Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 26. kedd

Latifi

Latifi: Hiába a pénz, kiérdemeltem a helyem

A 2020-as szezon egyetlen újoncáról köztudott, hogy tehetős családból érkezett az F1-be, de a „fizetős pilóta” címke szerinte alaptalanul ragadt rá. Úgy érzi, megdolgozott az ülésért.

részletek

Exkluzív: Latifinak nincs példaképe, de felnéz Hamiltonra

Akár hazai pályán teljesítheti első F1-es versenyét Nicholas Latifi – ő viszont annak is örülni fog, ha egyáltalán lesz Kanadai Nagydíj. Az újoncnak nincs példaképe, három korábbi és jelenlegi versenyzőt azonban nagyra értékel. A Williams új versenyzőjével beszélgettünk.

részletek

Podcast: F1-es pilóta a fedélzeten

Egy F1-es pilóta mesél nektek arról, milyen az élet a karanténban és a virtuális világban – de beszélünk Ecclestone őrült ötletéről, a birkapároztató Ricciardóról, a Wolff-Aston Martin-pletykáról, és arról is, hogy Stroll nem is akar az F1-ben szerepelni?

részletek

Végre Norris is begyűjtött egy virtuális győzelmet

A 20 éves F1-es szinte minden e-sport viadalon jelen van, eddig azonban nem termett számára sok babér. A Veloce Pro Series – egy új széria – futamán viszont domináns sikert szerzett.

részletek

A Williams az Alfa Romeo szintjén van?

Nicholas Latifi elmondása alapján közel lehet egymáshoz a két csapat teljesítménye. Nem a Williams javulhatott ennyit, hanem az Alfa Romeo fejlesztései mehettek mellé.

részletek

Aggódhatnak a Mercedes motorhibái miatt?

Öt tesztnap, négy erőforrással kapcsolatos meghibásodás a német gyártónál. Csütörtökön Lewis Hamilton autója állt le a pályán. Itt az ideje aggódni a három Mercedes-motort használó csapatnak?

részletek

Az újonc pilóta lehűtötte a kedélyeket a Williamsnél

A csapat szerint feltárták és megoldották a tavalyi problémákat, Nicholas Latifi viszont nagyjából azzal kezdte a munkát, hogy megmondta: ez így nem igaz, továbbra is vannak bajok.

részletek

A csapattárs szerint alulértékelik Latifit, ő nem fogja

A mezőny egyetlen újonca, Nicholas Latifi sokak szerint nem a legnehezebben legyőzhető versenyzők közé tartozik, George Russell viszont tudja, nem lesz egyszerű dolga a kanadai ellen.

részletek

Újabb, rajtszámokkal kapcsolatos furcsaságok

Évek óta saját rajtszámmal rendelkeznek a Formula-1-es mezőny tagjai. De tudjuk-e, mikor alakult ki tökéletes, a rajtszámokkal megegyező sorrend az időmérőn, illetve a futamon?

részletek

Russellt máris legyőzné új csapattársa

Újoncként mutatkozik be jövőre Nicholas Latifi, de máris ambiciózus célokat tűz ki maga elé. Tudja, hogy csapattársa előnnyel indul, de mégis csapaton belül szeretné túlszárnyalni George Russellt.

részletek

Latifi: Két szezon alapján nem helyes megítélni a Williamst

Jövőre a Williamsszel mutatkozik be Nicholas Latifi a Formula-1-ben, szerinte pedig újoncnak lenni az autósport királykategóriájában óriási kihívással jár. A Williamst nem írná le két rossz év miatt.

részletek

Formula-napló: Latifi bejelentése, Kubica olajügye

Megtörtént Nicholas Latifi Williams-szerződésének régóta esedékes bejelentése, míg a paddockban a brazíliai hősök, Pierre Gasly és Carlos Sainz továbbra is fürödtek a népszerűségben. Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az Abu Dhabi Nagydíjról, nagy vonalakban ilyen volt a pénteki nap a mi szemszögünkből.

részletek
Olvastad már?