DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

EmiliaRomagna-iNagydíj

Ez volt az imolai sprint

Elérkeztünk az idei szezon első sprintkvalifikációjához, mely eldönti a holnapi futam rajtrácsát. Verstappen, Leclerc, esetleg Russell? Ki ér oda? Tartsatok velünk élő közvetítésünkkel!

részletek

Visszatért az élre a Mercedes a sprint előtt

Az ezúttal valóban teljesen tét nélküli, szombati második edzésen, önerőből vagy a többiek tartalékolásának (is) köszönhetően az Ezüst Nyilak George Russell révén egy edzéselsőséggel melegíthetett.

részletek

Ez volt a második imolai edzés

Az időmérő már pénteken lement, a sprint előtt azonban még rendeznek egy egyórás szabadedzést az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíjon: kövessétek velünk a legfontosabb történéseket!

részletek

Leclerc elmondta, miben hibázott az időmérőn

Bár végső soron a piros zászlós megszakítások babráltak ki vele, a vb-éllovas ferraris mégis magát hibáztatja a rossz időzítés miatt – persze azt is tudja, hogy a második rajthely sem rossz a sprintre.

részletek

Vettel: Normál esetben nem lehetnénk ennyire elöl

Kellemes meglepetésre Sebastian Vettelt a Q3-ban köszönthettük Imolában, ám a német pontosan tudja, az eső és jókora szerencse is segítette őt a gyenge autóval. Elégedett, de helyezése nem reális.

részletek

Alonso megtartaná az ötödik helyét

Jól halászott a zavarosban a kétszeres F1-es világbajnok spanyol, aki mindent bele fog adni az imolai sprinten. Az Alpine örömét Ocon váltóhiba miatti korai búcsúja árnyékolta be.

részletek

Perez: Még hosszú a hétvége

Nem indított a legjobban a mexikói Imolában, egymás után sorolta maga és csapata hibáit az időmérő után, de reménykedik abban, hogy a sprint és a futam jobb eredményekkel kecsegtet.

részletek

Magnussen: Szerencse, hogy folytathattam

Úgy tűnt, a legfontosabb szakaszban vége az időmérőjének, a dán pilóta azonban megmentette a helyzetet és a végén egy újabb remek eredménnyel örvendeztette meg a Haast. Tartaná a jó formát.

részletek

Hamilton: Leszerepeltünk csapatként

Történelmi mélypontnak is tekinthető a Mercedes pénteki szereplése, pilótáik szerint innentől már jobb a túlélésre játszani. A sprint mindenesetre segíthet nekik a kármentésben.

részletek

Verstappen: Ez egy jó kezdése a hétvégének

Örül a pénteki esőben szerzett pole-nak a regnáló F1-es világbajnok, de tudja, hogy az előrejelzések alapján a szombati sprinten és a vasárnap nagydíjon már más lehet az időjárás Imolában.

részletek

Leclerc a pillanatra várt, aztán elrontotta

Alakulhatott volna jobban is hazai pályán a Ferrari időmérője, és monacói versenyzőjük nem is elégedett a mai teljesítményével, de azért nem is tragédia a második rajtpozíció a sprintre.

részletek

Így zajlott az imolai időmérő

Elérkeztünk az idei első sprintes hétvégéhez, így már pénteken megnézhetjük az időmérőt, ami a holnapi rajtsorrendről dönt majd. Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek