DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Famin

Alpine: Schumacher elképesztő, ő az egyik jelölt

Gyorsan és „lenyűgözően” beilleszkedett az Alpine WEC csapatába Mick Schumacher, s a csapatfőnök el is ismerte, hogy az F1-es ülésekre is ő az egyik jelölt.

részletek

„Abszolút nem eladó a csapat” – Famin

Az Alpine F1-es vezére elismerte, hogy nehéz időszakon mennek keresztül, de továbbra is keményen dolgoznak a céljaik elérésén.

részletek

Megkezdi a fogyókúrát az Alpine F1-es autója

A hétvégi Japán Nagydíjon beveti első fejlesztési csomagját a francia istálló: ez elsősorban az első szárnyat érinti, valamint a súlycsökkentést szolgálja.

részletek

„Elfogadhatatlan” az Alpine teljesítménye

Próbál pozitív maradni az Alpine a gyengén sikerült szezonnyitó után. Ennek ellenére a franciák csapatfőnöke belátta, hogy elfogadhatatlan volt a produkciójuk Bahreinben.

részletek

Újabb távozások az Alpine-nál: A műszaki igazgató is felmondott

A tavalyi távozási hullám 2024-ben is folytatódik az Alpine F1-es csapatvezetésében. Matt Harman technikai igazgató és az aerodinamikai részleg vezetője feláll.

részletek

Horner: Vegyen meg egy csapatot az Andretti!

A Red Bull csapatfőnöke szerint az F1 elutasító döntése ellenére sem zárultak be teljesen a száguldó cirkusz kapui az amerikai formáció előtt.

részletek

„Nem festünk túl jól” – bajban az Alpine?

Pierre Gasly nem köntörfalazott a bahreini F1-es teszt végén: nem ott fogják kezdeni a szezont az új autóval, ahol azt akarták. Főnökük is nehéz rajtra számít.

részletek

Az Alpine folyamatosan egyeztet pilótáival

Hamilton átigazolása új lehetőségeket teremthet Gasly és Ocon számára is, de az Alpine nem csak ezért folytat velük tárgyalásokat – a döntéshez viszont még időre lehet szükség.

részletek

Befeketült az Alpine, jogi zűrben a Stake – szerdai hírek

Megérkezett az A524 és az Alpine első hypercarja, Ocon dobogókat emleget és a Mercedes-pletykára reagál, törvényt sérthet a Sauber új neve Svájcban. Február 7. F1-es hírei.

részletek

„A versenyzőknek együtt kell működniük” – Alpine

Az átfogó csapatdinamika javítása Bruno Famin csapatfőnök fő célja, amely folyamat tavaly szezon közben kezdődött. Ebből a két F1-es pilótának is ki kell vennie a részét.

részletek

Az F1 élvez elsőbbséget Mick Schumacher számára 2024-ben

Egyszerre lesz az Alpine WEC-versenyzője és a Mercedes tartalékja a német: szerződése értelmében az F1 lesz prioritás, ha be kell ugrani.

részletek

Újabb Alpine-távozó, RB-teszt – keddi F1-es hírek

Davide Brivio három év után elhagyja az Alpine-t, ahol Bruno Famin továbbra is marad csapatfőnök, a Mercedes hisz Hamiltonban és Russellben.

részletek