Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Dominancia

Red Bull: Nem fog mindenhol nyerni a Mercedes

Öt versenyhétvégéből ötöt húzott be a címvédő gárda a 2019-es szezon kezdete óta, de Christian Horner nem hinné, hogy év végéig folytatódik a Mercedes hatalmas dominanciája.

részletek

A Mercedes még csak most kezd igazán fejleszteni

Az izgalmakra vágyóknak nem túl jó hír, hogy a Mercedes komoly aerodinamikai és motorfejlesztéseket tervez a közeljövőben. A hatalmas előny még nagyobbra nőhet a riválisokkal szemben.

részletek

A győzelmek ellenére nem dominál a Mercedes

Toto Wolff elemezte az eddig történteket: 100%-os teljesítményt nyújtott a Mercedes, mindhárom futamon első és második helyet szereztek, dominanciáról mégsem beszél a csapatfőnök.

részletek

Brawn: Nem ismétlődik meg újra 1992

A Mercedes elképesztően jól, három kettős győzelemmel kezdte az idei szezont, ami a Williams-Renault 1992-es dominanciájára emlékeztet mindenkit. Ross Brawn szerint azonban más a helyzet.

részletek

Brundle: Fogadjuk el, hogy újra a Mercedes dominál

Három versenyhétvégét követően három Mercedes kettős győzelem 2019-ben. Az egykori Formula-1-es pilóta szerint bele kell törődnünk, hogy nem mostanában ér véget az istálló dominanciája.

részletek

A Williams véletlenül domináló autója

Mostanában sajnos csak az istálló szenvedéséről olvashatunk, régebben viszont a Williams dominált a Formula-1-ben. 1992-ben nem is azt az autót szánták indítani, ami végül agyonverte a mezőnyt.

részletek

Elképesztő Mercedes-dominancia 2014 óta

A hibridéra érkezésével a Mercedes gyári istállója átvette az irányítást és hihetetlen fölényre tett szert az elmúlt öt évben. A futamok háromnegyedét megnyerte, de az időmérőkön még erősebb volt.

részletek

Verstappen hiába kopogtat a nagyoknál?

Bár a legtöbb szakértő szerint Max Verstappen tudása alapján a legnagyobb istállókhoz kerülhetne komoly győzelmi esélyekkel, az álomigazolás nem valósulhat meg Hamilton és Vettel mellett.

részletek

Hamilton: Vettel is tudja, hogy a dominancia nem mázli

Az évtized elején Sebastian Vettel, utána pedig Lewis Hamilton dominálását láthattuk a Formula-1-ben. A brit szerint német riválisa pontosan tudja, hogy az ilyen uralkodások nem a szerencsén múlnak.

részletek

Három topcsapat szétzúzza a világot

Hosszú évek óta a három élcsapat dominál a Formula-1-ben. Egyre valószínűbb, hogy ez 2018-ban is így megy tovább. Hogy pontosan mekkora fölényben vannak? A számok egészen ijesztőek.

részletek

Verstappen nem akárhogy lenne világbajnok

Még a Red Bull istállón belül is eltérnek a vélemények, hogy bajnoki esélyes-e a csapat idén, vagy sem. Max Verstappen már azt is elképzelte, hogyan kerülne szívesebben a csúcsra év végén.

részletek

Zsinórban hét Mercedes-világbajnoki cím?

A McLaren első embere úgy véli, az új motorszabályok bevezetéséig változatlanul domináns marad a Mercedes, senki nem fogja megverni a német gyártót. 2021-ig legyőzhetetlenek lesznek?

részletek
Olvastad már?