Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Latifi

Ha Verstappen csapattársölő, Russell még jobban

Bár pontot még csak egyszer szerzett, tavalyi beugrása során Bahreinben, mégis mindenki elismeri óriási tehetségét. George Russell, csapattársa szerint az egyik leggyorsabb és legegyenletesebb.

részletek

Ez a legnagyobb kihívás egy újonc számára

Az F2-ben 14-15 csapattagból áll egy istálló, az F1-ben több száz fő alkotja: Nicholas Latifi szerint ez a fő nehézség egy jövevény számára, nem a vezetés.

részletek

„A Williams gyorsult a legtöbbet”

Hallatlan az a gyorsulás, amit a Williams produkált a 2019-es szezonhoz képest: Nicholas Latifi rámutatott, hogy Bahreinben két és fél másodpercet javultak egy év alatt.

részletek

Russell cáfolja, hogy aggódnia kellene az üléséért

Szerződése van a 2021-es szezonra a Williamsen, s ezen az sem változtat, hogy új tulajdonosok vették át a csapat irányítását. Úgy érzi, nem az ő tisztje megítélni, hogy helye van-e az F1-ben.

részletek

Bottas a mezőny élén, Hamilton a végén

A Mercedes finnje volt a leggyorsabb az Orosz Nagydíj egy ízben piros zászlóval is megszakított nyitó edzésén, megelőzve Ricciardót és Verstappent. A rekordbeállításra hajtó vb-éllovas csak 19. lett.

részletek

Giovinazzi és Latifi is az élmezőnyt hibáztatja

Hatalmas balesetekkel indult a Toszkán Nagydíj, amik után ismét félbeszakították piros zászlóval a futamot. Giovinazzi és Latifi ütközéséből orbitális baleset kerekedett ki a safety car mögött.

részletek

Russell: Franknek és Claire-nek köszönhetem, hogy itt vagyok

Szomorúnak tartja a Williams család mai bejelentését a grove-i alakulat brit F1-ese, de tudja, hogy nem adták volna el a csapatot, ha nem éreznék biztosítottnak így az istálló jövőjét.

részletek

Kitalált valamit a Williams, Silverstone-ra mindkét pilóta megkapja

A Hungaroringen csak George Russell autójára kerültek fel az újítások, mert nem készült el belőlük elég darab, de olyan sokat jelent szerintük, hogy Silverstone-ra mindenképp megkapja Nicholas Latifi is.

részletek

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

részletek

Russell nem csalódott a Mercedesben

Miután bejelentette, hogy 2021-ben is a Williamsnél marad, és ezt a csapat is megerősítette, a fiatal brit elárulta: Claire Williams helyettes csapatfőnök ragaszkodott hozzá, hogy náluk versenyezzen.

részletek

Russell háromszor is elnézést kért csapatától

A pontszerzéshez közeli pozícióban autózva hibázott a Williams fiatalja az F1-es Stájer Nagydíj első fázisában – igaz, szerinte a kisodródás nélkül sem tudott volna sokkal jobb eredményt elérni.

részletek

Williams: Újra versenyképesek vagyunk!

Az első időmérő edzés után joggal merülhet fel a kérdés: visszatért a Williams? A patinás múltú csapat végre fel tudta venni a harcot a középmezőny végével, mindkét Alfa Romeót megelőzték.

részletek
Olvastad már?