DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda

EmiliaRomagna-iNagydíj

„A pálya készen állt, de más volt a prioritás”

Stefano Domenicali F1-vezér részletesen beszélt az imolai futam lefújásáról és arról, hogy aligha tudják 2023-ban bepótolni az Emilia-romagnai Nagydíjat.

részletek

Nem pótolják később a lefújt imolai F1-et

Az Olasz Automobil Klub elnöke erősítette meg, hogy egy az egyben törölték a 2023-as nagydíjat – de reméli, automatikusan megnyújtják a szerződésüket.

részletek

„A biztonság az első” – így reagáltak az F1-esek

Együttérzésüket fejezték ki az esőzések és áradások által sújtott vidék lakói számára az F1-es pilóták a hétvégi imolai verseny lefújását követően.

részletek

Hivatalos: Elmarad a hétvégi F1-es futam, törölték az imolai versenyt

Megtörtént a hivatalos bejelentés: az időjárás által okozott áldatlan állapotok miatt nem lehet F1-es futamot rendezni ezen a hétvégén Imolában.

részletek

Ne maradj le semmiről az imolai F1-es hétvégén!

Jön a szezon első európai futama, így a megszokott időrend szerint zajlanak a tervek szerint az események – de lesz Indy 500-kvalifikáció és kamionos évadnyitó is.

részletek

Víz alatt az F2-paddock – áll a munka Imolában

A keddi evakuáció után szerdán sem javasolják az F1-es csapatok számára, hogy belépjenek a nagydíj helyszínére az esőzések és az áradások miatt.

részletek

Új időmérős szabályt próbál ki az F1 Imolában – ezt kell tudni

Ezen a hétvégén új időmérős rendszer debütál a Formula-1-ben. Kötelező gumiválast írtak elő a csapatok számára a kvalifikáció egyes szakaszaira.

részletek

Baku vagy Imola – melyik csapat hova viszi a nagy fejlesztési csomagot?

A legtöbb istálló az év negyedik vagy hatodik fordulójára időzíti első jelentős 2023-as újítását. Végigvettük, milyen fejlesztési tervvel készülnek a mezőny tagjai.

részletek

Miben kell fejlődnie az AlphaTaurinak?

A tavaly dobogót szerző olasz istálló hetedik a konstruktőrök között, legjobb idei helyezése hetedik pozíció: stabil tagja a középmezőnynek, de több ellenfelével ellentétben nem volt még kiugró versenye. Jody Egginton technikai igazgató a hiányosságokról és a fejlesztési tervről beszélt.

részletek

Sainz: Ricciardo egy sportember

A spanyolt és a Ferrari szerelőgárdáját is lenyűgözte, hogy Daniel Ricciardo első dolgaként az imolai verseny után a csapat bokszába ment, és bocsánatot kért az első körben történt ütközésért.

részletek

Podcast: Verstappen-diadal a Ferrari földjén

Max Verstappen diadalmaskodott, a Ferrari váratlanul hazai földön kapott kötényt, a Formula Podcast pedig szokatlan összeállításban értékelte az imolai történéseket.

részletek

Verstappen apja élvezte Hamilton lekörözését

Jos Verstappen szerint egyértelmű, hogy a Red Bull erősödött Imolában, ennek volt az eredménye egyfelől a tavalyi ellenfél lekörözése, másfelől pedig a Ferrari hibára kényszerítése.

részletek