DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Hiba

Gasly kis híján el sem tudott rajtolni, Albonnak pedig nagy köszönetet mondott

Hiába szerzett jó rajthelyet, csak a bokszutcából rajtolhatott az AlphaTauri ismételt műszaki hibája miatt. Utána azonban álomszerűen alakult a futama, Albon vonata is a kezére játszott.

részletek

Leclerc nem érti, miért keresnek egyesek kifogásokat

A Ferrari pilótája híres arról, hogy mindig roppant önkritikus magával szemben: a monacói szerint a fejlődését segíti elő, ha őszinte magával akkor is, ha hibát követett el.

részletek

Sainz is pipa a Ferrari újabb hibái miatt

Ismét látványosan elbukta a győzelmi esélyét az egész hétvégén gyorsnak mutatkozó Charles Leclerc, a Scuderia sokadik stratégiai baklövését követte el. Carlos Sainz sem járt sokkal jobban.

részletek

Norris: Ez fájdalmas hiba volt

Lando Norris összességében elégedett időmérős teljesítményével, de rendkívül sajnálja, hogy gyorskörében elkövetett hibája egy sorral visszavetette, Hamilton elé kerülhetett volna.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

„Jövőre már nem maradhatnak így az austini hepehupák”

A MotoGP után a Formula-1 versenyzői is panaszkodtak az austini pálya állapotára, leginkább a veszélyes huplik miatt. Esteban Ocon elismerte, rossz hatással volt az autókra.

részletek

Hamilton: Bocsánatot kérek, nem ezt várják egy bajnoktól

Lewis Hamilton egy bombabiztosnak tűnő pole-pozíciót bukott el Szocsiban a Q3-ban, miután kétszer is a falnak koccant, ráadásul a Mercedes is túl későn reagált az időjárás változására.

részletek

Mindkét AlphaTauri elvérzett már a rajt előtt

Sem Yuki Tsunoda, sem Pierre Gasly nem tudott odaállni az Olasz Nagydíj rajtrácsára vasárnap, a nagyobb probléma, hogy egyelőre nem is tudják, mi volt pontosan a gond az autókkal.

részletek

Norris a McLaren hibájából nem került előrébb

Lando Norris a harmadik sorba kvalifikálta magát a Hungaroringen, de a jelek szerint a McLaren a gumikkal kapcsolatban hibázott, enélkül ugyanis minden esélye meglett volna a második rajtsorra is.

részletek

Vettel vállalja: Ezt én szúrtam el

Hiába jelentkezett biztató tempóval Sebastian Vettel a szabadedzéseken, az időmérőn a szoros versengésben alulmaradt és nem sikerült bejutnia a Q3-ba. A német vállalja, ő a hibás.

részletek

Russell pontokat bukott, mert nem rajtolt el újra?

A televíziós közvetítésben nem volt egyértelmű, miért nem állt oda George Russell az utolsó kétkörös újraindításhoz. A Williams-pilóta ismét pontszerzést szalaszthatott el.

részletek

„Hamilton hibáit domináns autója fedte el eddig”

Az elmúlt években sokan a hibátlan vezetéssel azonosították Lewis Hamiltont. Van, aki szerint azonban ezt csak domináns autójának köszönhette, mert amint nyomás alá helyezik, sűrűn hibázik.

részletek