DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 9. péntek

Formula-2

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Formula-2: Két Red Bull-junior a dobogón

Ayumu Iwasa nyerte az F2-es sprintfutamot, ezzel visszatért a bajnoki összetett élére. A pole-pozícióból induló Isack Hadjar az élről állt ki motorprobléma miatt.

részletek

Ki a Ferrari következő F1-es reménysége?

A juniorsorozatok szerelmesei már évekkel ezelőtt felfigyelhettek Oliver Bearmanre, aki Bakuban rárúgta az ajtót a F2-re – de mit kell tudni a szemtelenül fiatal brit pilótáról?

részletek

Kimaxolta az F2-es hétvégét a 17 éves pilóta

A főfutamról is győzelemmel távozott a Ferrari-akadémista Oliver Bearman, aki így a mezőny legfiatalabbjaként mindent megnyert a bakui hétvégén, amit meg lehetett.

részletek

Formula-2: Hihetetlen dráma a futam végén, 11-en fejezték be a sprintet

Filmbe illő jelenettel zárult az F2-esek sprintfutama: az utolsó körben az élről esett ki az első két pilóta, a végén pedig 17 éves futamgyőztest avattak a bakui utcák.

részletek

Japán győzelem, Leclerc a dobogón az F2-ben

A juniorszériák főfutamain is a biztonsági autó játszotta a főszerepet, végül mindkét pole-pozícióból rajtoló pilóta győzelmet ünnepelhetett Ausztráliában.

részletek

Pourchaire mindenkit leiskolázott az F2 főfutamán

Senkinek sem volt esélye Theo Pourchaire ellen a Formula-2-es szezon első főfutamán, a Red Bull-akadémista Zane Maloney pedig első versenyhétvégéjén rögtön a dobogón végzett.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

A 28 éves újonc – De Vries útja az F1-be

Nyck de Vries története az egyik leginspirálóbb az egész mezőnyben: távoli álomnak tűnt az F1, sok év kemény munka, egy F2-es és egy Formula-E-bajnoki cím után viszont végre elérte célját.

részletek

Ez lesz a Red Bull-fiatalok sorsa jövőre

Kezd kialakulni a junior kategóriák mezőnye a következő szezonra, két Red Bull-akadémista jövője is eldőlt: Ayumu Iwasa marad a DAMS-nél az F2-ben, míg Liam Lawson a Super Formulába igazol.

részletek

Zseniális csata a győzelemért, Sargeant jöhet az F1-be

Hatalmas izgalmakat hozott a Formula-2 szezonzárója: Ayumu Iwasa kemény csatát követően behúzta az év utolsó főfutamát, Logan Sargeant pedig megszerezte az F1-es szerepléséhez szükséges pontokat.

részletek

Durva baleset után Lawson nyerte az F2-es sprintet

Liam Lawson győzelmével zárult az idei szezon utolsó Formula-2-es sprintfutama, miután már a verseny első körében jött a piros zászló két Red Bull-junior komoly balesete miatt.

részletek