Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Kiesés

Verstappen: Simán lerajtoltam volna Hamiltont

Már a rajtrácsra menet is komoly gond adódott a Red Bull-lal, amit végül nem is sikerült megoldani. Kiválóan rajtolt a holland, de néhány méter után látszott, hogy alig gyorsul az autója.

részletek

Leclerc autója lassú volt és még el is romlott

Cudar idők járnak mostanában a vörös istállóra, Barcelonában kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtott a Ferrari. Charles Leclerc autója meghibásodott, így a nagydíj egyetlen kiesője lett.

részletek

Kubica: Egész évben súlyos alkatrészhiányt kellett rejtegetnünk

Nem elég, hogy a Williams versenyautói a szezon kezdetétől egyértelműen a mezőny leglassabbjai, még a szűkös alkatrészek miatt rendkívüli módon vigyázni is kellett rájuk egész évben.

részletek

Kubica szponzora perrel fenyegetőzik

A lengyel pilóta és a Williams istálló főtámogatója számára elégtelen a magyarázat, hogy miért kellett Kubicának kiállnia a versenyből Szocsiban. Tisztán akarnak látni, különben bíróság elé kerül az ügy.

részletek

Kubicát semmibe vette saját csapata

Robert Kubicát nagy csalódásként érte Szocsiban, hogy tökéletesen működő autóját kellett leállítania, hogy a csapat alkatrészt spóroljon. Előtte sem tetszett neki az istálló hozzáállása.

részletek

Norrisnak jó okai vannak a bizakodásra

Eleinte úgy tűnt, szenvedős lehet a McLaren számára a Belga Nagydíj, ám váratlanul jó versenytempót húzott elő Lando Norris. Bár végül nullázott, okkal bizakodhat Monza előtt, több okból is.

részletek

Giovinazzinak még egy dobása van, aztán repülhet

Sajtóértesülések szerint a Belga Nagydíjon elkövetett újabb bakija miatt megingott a bizalom Antonio Giovinazzi iránt. Ha Monzában sem képes lenyugodni és pontokat szerezni, meneszthetik.

részletek

Vasseur: Verstappen buta manővere miatt ütközött Raikkönennel

Az Alfa Romeo csapatfőnöke egyértelműen Max Verstappent hibáztatja a Kimi Raikkönennel történt, első körös ütközés miatt, ami azonnal tönkretette mindkét versenyző Belga Nagydíját.

részletek

Salo: Mindenki annyira jó, mint az utolsó versenye

A korábbi Formula-1-es versenyző úgy érzi, Valtteri Bottasnak nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy éppen a nyári szünet előtt betlizett. Többségében ugyanis, ami korábban történt, elillan a fejekből.

részletek

Vettel is majdnem eldobta az utolsó körben

A Német Nagydíjon az utolsó kockából induló Sebastian Vettel szenzációs vezetéssel a második helyet szerezte meg. Kevesen tudták, hogy az utolsó körben kis híján ráfizetett a kockáztatásra.

részletek

Hamilton fel akarta adni a versenyt

A Német Nagydíjat sokáig vezető Lewis Hamilton egyáltalán nem kérte, hogy esőgumit kapjon a kerékcseréjénél, a hajrában pedig, második kicsúszása után ki akart állni, de csapata nem engedte.

részletek

A Renault ismét nullázott

Kettős kieséssel zárta az idény tizenegyedik futamát a francia gyári istálló. Ricciardo motorhiba miatt állt ki, Nico Hülkenberg pedig lehet, hogy élete esélyét szalasztotta el a dobogóra, kicsúszott.

részletek
Olvastad már?