DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Dominancia

Verstappen Hamilton ötletéről: „Amikor ő nyert, nem mondott ilyet”

Reagált Hamilton dominanciák elhúzódását megakadályozni célzó ötletére a regnáló F1-es világbajnok: szerinte bezzeg a Mercedes-érában nem jutott ilyesmi eszébe a britnek…

részletek

Így gátolná az F1-es dominanciákat Hamilton

Érdekes felvetéssel állt elő a hétszeres világbajnok, aki szerint meg kellene határozni, mikor lehet nekiállni a következő évi F1-es autók fejlesztésének.

részletek

„Nem akarjuk, hogy manipulált sport legyen az F1”

Ezért nem fognak belenyúlni a szabályokba a Red Bull uralma ellenére sem Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezére amúgy is a változatlan szabályokban hisz.

részletek

Verstappen: Ne változtassanak szabályt, akkor utolérhetnek minket

A holland szerint az előző évtizedek azt bizonyítják az F1-ben, hogy minél hosszabb ideig állandók a szabályok, annál jobban összerázódhat a mezőny.

részletek

Tönkretenné az F1-et, ha visszafognák a Red Bullt – Wolff

A Mercedes csapatvezetője szerint a rivális alakulat egyszerűen jobb munkát végez, ezért pedig nem lehet büntetni őket: a többieknek kell felzárkózniuk.

részletek

Ne panaszkodjunk, megérdemli a Red Bull – Sainz

A ferraris azt kívánja, bárcsak ők lennének fölényben, de a bikák túl jó munkát végeztek. A spanyol szerint az F1 az autók sportja, nem a pilótáké.

részletek

Hill: A Red Bull dominanciája közel sincs akkora, mint a Mercedesé volt

Az 1996-os világbajnok kendőzetlenül elmondta véleményét a kissé unalmassá váló szezonvégről. A Red Bullé volt a legjobb autó, de a hibridéra első éveiben a Mercedes sokkal messzebb járt elöl.

részletek

Bird: Verstappen annyira porrá zúzza csapattársait, amennyire még Hamilton sem tette

Rendkívül meggyőző fölénnyel nyerte a Belga Nagydíjat Max Verstappent, mindezt egy teljes motorcserét követően a mezőny hátsó harmadából rajtolva. A Red Bull remek, de Verstappen még inkább.

részletek

A Hamilton-érát Verstappen uralkodása váltja?

David Coulthard szerint a hétszeres világbajnok brit egyeduralma már a végét járja, ám utána sem biztos, hogy nagy lesz a változatosság, Max Verstappen veheti át az irányítást hosszú távon.

részletek

Berger: Végre nem az van, hogy már az első kanyarban tudni, Hamilton fog nyerni

A tízszeres futamgyőztes, egykori F1-es pilóta hosszú idő után újra élvezi a versenyeket. Tudja, csapaton belül a Mercedesnél úgyis csak Hamilton nyerhetne, de Verstappen végre igazi kihívóként van jelen.

részletek

„Hamilton hibáit domináns autója fedte el eddig”

Az elmúlt években sokan a hibátlan vezetéssel azonosították Lewis Hamiltont. Van, aki szerint azonban ezt csak domináns autójának köszönhette, mert amint nyomás alá helyezik, sűrűn hibázik.

részletek

A hibridérában senki nem volt képes két különböző csapattal nyerni

2014 óta nyomasztó fölényt mutat Lewis Hamilton, a riválisok összeadva sem szereztek annyi futamgyőzelmet, mint ő maga egyedül. De a hibridérában a győztesek mind csak egy csapattal nyertek.

részletek