DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

EmiliaRomagna-iNagydíj

Sainz: Ricciardo egy sportember

A spanyolt és a Ferrari szerelőgárdáját is lenyűgözte, hogy Daniel Ricciardo első dolgaként az imolai verseny után a csapat bokszába ment, és bocsánatot kért az első körben történt ütközésért.

részletek

Podcast: Verstappen-diadal a Ferrari földjén

Max Verstappen diadalmaskodott, a Ferrari váratlanul hazai földön kapott kötényt, a Formula Podcast pedig szokatlan összeállításban értékelte az imolai történéseket.

részletek

Verstappen apja élvezte Hamilton lekörözését

Jos Verstappen szerint egyértelmű, hogy a Red Bull erősödött Imolában, ennek volt az eredménye egyfelől a tavalyi ellenfél lekörözése, másfelől pedig a Ferrari hibára kényszerítése.

részletek

Ricciardo elnézést kért Sainztól

Elismerte a felelősségét az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíj első körében történt ütközésért az ausztrál: a McLaren pilótája később át is ment a Ferrari garázsába bocsánatot kérni a spanyoltól.

részletek

Russellnek fájdalmai vannak a pattogástól

A brit szerint hosszú távon nem tudják elviselni a versenyzők a delfinezést. A Mercedes problémái ellenére ő viszont újabb negyedik helyet szerzett, ezzel úgy érzi, ismét kihozták a maximumot.

részletek

Leclerc: Túl sokat akartam, megfizettem érte

Túl sokat kockáztatott Charles Leclerc, és a verseny utolsó negyedében kis híján kiesett a versenyből. Hét pontot dobott el a monacói, aki teljes mértékben magára vállalta a hibát.

részletek

Norris: Elképesztő sokat dolgoztunk ezért az eredményért

A tavalyi Olasz Nagydíjat és a borzalmas idei szezonkezdetet követően állhatott fel ismét az F1-es dobogóra Lando Norris, aki amellett, hogy Leclerc hibájának haszonélvezője volt, nagyot versenyzett.

részletek

Verstappen diadala, a Ferrari kudarca Imolában

A nedves pályán induló, szárazon végződő Emilia-Romagna-i Nagydíjon az első két helyen futott be a Red Bull két autója, a Ferrari pedig dobogót sem szerzett hazai pályán: Sainz vétlenül, Leclerc saját hibájából forgott ki.

részletek

Így zajlott az imolai futam

Kövessétek velünk élőben a szezon negyedik, egyben első európai futamát, amit az előzetes képek alapján nem fogunk megúszni szárazon. Az első sorban ismét Verstappen és Leclerc.

részletek

Bottas: A legjobb öt is meglehet, remek az autó

Idén rendre rosszul rajtolnak az Alfa Romeók, ám Valtteri Bottas versenytempója kiemelkedően jó. Imolában vasárnap a McLareneket is legyőzné a finn, aki a Mercedeseket is sokadjára maga mögött tudhatja.

részletek

Wolff: Már a pontszerzésnek is örülünk majd

A Mercedes csapatfőnöke is egyre nehezebben talál pozitív jelzőket alakulatára, akik a sprinten egyáltalán nem tudtak előrébb lépni, és a hétvégére alaposan lejjebb kell adniuk az elvárásaikból.

részletek

Leclerc: Jobb gumikezeléssel nyerhetünk csak

Sokáig kézben tartotta az imolai sprintet, a hajrában azonban elvérzett Max Verstappennel szemben a Ferrari monacóija, aki ki is adta a házi feladatot a maranellóiaknak.

részletek