DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Latifi

Latifi többet akart elérni az F1-ben

Csalódottan zárta le utolsó F1-es szezonját Nicholas Latifi, aki elárulta, folyamatosan frusztráltnak érezte magát az idén. A kanadai szerint az sem segített, hogy már szeptemberben eldőlt a sorsa.

részletek

Büszke a csapatra, de elégedetlen a Williams csapatfőnöke

Bár elég rosszul kezdték az évet, később fokozatosan fejlődött a Williams, mely néhány alkalommal pontokat is szerzett. Jost Capito emiatt büszke az istállóra, ugyanakkor jobb eredményekre vágyik.

részletek

Pilótát cserél a Zengő, Hamilton tiszteletbeli brazil állampolgár lett – ez történt ma

Kicsi az esély arra, hogy Latifi és Ricciardo az IndyCarban kössön ki, a Zengő lecseréli Rob Huffot, Hamiltont pedig Brazíliában tüntették ki – egy csokorba gyűjtöttük a november 8-a híreit.

részletek

Latifi csak egy esetben lenne tartalékpilóta

Ha lenne esélye visszatérni a mezőnybe, akkor szívesen bevállalná a tartalékos szerepet Nicholas Latifi, aki adott esetben az IndyCart is fontolóra venné. A kanadai részletezte a lehetőségeit.

részletek

Sajtó: Aláírt az IndyCar topcsapatához Latifi

Az USA-ból származó információk szerint a kanadai a Ganassi negyedik autójával fog versenyezni a 2023-as szezonban – ezzel az üléssel hírbe hozták Kimi Raikkönent is.

részletek

Latifi: Ha előbb szerzek pontot, az sem ment meg

Idei legjobbját érte el Nicholas Latifi a múlt hétvégi Japán Nagydíjon, ahol első pontjait is megszerezte a kanadai versenyző az esős futamon. Szerinte a kiugró jó eredmény sem mentette volna meg őt.

részletek

Latifi: A korai csere kulcsfontosságú volt

Első pontjainak örülhetett a 2022-es szezonban Nicholas Latifi, a kanadai pedig egy merész húzásnak köszönheti remek szereplését. Mindeközben Albont egy hűtőszivárgás késztette feladásra.

részletek

Latifi frusztrált, mert nem hallgatták meg a felügyelők

Jobban elfogadta volna a szingapúri ütközése után a büntetését, ha a stewardok az ő álláspontját is kikérik. A Williams pilótája szerint Zhounak is számítania kellett volna rá, hogy nem látja őt.

részletek

„Latifinek többször kellene a tükröt néznie”

A Szingapúri Nagydíj első köreiben a falra szorított és emiatt kieső kínai szerint egyértelmű, hogy a Williams kanadaija hibázott – aki viszont saját bevallása szerint nem látta az Alfa Romeót.

részletek

Továbbra sem született döntés a Williamsnél

A grove-iak csapatfőnöke, Jost Capito megmagyarázta Latifi távozásának okait, valamint elismerte, hogy egyelőre nem döntöttek a kanadai utódjáról, De Vries azonban egyértelműen szerepel a listán.

részletek

Latifi szerint nem Monzán múlott a karrierje

A Williamstől távozó kanadai visszautasította azokat a feltételezéseket, melyek szerint a Nyck de Vriestől elszenvedett monzai vereség miatt kell elhagynia a patinás grove-i alakulatot.

részletek

Hivatalos: Elválnak Latifi és a Williams útjai

A grove-i istálló hivatalos közleményben jelentette be, hogy a 2022-es szezon lesz az utolsó, melyben Nicholas Latifi a csapatnál versenyez. Az utódjáról egyelőre nincs döntés.

részletek