DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Csapat

Norris: A csapat szólhatott volna, mennyi eső jön

Magára vállalja a hibás döntést a győzelem kapujában az eső miatt látványosan elbukó Lando Norris, ám sajnálja, hogy a McLarentől nem érkeztek egyértelmű információk arról, mekkora víz érkezik.

részletek

Andretti a Formula-1-ben is saját csapatot tervez

Michael Andretti elismerte, hogy a nem túl távoli jövőben mindenképpen szeretne a száguldó cirkuszban is saját csapatot, mégpedig az egyik gyengébb lábakon álló gárda felvásárlásával. Több lehetősége van.

részletek

Gaslyt nem akarja a Red Bull?

Ismét kiválóan versenyez az AlphaTauri volánjánál Pierre Gasly, ám úgy érzi, az anyacsapat egyáltalán nem gondolkodik benne e pillanatban. Szerencséjére, jelenlegi istállója viszont nagyon is.

részletek

Alfa: Raikkönen után Giovinazzi lehet a csapat vezére

Az Alfa Romeónál két és fél évvel ezelőtt Kimi Raikkönenre abszolút az istálló vezéreként tekintettek, de most már megváltozott a helyzet és Antonio Giovinazzi lehet a megváltó.

részletek

Mercedes: Schumachernek is köszönhetjük a sikereket

A zsinórban hét vb-címet szerző Ezüst Nyilaknál továbbra is úgy vélik, hogy jelenlegi sikereiket részben Michael Schumachernek köszönhetik, ezért is sajnálják, hogy a német nem tudott nyerni velük.

részletek

A Williams semmiképpen nem akar fiókcsapat lenni

Bár a grove-i istálló hosszú évek óta a mezőny végén található, a jobb sorsra érdemes Williams csapatfőnöke kijelentette, sem a Renault, sem más gyártó mögé nem áll be, független marad.

részletek

„Vettel nem sz*r, a Ferrari nem kezelte normálisan”

2019, de leginkább a tavalyi szezon után nagyon sokan leírták már Sebastian Vettelt, hogy teljesen megtört és már nem a régi. Vannak olyan vélemények is, miszerint a Ferrari törte meg, nem felejtett el vezetni.

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Főnöke szerint Vettel idén nyerhet is

Az Aston Martin mindent megtesz, hogy a lehető legsikeresebbek legyenek idén, beleértve a futamgyőzelmeket is. Vettel segítségére lehet, hogy korábban a Toro Rossónál is lehúzott 1,5 évet.

részletek

Máshogy kezeli a pilótákat az Aston - ez jó, vagy rossz hír Vettelnek?

Új csapatfőnöke úgy véli, Sebastian Vettel a lehető legjobb helyre került az Aston Martinnál. Ennél az istállónál másképp kezelik a pilótákat, mint ahogy eddig megszokta. Örüljön, vagy sem?

részletek

Verstappen ezt a versenyt szombaton nyerhette meg

Teljesen váratlanul, sokkal jobb gumikezelésének köszönhetően megszakította a Mercedes győzelmi sorozatát Max Verstappen Silverstone-ban. A futamot azonban valószínűleg tegnap döntötte el.

részletek

Ricciardo: Csodákat fogunk tenni

Az ausztrál pilóta saját kezébe vette a Renault vezetői szerepét, és maga igyekszik lelket önteni a csapat tagjaiba. Szerinte az istállónak nem technikai, hanem hozzáállásbeli problémái vannak.

részletek