DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 21. péntek

Formula-2

F3, F2: Piros zászlós időmérők Monacóban

Több piros zászló is színesítette a Formula-3 és a Formula-2 időmérőit Monacóban, az utóbbiak kvalifikációján pedig majdnem egy hatalmas baleset is bekövetkezett.

részletek

Tarolt a Trident az F3-ban, McLaren-junior az F2 pole-jában

Hosszabb kihagyás után Imolában tért vissza a Formula-3 és a Formula-2 mezőnye. Az F3-ban remekelt a Trident hazai pályán, az F2-ben pedig invictás pole született.

részletek

F2: Nagy balesetet és Red Bull-junior-győzelmet hozott a főfutam

Isack Hadjar tegnap elvett sprintgyőzelme után dominálta az F2-esek főfutamát Melbourne-ben, a Red Bull-junior így első vasárnapi diadalát aratta a szériában.

részletek

F2: Korai káosz és nagyszerű harc a dobogóért a sprinten

Isack Hadjar sima győzelmet aratott szombaton Melbourne-ben, mögötte azonban bőven volt akció az izgalmakkal és balesetekkel teli F2-es sprintfutamon.

részletek

F2: Fittipaldi először nyert főfutamon, őrült befutó a végén

A stratégiák csatáját hozta az F2-esek szaúdi főfutama, amelynek végén új főfutamos győztest avatott a széria, a harmadik hely sorsa pedig az utolsó centiken dőlt el.

részletek

F2: Holland győzelem a sprinten

Bearman nem, izgalom viszont volt bőven az F2-esek szaúdi sprintfutamán, amelynek végén holland diadal született, az észt újonc pedig újra dobogóra állhatott.

részletek

F2: Barbadosi győztes, újonc a dobogón a sprinten

A gumikezelés volt a siker kulcsa az idei első Formula-2-es sprintfutamon, amelynek végén a barbadosi Zane Maloney örülhetett, az újonc Pepe Martí pedig rögtön bemutatkozásán a dobogón végzett.

részletek

Ezek a juniorok élveznek F1-es támogatást 2024-ben

Nyolc F1-es csapat 21 juniorját láthatjuk idén a Formula-2 és a Formula-3 mezőnyeiben – lássuk, melyik ifjú tehetségeket támogatják az istállók az alsóbb kategóriákban!

részletek

Ilyen a felépülés egy óriási baleset után

Ha egy fiatal versenyző azt a diagnózist kapja, hogy hat hónapig járni sem tud majd, az akár véget is vethet a karrierjének – viszont van, aki nem törődik bele a rossz hírekbe.

részletek

Nincs hely az F2-es bajnoknak: Rendszerhiba?

Csalódottan vette tudomásul az F2 idei bajnoka, hogy nem kap helyet a 2024-es F1-es rajtrácson: Theo Pourchaire a balszerencséjéről és a rendszerről is beszélt.

részletek

Theo Pourchaire a Formula-2 idei bajnoka!

Nem bizonyult elégnek Frederik Vesti igyekezete az F2-esek főfutamán – az ART-s Sauber-junior, Theo Pourchaire nyerte a 2023-as Formula-2-es bajnokságot.

részletek

Formula-2: Vesti parádézott a sprinten

Nagyszerű futamot teljesített a bajnoki címért küzdő Frederik Vesti az F2-esek sprintfutamán, aki győzelmével 16 pontra megközelítette Theo Pourchaire-t az összetettben.

részletek