Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

LaurentRossi

Alpine: Nincs kilépési záradék Ocon szerződésében

Szerdán jelentette be az Alpine és Esteban Ocon, hogy további három évvel meghosszabbítják a francia pilóta szerződését, 2024 végéig folytatva közös munkájukat. Tekintve, hogy Ocon a Mercedes pártfogoltja is egyben, felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire kőbe vésett ez az új egyezség. Az Alpine vezetője, Laurent Rossi és maga Ocon is igyekezett eloszlatni a kételyeket.

részletek

Az Alpine megtartaná Ocont, nem kéri Gaslyt

Esteban Ocon remek szezonkezdetét látva az Alpine minél előbb szeretné megtárgyalni a Mercedesszel, hogy a francia egy újabb szezonra velük maradhasson. Laurent Rossi szerint a csapat nem is gondolkodik más versenyzőben.

részletek

Ezért kellett átnevezni a Renault-t

A szezonra több új csapatnevet meg kell jegyezni a Formula-1-ben: az identitást váltó formációk egyik a sárga Renault-ból lett kék Alpine, amely immár a Renault Csoport tulajdonában álló francia sportmárkát népszerűsíti.

részletek

Az Alpine megmagyarázza, ügyfélcsapat nélkül még jobb is az élet

A McLaren távozásával a Renault egy csapatra maradt a 2021-es Formula-1-es szezonra, de az Alpine vezetője szerint igazából előny számukra, hogy csak önmagukra kell koncentrálniuk.

részletek

Nem lesz első számú pilóta az Alpine-nál

Bár egy kétszeres F1-es világbajnok és egy viszonylag rutintalan fiatal pilóta alkotja az átalakuló csapat párosát, az Alpine vezérigazgatója szerint nem fognak sorrendet felállítani közöttük.

részletek

Rendszeres dobogót vár az Alpine

Csütörtökön bemutatkozott a Renault-utód, a vezérigazgató, Laurent Rossi pedig kijelölte a célokat: elsősorban 2022-re építkeznek, de az átmeneti évet sem engedik el.

részletek
Olvastad már?