DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Imola

Az F1 kiteheti a versenynaptárból az olasz helyszíneket?

Monzában már hónapok óta zajlani kellene a felújtásoknak, Imolához pedig az olasz kormány akarata is szükséges lesz: Domenicali nyomást gyakorol a legendás pályákra.

részletek

Virtuális verseny Imola helyett, Robin Raikkönen első győzelme – vasárnapi hírek

Alonso szerint Hamilton szerencsés is volt pályafutása során, Wolff unja a Hamilton–Ferrari pletykát, Kiss Norbert első helyekkel kezdte a szezont: ezek május 21. hírei az F1-ben és motorsportban.

részletek

Új csapat, Senna, futamtörlés – pénteki F1-es hírek

Még ma is számos hír bukkant fel az imolai hétvége kapcsán, érdekes nyilatkozatok érkeztek a Red Bulltól és a Red Bullról, de írhattunk Sennáról és Schumacherről is – ezek voltak a péntek sztorijai.

részletek

Egymillió eurót és ételt adományoz az F1

A Formula-1 is kiveszi a részét az Emilia-Romagna régiót sújtó katasztrófa kapcsán a segítségnyújtásból: a Paddock Club ételeit is felajánlották.

részletek

A Magyar Nagydíj lesz Imola helyett a teszthétvége

A kísérleti kvalifikációs formátumot és alternatív gumikiosztást a Hungaroringen próbálja ki az F1, lehetséges egy másik helyszín is. A költségplafon a törlés ellenére sem változik egy kitétel miatt.

részletek

Ferrari-adomány, Monacóban bemutatkozó új Mercedes – csütörtök

Komoly adománnyal segíti az árvíz károsultjait a Ferrari, a Mercedes Monacóban mutatja be Imolára tervezett fejlesztéseit – csütörtöki híreink.

részletek

„A pálya készen állt, de más volt a prioritás”

Stefano Domenicali F1-vezér részletesen beszélt az imolai futam lefújásáról és arról, hogy aligha tudják 2023-ban bepótolni az Emilia-romagnai Nagydíjat.

részletek

Podcast: Elmarad az imolai F1-es futam

Mi történt a háttérben, miért kellett lemondani az imolai F1-es nagydíjat, mi indokolta ezt a döntést, és mi következik most?

részletek

Imola lefújva, nem lesz idén pótlás – szerdai F1-es hírek

Sorban jöttek a nem megerősített és hivatalos fejlemények az Emilia-romagnai Nagydíj sorsáról május 17-én. A versenyzők szerint helyes döntés született, a pótlásra 2026-ban kerülhet sor.

részletek

Nem pótolják később a lefújt imolai F1-et

Az Olasz Automobil Klub elnöke erősítette meg, hogy egy az egyben törölték a 2023-as nagydíjat – de reméli, automatikusan megnyújtják a szerződésüket.

részletek

„A biztonság az első” – így reagáltak az F1-esek

Együttérzésüket fejezték ki az esőzések és áradások által sújtott vidék lakói számára az F1-es pilóták a hétvégi imolai verseny lefújását követően.

részletek

„Ez a helyes döntés” – Domenicali

Az F1-vezér Stefano Domenicali szerint tragikus a helyzet, főleg neki, aki a régióban született és nőtt fel. Mohammed ben Sulayem szerint is a biztonság az első.

részletek