Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Imola

Újraalkották a melbourne-i és imolai futamokat

A Nekrews51 nevű videós rendre lemásolja az F1-es játékban a legutóbbi versenyek legérdekesebb momentumait – nem volt ez másként most az Ausztrál és az Emilia-Romagna-i Nagydíjakkal sem.

részletek

Ezért nem tudott előzni Hamilton

A hétszeres F1-es világbajnok az imolai futam nagy részét Pierre Gasly mögé beszorulva töltötte: Andrew Shovlin magyarázta el, mi volt ennek az oka, és mitől szenvedtek egész hétvégén a pattogás mellett.

részletek

Aston Martin: Imolában sem voltunk gyorsabbak

Bár kettős pontszerzéssel gyűjtötték be idei első vb-egységeiket, Mike Krack csapatfőnök mégis állítja: az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíjon sem volt jobb a tempójuk, mint előtte.

részletek

Alpine: Egy körön gyors az autó, de…

Otmar Szafnauer csapatfőnök úgy látja, hogy elsősorban a versenytempó terén kell javulniuk, hogy az erős időmérős teljesítményüket komoly pontokra tudjak váltani vasárnaponként.

részletek

Ralf Schumacher: Mick túl sokat hibázik

Kritikával illette az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíj után unokaöccsét az ex-F1-es német: szerinte nem fér bele ez a sok hiba a Haas pilótájától, akinek Magnussent is le kellene győznie olykor.

részletek

Podcast: Verstappen-diadal a Ferrari földjén

Max Verstappen diadalmaskodott, a Ferrari váratlanul hazai földön kapott kötényt, a Formula Podcast pedig szokatlan összeállításban értékelte az imolai történéseket.

részletek

„Toto nem mondott teljesen igazat Lewisnak”

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff az imolai blama után méltatlannak nevezte a W13-ast Lewis Hamiltonhoz, Nico Rosberg szerint viszont nem szabad elfelejteni, hogy a csapattárs negyedik lett vele.

részletek

Verstappen apja élvezte Hamilton lekörözését

Jos Verstappen szerint egyértelmű, hogy a Red Bull erősödött Imolában, ennek volt az eredménye egyfelől a tavalyi ellenfél lekörözése, másfelől pedig a Ferrari hibára kényszerítése.

részletek

McLaren: Megmutattuk, hogy jó az autónk

Andreas Seidl szerint az imolai teljesítményük az ékes bizonyítéka, hogy tényleg előreléptek a bahreini szezonnyitóhoz képest: az Emilia-Romagna-i Nagydíjon konkrétan a harmadik erőnek számítottak.

részletek

Schumacher a pontszerzésben bízott

Már az első körben elúszott Mick Schumacher esélye a pontszerzésre, amikor összekoccant Fernando Alonso autójával. A Haas pilótája úgy érzi, a tempójukkal nem lett volna gond.

részletek

Tsunoda: Még nagyon sokat kell tanulnom

Bízott az autója tempójában, és boldog a hetedik pozícióval Yuki Tsunoda. Az AlphaTauri japán pilótája úgy gondolja, még bőven van tanulnivalója, de elégedett a mostani teljesítményével.

részletek

Magnussen elégedetten távozott Imolából

A kilencedik helyen zárt Kevin Magnussen, így ismét pontokat szerzett a Haas csapata számára. A dán pilóta úgy gondolja, elérték a céljaikat, de a stratégiát tekintve talán túl óvatosak voltak.

részletek