DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 18. csütörtök

Formula-2

Ilyen a felépülés egy óriási baleset után

Ha egy fiatal versenyző azt a diagnózist kapja, hogy hat hónapig járni sem tud majd, az akár véget is vethet a karrierjének – viszont van, aki nem törődik bele a rossz hírekbe.

részletek

Nincs hely az F2-es bajnoknak: Rendszerhiba?

Csalódottan vette tudomásul az F2 idei bajnoka, hogy nem kap helyet a 2024-es F1-es rajtrácson: Theo Pourchaire a balszerencséjéről és a rendszerről is beszélt.

részletek

Theo Pourchaire a Formula-2 idei bajnoka!

Nem bizonyult elégnek Frederik Vesti igyekezete az F2-esek főfutamán – az ART-s Sauber-junior, Theo Pourchaire nyerte a 2023-as Formula-2-es bajnokságot.

részletek

Formula-2: Vesti parádézott a sprinten

Nagyszerű futamot teljesített a bajnoki címért küzdő Frederik Vesti az F2-esek sprintfutamán, aki győzelmével 16 pontra megközelítette Theo Pourchaire-t az összetettben.

részletek

A Mercedes következő nagy dobása: Frederik Vesti

Egy dán fiatal a Mercedes juniorprogramjának az egyik legmeggyőzőbb tagja: a mindössze 21 éves Frederik Vesti jó eséllyel pályázhat a jövőben egy F1-es ülésre.

részletek

F2: Doohan-győzelem és új bajnoki éllovas

Jack Doohan tíz helyet javítva nyerte meg az F2-es főfutamot Spában, Theo Pourchaire második helyével pedig átvette a vezetést a bajnokságban a kieső Frederik Vestitől.

részletek

F2: Fejtámla miatt esett ki az élről a pilóta

Egy elszabadult fejtámla vette el Jehan Daruvala győzelmi esélyeit az F2 sprintfutamán, ahol végül brazil diadal született, a bajnokság pedig még szorosabbá vált.

részletek

Formula-2: Dupla ART-dobogó, Vesti nullázott

Domináns teljesítménnyel nyerte meg Victor Martins az F2-esek főfutamát, Theo Pourchaire pedig kihasználta bajnoki riválisa hibáját és hat pontra zárkózott a bajnokságban.

részletek

Formula-2: Őrült esős csata, Prema-diadal

Az esős körülmények elképesztő csatákat eredményeztek a Formula-2 silverstone-i sprintfutamán, melynek végén a bajnoki éllovas Frederik Vesti győzedelmeskedett.

részletek

Többet vár magától a Ferrari F2-es tehetsége

Nagyszerű felzárkózást produkált a Ferrari 18 éves akadémistája, Oliver Bearman, aki elégedetten értékelt az F2 főfutama után, az egykörös tempóján azonban még javítani akar.

részletek

F2: Hihetetlen befejezés, holland győzelem

Az alternatív stratégia volt a kulcs a Formula-2 főfutamának első helyéhez, Richard Verschoor első diadalát aratta a szezonban az őrült utolsó körök után.

részletek

F2: Gumistratégia a főszerepben, Crawford a dobogó tetején

A száradó pályának köszönhetően meglepetéseredményt hozott a Formula-2-esek sprintfutama, a Red Bull juniorja, Jak Crawford első diadalát aratta a szériában.

részletek