DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
Egyéb

Ezeket a hibákat ne kövesd el az ágyban!

Bizonyára Te is sokat olvasol a témában, hiszen ki az, aki hibát szeretne véteni együttlét közben. Nagyon sok olyan dolog van, amelyet nem szabad közben csinálni, hiszen a cél az, hogy partnered minden kívánságát teljesítsd, miközben csak rá figyelsz.

hancurparbaj.hu - 2024 május - LinkMarketing - 3



Unalmas, egyhangú szex

Ez sajnos sok párkapcsolatot képes megölni, de a Hancúr Párbaj pároknak szóló erotikus társasjáték kihúzhat a bajból. A Bohéma Games által fejlesztett és gyártott játék ízléses grafikájával, roppant egyszerű játékszabályaival már sok randit mentett meg. Újdonsült párok esetében kifejezetten ajánlott annak érdekében, hogy minél könnyebben felfedezzétek egymás rejtett vágyait. 

 

Megfeledkezel az egyezségről

Ez annyira alap, hogy erről egy szót sem kellene írni. Mindenki a legjobbat szeretné beleadni a meghitt pillanatokba, de ehhez az is szükséges, hogy pontosan ismerjük egymás vágyait és egyezzünk meg abban, hogy mit szabad és mit nem. Egy rosszul sikerült közeledési kísérlet számtalan gond forrása lehet. 

 

A higiénia teljes hiánya

Szem előtt kell tartani a higiéniát, hiszen a testszag pillanatok alatt le tudja rombolni a vágyat. Amennyiben már messziről érezhető, hogy aznap már lefutottad a félmaratont, az nem biztos, hogy ebben a helyzetben is győzelemre fog vezetni.

 

Ne emlegessük az exeket

Semmilyen formában ne hozakodj elő az exekkel, mert a párod abban a pillanatban ki fog pattanni az ágyból és véget is ért a jól induló légyott. A hangulatromboló mondat miatt a teljes randi kudarcra lesz ítélve. 

 

Felejtsd el, hogy kezdődik a kedvenc sorozatod következő évada

A kedvenc sorozatod következő évada éppen most kezdődik? Nem gond, hiszen most másra kell koncentrálnod. Majd megnézed később, hiszen minden sorozatot megismételnek. A televíziót kapcsold ki, mert zavaró lehet.

 

Nem kell a telefon

Szex közben nem érdemes a telefont bekapcsolva hagyni, hiszen nagyon zavaró lehet. Csipog és villog, ami teljesen kizökkent benneteket a ritmusból. Valószínű, hogy most ebben a pillanatban nem a lájkokat szeretnéd osztogatni. 

 

Extrém szex esetén egyeztess!

Ebben a helyzetben szintén fontos a kommunikáció, hiszen nem mindenki rajong az extrém dolgokért. Ugyan a megfelelő felvezetéssel el lehet magyarázni, hogy miért lehet mégis jó a partnerednek a bevállalósabb szex, de ezt mindenképpen még az aktus előtt tisztázzátok. 

 

Nem kell közönség

Bizonyára Te sem rajonganál azért, ha közönséget kapnátok, miközben vágyaitok kölcsönös kielégítésére törekedtek. Még a légyott előtt nézzétek meg, hogy az ajtót rendesen bezártátok-e, esetleg a liftből mindenki kiszállt-e, vagy a vízparton tényleg csak kettesben vagytok-e. 

 

A szexben nincsen helye az önzésnek 

Partnerednek is kijár az, hogy a csúcsra érjen, így dolgod végeztével ne az öltözködésen járjon az eszed, hanem azon, hogy az ő vágyait is kielégítsd. 

 

Ne kritizálj

Nem ez lesz az a pillanat, amikor partnered testi adottságaival kell előhozakodnod. Ne légy ünneprontó! 

Egy szónak is száz a vége! Ne legyen semmilyen zavaró tényező szex közben, mert nem fogtok tudni egymásra koncentrálni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: