Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Imola

Russell levélben kért bocsánatot csapatától

Esélye lett volna megszerezni saját karrierje és a Williams idei első F1-es pontjait Imolában, a biztonsági autó mögött azonban falnak ütközött: a fiatal brit bocsánatkérő levelet írt a kollégáinak.

részletek

Az első vizsgán jól szerepelt Kvjat várható utódja

Túlesett első F1-es tesztjén Imolában Yuki Tsunoda. A japán teljesítette a szuperlicenszhez szüksége 300 kilométert és jó benyomást tett Franz Tost csapatfőnökre. Előny, hogy a Honda-mérnökökkel anyanyelvén tud beszélgetni.

részletek

„Egyszer mindenkinek falnak kell mennie a biztonsági autó mögött”

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint csak jobb versenyző válik majd George Russellből a vasárnapi imolai hibájának köszönhetően. Paddy Lowe Alain Prost bakijával állította párhuzamba.

részletek

Bottas nem érzi igazságtalannak Hamilton stratégiáját

Noha neki eddig nem engedték az alternatív stratégiákat, a finnek nem volt gondja azzal, hogy a brit Imolában elnyújthatta az etapját. A versenymérnök szerint VSC nélkül szoros lett volna a csata.

részletek

Ezért dobta el Perez dobogóját a Racing Point

Utólag már könnyű okosnak lenni, ám a verseny alatt rendelkezésre álló információk alapján továbbra is helyes döntésnek találják a csapatnál, hogy kihívták kerékcserére a mexikóit az SC-fázis alatt.

részletek

Horner: Hamilton nem volt annyival gyorsabb

A Red Bull F1-es csapatvezetője szerint nem kis mértékben a szerencsének köszönhette imolai győzelmét a brit pilóta – ugyanakkor gratulált a Mercedes zsinórban hetedik konstruktőri címéhez.

részletek

Műszaki hibák hátráltatták Tóth Lászlót Imolában

Több műszaki hiba miatt nem tudott eredményes hétvégét teljesíteni Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. szezonjának nyolcadik fordulóján, a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíj betétfutamaiként rendezett elmúlt hétvégi versenyeken.

részletek

Podcast: Raikkönen-show Imolában

A Jégember parádézott, Ricciardo Hamiltonnal cipőzött, az Alfa és az Alpha is remekelt, Russell óriásit hibázott – kibeszéltük az imolai futamot, és megvizsgáltuk Hamilton és az Alfa Romeo F1-es jövőjét is.

részletek

Őrült hajrá és Hamilton-győzelem Imolában

A rajt után csak harmadik volt, de taktikával az élre került Lewis Hamilton. Az Emilia-Romagna-i Nagydíj akkor pörgött fel, mikor Verstappen hibája és a safety car megkavarta a lapokat a táv utolsó negyedére: így került Ricciardo újra a dobogóra.

részletek

A zűrösen záruló imolai verseny történései

14 év várakozásra és egy világjárványra volt hozzá szükség, de a Formula-1-es motorok ismét a közkedvelt olasz pályán bőgnek fel. Bottas 10., Hamilton 93. győzelmére hajt - de jön-e a meglepetés?

részletek

Emilia-Romagna-i Nagydíj: A rajtrács

A megszokotthoz képest fordított sorrend az élen, meglepetésember a 4. helyen, és egy pálya, amelyről 14 éve nem tudjuk, hogy mit tartogathat. Itt az F1-es szezon harmadik olaszországi versenyének rajtsorrendje Imolából!

részletek

„Csak rakjanak oda sóderágyat, és kész!”

Imolában is a figyelem középpontjába kerültek a pályahatárok, amelyek kapcsán a szombaton nyolc körét is elveszítő Albon és a nála is nyersebben fogalmazó Kvjat a fenti javaslatot tette.

részletek
Olvastad már?