Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

ClaireWilliams

Ezzel a gondolattal búcsúzik a Williams család

Elbúcsúzott Claire Williams az Olasz Nagydíj pénteki hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol a leköszönő csapatfőnök-helyettes kijelentette: a családi és privát alakulatok ideje végérvényesen lejárt az F1-ben.

részletek

Lezárul egy korszak: félreáll a Williams család

Új éra kezdődik az Olasz GP után a legendás F1-es istálló történetében: Claire Williams lemond helyettes csapatfőnöki pozíciójából, és a teljes család félreáll az új tulajdonoshoz kerülő gárdánál.

részletek

Podcast: Egyben marad az F1, feltámad a Williams?

Új tulajdonosa van a Williams istállónak, de vajon áll-e valaki az amerikai befektetési társaság mögött? Megszületett az új Concorde Egyezmény, de ugyanolyan szigorúan tartja-e egyben a sportágat, mint a korábbiak?

részletek

„Ha minden jól megy, Claire Williams a héten távozik”

A Williams bejelentette a héten, hogy a Dorilton Capital nevű amerikai vállalat kezébe került az istálló, mely 1977 óta családi tulajdonban volt. Van, aki Claire Williams távozását prognosztizálja.

részletek

Claire Williams: Ez egy lehetőség a sikerek eléréséhez

Ma délelőtt bombaként robbant a hír, hogy többé már nincs a Williams család kezeiben a Formula-1-es istálló, miután azt egy amerikai üzletvezetési tanácsadásokkal foglalkozó vállalat felvásárolta.

részletek

Russellben az új Mansellt, vagy Hillt látja a Williams

Claire Williams szerint a fiatal pilóta ugyanaz a kategória, mint a legendás grove-i F1-es istálló korábbi nagyágyúi - úgy látja, hogy George Russellből világbajnok is lehetne egy megfelelő autóval.

részletek

Wolff: Russell hosszú távon fontos számunkra

De nem 2021-et illetően – tette hozzá a Mercedes F1-es csapatfőnöke, aki elmagyarázta, miért nem a Williamsnél remeklő britet ültetik az egyik autójukba a következő szezonban.

részletek

Russell nem csalódott a Mercedesben

Miután bejelentette, hogy 2021-ben is a Williamsnél marad, és ezt a csapat is megerősítette, a fiatal brit elárulta: Claire Williams helyettes csapatfőnök ragaszkodott hozzá, hogy náluk versenyezzen.

részletek

Claire Williams dönti el, mehet-e a Mercedeshez Russell

Egyre több fontos ülés sorsa dőlt el máris a 2021-es Formula-1-es szezonra, George Russellnek azonban még van esélye arra, hogy felemelje őt gyári csapatába a Mercedes – az ő hívásuk az egyetlen, amelynek engedhet a Williams.

részletek

Williams: Nézzük már ezt pozitívan!

A grove-i istállónál nem szeretnék ezt negatívumként, vagy csalódásként megélni - más lesz ugyan a festés, befektetőket keresnek, de ebből lehet majd újra fényes a jövőjük.

részletek

Williams: Nem kétségbeesésből csináljuk ezt

A pénteki hírek után Claire Williams helyettes csapatfőnök leszögezte: a befektetők vagy új tulajdonosok keresésével a céljuk a csapat hosszú távú jövőjének és sikerességének biztosítása.

részletek

Nyolc hete a Williams-gyárba zárkózik Frank Williams

A 78 éves csapatalapító a koronavírus által fenyegetett csoportba tartozik, hónapokig nem mehet emberek közé. Lánya elárulta, a főhadiszálláson, az F1-es autók között él.

részletek
Olvastad már?