DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Green

Az Aston nem véletlenül vesz át kevesebb részt a Mercedestől

2020-ban mindenkit sokkolt az akkor még Racing Point néven induló istálló, amikor gyakorlatilag az előző évi Mercedes tökéletes másolatát küldte pályára. Idén ez máshogy lesz.

részletek

„Gokartszerű élmény lesz vezetni az autókat”

Andrew Green, az Aston Martin technikai igazgatója úgy véli, az új szabályok viszonylag merev autókat eredményeznek. A szakember szerint hamar visszanyerik a csapatok az elbukott leszorítóerőt.

részletek

Az Astonnak ismét óriási segítség lesz a Mercedes klónozása?

2020-ban egyszer már óriási előreugrást hozott az akkor még Racing Point néven szereplő istállónak a Mercedes lemásolása. 2022-ben ismét a siker záloga lesz a lépés? Úgy tűnik.

részletek

Perez visszaszólt az Astonnak: Mi az, hogy extrém?

Az Aston Martin technikai igazgatója néhány héttel korábban bírálta Sergio Perezt a hozzájuk érkező Sebastian Vettellel szemben, a mexikói pedig nem is hagyhatta ezt válasz nélkül.

részletek

Green: Seb kiegyensúlyozottabb, mint Perez

Az Aston Martin technikai igazgatójaként tevékenykedő Andrew Green kissé odaszólt a Red Bullhoz távozó Pereznek, mondván, Vettel sokkal következetesebb teljesítményre képes.

részletek

Az Aston Martinnak nagyravágyó tervei vannak Vettellel

Az Aston Martin technikai igazgatója, Andy Green felemelné a csapatot a középmezőnyből a következő években, ehhez szerinte pedig a Ferraritól érkező Sebastian Vettel lehet a kulcs.

részletek

„Nem volt pozitív változás a kétnapos verseny”

Nem lelkesedik mindenki az Imolában kipróbált formátum iránt: a Racing Pointot hátrányosan érintette a kiesett edzésidő, a csapat technikai igazgatója szerint semmit nem adott hozzá a show-hoz.

részletek

Ezért dobta el Perez dobogóját a Racing Point

Utólag már könnyű okosnak lenni, ám a verseny alatt rendelkezésre álló információk alapján továbbra is helyes döntésnek találják a csapatnál, hogy kihívták kerékcserére a mexikóit az SC-fázis alatt.

részletek

Mi történt a teljesen széteső Stroll-lal?

Andy Green szerint a mugellói balesete és a koronavírus együtt törte meg a kanadai F1-es pilótát, de vissza kell őt hozniuk a korábbi szintjére, mert most nem önmagam.

részletek

A Racing Pointnál nem értik a Ferrari tempóját

A Racing Point technikai igazgatója, Andrew Green elmondta, egyszerűen nem értik, honnan húzta elő szombati tempóját a Ferrari. Ők fel szokták áldozni az időmérőt, hogy a versenyen jobbak legyenek.

részletek

A Ferrari is beszállt: Hogy lehet szabályos a Racing Point?

A Renault óvásai után a Ferrari a szabályok tisztázása végett írt levelet az FIA-hoz. A Racing Pointnál beismerték: nem pusztán fotók alapján másoltak, hanem a Mercedes megvásárolt fékhűtése alapján készítettek tervrajzokat.

részletek

Vírusbiztos gyárat épít a Racing Point, mert abban jobban megy a munka

Minden Formula-1-es csapat kénytelen alkalmazkodni a járványhelyzethez új munkamódszerek bevezetésével, ám a Racing Point képes a legnagyobb mértékben megváltozni, hiszen új gyára már ezen szempontok alapján készül.

részletek