Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Latifi

Latifit a tavalyi szezonzárós ütközése csinálta ki - állítja csapatfőnöke

Nicholas Latifi versenyzői ülése látványosan inog, sokkal rosszabbul teljesít, mint tavaly. A Williams csapatfőnöke szerint ennek az is az oka, mert tavaly Abu Dhabiban részben a bajnoki címről döntött.

részletek

Latifi: A stewardok kicsit elaludtak

Kissé lassan reagáltak a kanyarlevágásokra az Olasz Nagydíjon Nicholas Latifi szerint. A Williams pilótája úgy érzi, ezzel jelentős időt veszített a futam során.

részletek

Latifinek végképp betette a kaput De Vries kiváló teljesítménye?

A szezon egyik legpocsékabb produkcióját Nicholas Latifi mutatja be, Alexander Albon után a semmiből beugró Nyck De Vries is alaposan elpáholta. Már a csapatfőnök is egyértelműen üzent a kanadainak.

részletek

Latifi: A teljesítmény dönt

Egyáltalán nem tekinthető biztosnak a kanadai helye a Williamsnél, de a pilóta tudja, mit kell tennie: folytatnia azt a formát, amelyet a nyári szünet előtti versenyeken mutatott.

részletek

A betétsorozatokra vezethető vissza Bottas kiesése

Események szokatlan láncolata vezetett a finn kieséséhez: az Alfa Romeo a megforgó Nicholas Latifit sikeresen kikerülve ragadt a kavicságyba, a kanadai pedig a korábbi futamokról származó gumitörmeléknek tulajdonítja megcsúszását.

részletek

Latifi: Ezzel már megérdemlem a jövő évi ülést

A kanadai úgy véli, silverstone-i karosszériacseréje óta képes kihozni azt a teljesítményt az autóból, ami a Williams 2023-as üléséhez szükséges. Innentől azonban fokozódik a nyomás – de igyekszik nem a negatív kimenetelekre gondolni.

részletek

Így lett lila szektorral utolsó Latifi

A szombati nap hőse első lett az esős szabadedzésen, majd a Q1 végén lila szektort villantott meg – de nemhogy továbbjutni nem tudott, az utolsó helyről sem mozdult el a kör végén.

részletek

Magnussen nem magát hibáztatja az ütközésért

Nicholas Latifi autójával akadt össze Kevin Magnussen a futam utolsó szakaszában, ám a dán pilóta nem érzi magát vétkesnek. Véleménye szerint az ellenfele nem hagyott számára elegendő helyet.

részletek

Bíznak az új fejlesztésekben a Williamsnél

Jó előjelekkel készülhet a Williams Franciaországra, miután úgy tűnik fejlődni tudtak a frissítéseknek köszönhetően. Alexander Albon szerint a Paul Ricard pálya egy jó erőmérő lesz a számukra.

részletek

Albon örül az előrelépésnek, Latifi vár

Bár pontot nem szerzett, az autó teljesítményével kifejezetten elégedett volt Alexander Albon Spielbergben. A brit–thai pilóta most először tudta igazán kipróbálni a továbbfejlesztett Williamst. Csapattársa továbbra is a frissítésekre vár.

részletek

Albon balesete miatt csúszik Latifi csomagja

A Williams brit-thai versenyzője komoly balesetet szenvedett a Brit Nagydíj rajtjánál, mellyel valószínűleg késleltetni fogja csapattársa, Nicholas Latifi fejlesztéseit.

részletek

Latifi: A Q3 több, mint amit vártunk!

Nem a jelentős fejlesztésekkel átalakított autóban ülő Alexander Albon, hanem az őt csapattársként időmérőn először legyőző kanadai volt az F1-es Brit Nagydíj időmérőjének meglepetése.

részletek