga az érintett erősítette meg, hogy valóban majdnem aláírták a szerződést.

részletek

Lorenzo beajánlotta magát a Ducatihoz

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a spanyol nem gondolta komolyan tavaly a visszavonulását, hiszen a bolognaiak megerősítették, hogy egyeztetnek korábbi versenyzőjükkel – de nem csak vele.

részletek

Dovizioso kihagyhat egy évet – Lorenzóval tárgyal a Ducati?

Az olasz motoros menedzsere elismerte: a 2021-es szezon kihagyása is opció a vb-ezüstérmes számára, ha nem tudnak megállapodni a Ducatival. Közben Lorenzo apja is érdekeset nyilatkozott.

részletek

Lorenzo: Ha hívnak, átgondolom

Bár a spanyol tagadta, hogy tárgyalna a Ducatival a visszatérésről, nem zárta ki, hogy később ez meg fog történni. Továbbra is képesnek érzi magát a győzelemre – de csak két konkrét motorral.

részletek

Ducati: Holtponton a tárgyalások Doviziosóval – jöhet Lorenzo?

Miközben Jack Miller szerződtetését már hetekkel ezelőtt bejelentették, az előző három év vb-ezüstérmesével zajló egyeztetések megrekedtek, így akár újra képbe kerülhet a visszavonult spanyol.

részletek