Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Latifi

Russellt máris legyőzné új csapattársa

Újoncként mutatkozik be jövőre Nicholas Latifi, de máris ambiciózus célokat tűz ki maga elé. Tudja, hogy csapattársa előnnyel indul, de mégis csapaton belül szeretné túlszárnyalni George Russellt.

részletek

Latifi: Két szezon alapján nem helyes megítélni a Williamst

Jövőre a Williamsszel mutatkozik be Nicholas Latifi a Formula-1-ben, szerinte pedig újoncnak lenni az autósport királykategóriájában óriási kihívással jár. A Williamst nem írná le két rossz év miatt.

részletek

Formula-napló: Latifi bejelentése, Kubica olajügye

Megtörtént Nicholas Latifi Williams-szerződésének régóta esedékes bejelentése, míg a paddockban a brazíliai hősök, Pierre Gasly és Carlos Sainz továbbra is fürödtek a népszerűségben. Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az Abu Dhabi Nagydíjról, nagy vonalakban ilyen volt a pénteki nap a mi szemszögünkből.

részletek

Az utolsó hely is elkelt az F1-ben 2020-ra

Bejelentette a Williams, jövőre ki lesz George Russell csapattársa, így az utolsó szabad hely is elkelt a Formula-1 2020-as szezonjára. Ismét fiatalodik a mezőny.

részletek

Formula-napló: Bajnokavatás napsütéssel és F1-imádó amerikaiakkal

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az USA Nagydíjról, egyenesen Austinból. Nagy vonalakban ilyen volt a vasárnap a COTA-n a mi szemszögünkből.

részletek

Döntött Kubica és a Williams, év végén szakítanak

Bekövetkezett, ami már egy ideje lógott a levegőben: Robert Kubica egy év után felkel a Williams pilótaüléséből, mint azt ő és a csapat közösen bejelentette csütörtökön. Utódja még kérdéses, de van egy erős esélyes.

részletek

Sajtó: Kubicának nem lesz maradása, Latifi váltja

Úgy tűnik, a visszatérő lengyel harmatos teljesítménye kevés ahhoz, hogy a Williamsnél maradjon, sajtóinformációk szerint Nicholas Latifivel már alá is írták a jövő évi szerződést.

részletek

F2: Latifi lecsapott de Vries hibájára, Schumacher 8., így pole-ban a sprintversenyen

Nyck de Vries a tegnapi nap folyamán egy kiváló körrel szerezte meg az első rajtkockát az esős időmérőn, így, immár száraz körülmények között, ő várhatta elsőként a piros lámpák kialvását. A rajtja aztán nem sikerült jól...

részletek

Kanadából jelentjük: A vörösök hűtik a kedélyeket

Mindent elmond az F1 történéseiről a Kanadai Nagydíj pénteki nyitónapja: az első két helyen két Ferrari, Charles Leclerc és Sebastian Vettel zárt, amely alapján azt is gondolhatnánk, hogy a Gilles Vileneuve versenypálya valóban az a helyszín lehet, ahol feltámadnak a Ferrarik. Csakhogy a vörösök szekértábora jóelőre igyekezett lehűteni a kedélyeket…

részletek

Kubica egyáltalán nem adta fel

Nem áll jól Robert Kubica és a Williams szénája, az istálló rettentően gyenge konstrukcióval jelentkezett idén, a lengyel viszont rendre kikap újonc csapattársától is. De így is szívesen van itt.

részletek

Egyre inkább inog Kubica ülése

A napokban pattant ki az a híresztelés, hogy Robert Kubicát Monaco után lecserélik és a Kanadai Nagydíjon már Nicholas Latifié a versenyzői ülés. A tesztpilóta tényleg jön, de még csak egy szabadedzésre.

részletek

Surer: Ne nagyítsák fel Schumacher hibáit

A Formula-3-ban tavaly a bajnoki címig menetelt Mick Schumacher, idén azonban egy osztállyal feljebb egyelőre kevésbé villog. Marc Surer szerint nem kéne ilyen gyorsan pálcát törni felette.

részletek
Olvastad már?