DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Podcast: Verstappen-diadal a Ferrari földjén

Max Verstappen diadalmaskodott, a Ferrari váratlanul hazai földön kapott kötényt, a Formula Podcast pedig szokatlan összeállításban értékelte az imolai történéseket.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mit lehet kiolvasni Charles Leclerc hibájából? Mi lehetett a Red Bull és Max Verstappen sikerének titka? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések garmadája merült fel az Emilia Romagna-i Nagydíj kapcsán, amely vélhetően arra is rávilágított, hogy a 2022-es szezonban nem láthatunk háromoldalú harcot a világbajnoki címekért.

Színfalak mögötti információk, történések, lehetséges következmények és némi pusmorgás a futamértékelőben, amelyet a műsor lángoszlopának számító Gellérfi Gergő távollétében Balogh Tamás, Gobodics Tamás és Mészáros Sándor állított össze!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E23_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: