Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Csapat

Briatore Verstappent és Leclerc-t is a Mercedeshez vinné

Örök barátság fűzi az egykori csapatfőnököt Fernando Alonsóhoz, de álomcsapatában már nem kapna helyet a spanyol. A két fiatal titán között nem tudna dönteni, a Ferrari nyerő receptjét is elárulta.

részletek

F1: Köszönjük, de nem tárgyalunk senkivel

A Formula-1 hivatalos közleményt adott ki a 2021-ben potenciálisan érkező új spanyol csapattal kapcsolatban, amelyben tiszta vizet öntöttek a pohárba a sajtóhírekre reagálva.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Sajtó: Új csapat érkezik az F1-be

Egy portál információi szerint toborozzák a szakembereket, van főhadiszállásuk és a Haas modelljét szeretnék követni - 2021-től érkezhetnek meg a száguldó cirkuszba.

részletek

Hamilton megint felülbírálta csapatát

Nem először fordul elő, hogy Lewis Hamilton nem engedelmeskedik a Mercedes kérésének. Ezúttal egy második bokszkiállásra hívták volna ki, de a brit nem akart felesleges kockázatot vállalni.

részletek

Hamilton csapatát hibáztatja a feltartásért

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje sem múlik el büntetési mizéria nélkül. Az egyik érintett Lewis Hamilton, akit nem tájékoztatott csapata arról, hogy Kimi Raikkönen mögötte érkezik. Döntés később várható.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok én vezér

Kimi Raikkönen remekül érzi magát az Alfa Romeónál és jól is teljesít. Bár sokan a kiscsapat vezérének tartják, ő maga azonban nem gondolja, hogy annyira fontos szerepe lenne az istállónál.

részletek

Az 1000 futam a Honda szemszögéből

A hétvégén, Azerbajdzsánban a Formula-1 1001. világbajnoki futamát rendezik. Az eddigi ezerből nem kevés szerepet vállalt a Honda, hol motorszállítóként, hol teljes csapatként.

részletek

Villeneuve: A Williams már nem versenycsapat

1997 világbajnoka vezette utoljára a csúcsra a grove-i istállót huszonkét évvel ezelőtt. A kanadai úgy véli, a Williamsnek a tőzsde sokkal fontosabb, nem is akarnak nyerni a Formula-1-ben.

részletek

Hamilton: A Ferrari és a Red Bull a Mercedes mögött

Lewis Hamilton idei második győzelmét húzta be Kínában, ezúttal igen simán diadalmaskodott. Úgy véli, hiába kopogtatnak az ajtón a riválisok, élesben gyengébbek a Mercedesnél, ezért vezetnek.

részletek

Alonso: Ha Schumachert hívják, azonnal jöjjön az F1-be

Fernando Alonso az előző évtizedben rengeteg kőkemény csatát vívott Michael Schumacherrel. Most a fiával tesztelt együtt, akinek szerinte azonnal el kell fogadnia, ha egy istálló az F1-be hívja.

részletek

Montezemolo: Alonso nem volt csapatjátékos

A Ferrari korábbi nagyvezére szerint vezetési tudásban Fernando Alonso a legnagyobbak között volt, de Laudával és Schumacherrel ellentétben igazán nem tudott csapatban gondolkodni.

részletek
Olvastad már?