Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Hiba

3 hiba, amit a cég környezetvédelmi aktivitásával elkövethetünk

Zöld munkahelynek lenni, pártolni a környezetvédelmet és részt venni egy-egy jótékony kezdeményezésben menő dolognak számít manapság. Olyannyira, hogy a potenciális munkavállalók egy részénél szerepet játszik a választásban az, hogy a leendő munkahely mennyire pártolja a témakört.

részletek

Jos Verstappen burkoltan csalással vádolja a Ferrarit

Nem csitul a vörös istálló körüli balhé az üzemanyagrendszert illetően, Max Verstappen édesapja szerint az Abu Dhabi ügynél sincs szó számítási hibáról, mint ahogy azt a Scuderia kommunikálja.

részletek

Hamilton nem bánja a múltkori hibát

A hatszoros világbajnok egyáltalán nem bánja, hogy legutóbb Brazíliában hibás stratégiai döntést hozott a csapat. Kockáztattak, veszítettek, de ha a bajnoki cím lett volna a tét, ezt biztosan nem teszik.

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Vettel: Térjünk vissza a normális kockás zászlóhoz

Japánban még a végeredmény is módosult egy egyelőre ismeretlen szervezői hiba miatt, amiért a kelleténél hamarabb jelent meg a kockás zászlót jelző panel. Vettel változtatna a rendszeren.

részletek

Megint hibáztak a szervezők, változott a Japán Nagydíj végeredménye

Az utóbbi években többször is megtörtént, hogy valami nem stimmelt a kockás zászlós jelzéssel a Formula-1-ben. Japánban is rövidült a versenytáv egy körrel, így változott a pontszerzők névsora.

részletek

Hamilton: Simán megnyerhettük volna a versenyt

A Mercedes elhibázta Lewis Hamilton stratégiáját Szingapúrban, így nemhogy a győzelmet, de még a dobogós helyet is elvesztette. A brit nem szidja csapatát, akik azért Bottast mögötte tartották.

részletek

Bottas jobban teljesít, ha nyugodt a háttér

A Mercedes finn pilótája elismerte, hogy sokkal jobban érzi magát azóta, hogy aláírta jövő évi szerződését és nem kell aggódnia a jövője miatt. Nem tudja, korábbi hibáinak volt-e köze ehhez.

részletek

Rosberg örült, hogy Hamilton is elfékezte magát az első kanyarban

A 2016-os világbajnokot mindenki hülyének nézte, amikor úgy vesztett el öt évvel ezelőtt egy helyezést Monzában, hogy az első kanyarban elfékezte magát. Most Hamilton pont ugyanezt tette.

részletek

Rosberg: Vettel egy megmagyarázhatatlan rejtély

Monzában is folytatta hibasorozatát Sebastian Vettel, ráadásul akár komoly balesetet is okozhatott volna hajmeresztő manőverével. Teljesen szétesett, de Rosberg szerint nem reménytelen.

részletek

Kravitz: A Red Bull hibázott Albonnal

Valószínűleg túl korán dobták a mélyvízbe Pierre Gaslyt, akit Max Verstappen valósággal leradírozott a Red Bullnál. A neves szakértő szerint viszont most Alexander Albon pontosan ugyanígy járhat.

részletek

Verstappen: Eleinte F2-es hibákat vétettem

Lassan ötéves rutinnal rendelkezik a még mindig csak huszonegy esztendős holland, rengeteget fejlődhet még. Azt viszont elismerte, hogy a korábbi években sokat rontott úgy, ahogy mások nem.

részletek
Olvastad már?