DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Norris: Elképesztő sokat dolgoztunk ezért az eredményért

A tavalyi Olasz Nagydíjat és a borzalmas idei szezonkezdetet követően állhatott fel ismét az F1-es dobogóra Lando Norris, aki amellett, hogy Leclerc hibájának haszonélvezője volt, nagyot versenyzett.

A kemény munkának és a csapat elképesztő elhivatottságának dedikálta a rettentő szezonkezdetet követő feltámadást Lando Norris, aki a tavalyi Olasz Nagydíjat követően állhatott fel újból a pódiumra, ezzel dobogóinak felét Olaszországban szerezte a McLaren pilótája.

„Természetesen meglepetés számunkra ez a dobogós helyezés. Hihetetlen hétvégén vagyunk túl, sikerült mindkét Ferrarit magunk mögé utasítanunk, ami jobb eredmény attól, amire általában számítunk. Elképesztő utat jártunk be eddig a szezon alatt. Abszolút megérdemeltük csapatszinten, hogy eljussunk ide onnan, ahol az első versenyen tartottunk” – mondta Marc Genének Norris.



A McLaren versenyzője nem is kertelt, hogy minek volt köszönhető ez a feltámadás: „Most én leszek az unalmas srác, de nem mondhatok mást, minthogy a kemény munkának köszönhetjük azt, hogy most itt állhatok.”

„Mindenki rengeteg időt áldozott fel ezért és hatalmas mennyiségű munkát tett bele az egészbe, én pedig szeretem, mikor ilyen trükkösek a körülmények, mert ilyenkor általában jól megyek. Ezen a hétvégén kifizetődött ez a sok kemény erőfeszítés.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: