Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Csapat

A Williams semmiképpen nem akar fiókcsapat lenni

Bár a grove-i istálló hosszú évek óta a mezőny végén található, a jobb sorsra érdemes Williams csapatfőnöke kijelentette, sem a Renault, sem más gyártó mögé nem áll be, független marad.

részletek

„Vettel nem sz*r, a Ferrari nem kezelte normálisan”

2019, de leginkább a tavalyi szezon után nagyon sokan leírták már Sebastian Vettelt, hogy teljesen megtört és már nem a régi. Vannak olyan vélemények is, miszerint a Ferrari törte meg, nem felejtett el vezetni.

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Főnöke szerint Vettel idén nyerhet is

Az Aston Martin mindent megtesz, hogy a lehető legsikeresebbek legyenek idén, beleértve a futamgyőzelmeket is. Vettel segítségére lehet, hogy korábban a Toro Rossónál is lehúzott 1,5 évet.

részletek

Máshogy kezeli a pilótákat az Aston - ez jó, vagy rossz hír Vettelnek?

Új csapatfőnöke úgy véli, Sebastian Vettel a lehető legjobb helyre került az Aston Martinnál. Ennél az istállónál másképp kezelik a pilótákat, mint ahogy eddig megszokta. Örüljön, vagy sem?

részletek

Verstappen ezt a versenyt szombaton nyerhette meg

Teljesen váratlanul, sokkal jobb gumikezelésének köszönhetően megszakította a Mercedes győzelmi sorozatát Max Verstappen Silverstone-ban. A futamot azonban valószínűleg tegnap döntötte el.

részletek

Ricciardo: Csodákat fogunk tenni

Az ausztrál pilóta saját kezébe vette a Renault vezetői szerepét, és maga igyekszik lelket önteni a csapat tagjaiba. Szerinte az istállónak nem technikai, hanem hozzáállásbeli problémái vannak.

részletek

Briatore Verstappent és Leclerc-t is a Mercedeshez vinné

Örök barátság fűzi az egykori csapatfőnököt Fernando Alonsóhoz, de álomcsapatában már nem kapna helyet a spanyol. A két fiatal titán között nem tudna dönteni, a Ferrari nyerő receptjét is elárulta.

részletek

F1: Köszönjük, de nem tárgyalunk senkivel

A Formula-1 hivatalos közleményt adott ki a 2021-ben potenciálisan érkező új spanyol csapattal kapcsolatban, amelyben tiszta vizet öntöttek a pohárba a sajtóhírekre reagálva.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Sajtó: Új csapat érkezik az F1-be

Egy portál információi szerint toborozzák a szakembereket, van főhadiszállásuk és a Haas modelljét szeretnék követni - 2021-től érkezhetnek meg a száguldó cirkuszba.

részletek

Hamilton megint felülbírálta csapatát

Nem először fordul elő, hogy Lewis Hamilton nem engedelmeskedik a Mercedes kérésének. Ezúttal egy második bokszkiállásra hívták volna ki, de a brit nem akart felesleges kockázatot vállalni.

részletek
Olvastad már?