Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

ClaireWilliams

„Túl egyszerű Claire Williamst hibáztatni a Williams gyengélkedéséért”

Az istálló korábbi világbajnoka, Alan Jones nem akarja leszedni a keresztvizet a Williams jelenlegi csapatfőnökéről, szerinte túlságosan leegyszerűsítik a problémakört azok, akik Claire Williamset hibáztatják.

részletek

Nem állna Russell útjába a Williams

A jövő világbajnokát látja a fiatal britben Claire Williams, a grove-iak helyettes csapatfőnöke, és bár szeretné, ha sokáig náluk maradna, el fogja engedni pilótáját, ha jobb lehetőséget kap.

részletek

Claire Williams: Nem azért szenved a csapat, mert anya vagyok

A grove-i istálló helyettes csapatfőnöke szerint sokan azzal vádolják, hogy azért sikertelen az alakulata, mert van egy gyermeke, de ez „tiszteletlen és igencsak 19. századi hozzáállás”.

részletek

Az Alpha Tauri olaszokat tiltott ki, a Williams az anyagi terhekről beszél

A koronavírus átszervezésre kényszeríti a csapatokat: új útvonalakon kell eljutniuk az első nagydíjakra, és kérdéses, kit fognak beengedni a rendező országok. A Ferrari mérnököket hagyott otthon, a Red Bullnál a japán munkatársak miatt nyugtalanak.

részletek

A Williams kétnaponta motort cserél

A téli teszt negyedik napján a harmadik Mercedes-erőforrásnál jár a Williams csapata. Több különböző problémájuk is volt, ami a csapatvezető szerint a motorszállító hibája.

részletek

A Williams a Haas-félék ellen lobbizott

A grove-iak azt szeretnék, hogy kevesebb dolgot lehessen csak úgy megvásárolni egy másik csapattól, hogy a Haas, vagy a Racing Point példája helyett az ő felfogásuk érvényesülhessen.

részletek

Apró örömök: A Williams elkészül a tesztre

Legalábbis Claire Williams szerint a törésteszten már át is mentek, pedig tavaly éppen ezzel volt nagy gondjuk - 2019-cel ellentétben most biztosak benne, hogy meglesz az autó Barcelonára.

részletek

Brundle: Biztosan Claire Williams a megfelelő csapatfőnök?

Bár egy-két apróbb biztató jel is akad már, a szakemberek többsége arra számít, hogy a Williams idén is vergődni fog. Az egykori F1-es pilóta szerint nem a legjobb személy vezeti az istállót.

részletek

Nem kell pénzhiánytól félnie a Williamsnek idén

Az istálló számos szponzort veszített el, de Latifi mágnesként vonzza az új támogatókat, ami pedig ennél is fontosabb: a Williams Advanced Engineering eladásából befolyó bevétel a csapathoz vándorolt, így már most biztosított az éves költségvetés.

részletek

Williams: Nem a kudarc határoz meg minket

Egy rossz és egy még rosszabb szezonon van túl a Williams istállója, ám a csapatvezető szerint a háttérben lázasan dolgoznak a hibák kiküszöbölésén. Az épülő autót előrelépésnek érzik.

részletek

Williams: Russell kicsit olyan, mint Mansell

Csak szuperlatívuszokban tudott beszélni fiatal pilótájáról Claire Williams helyettes csapatfőnök, aki szerint a brit újonc az autóban és azon kívül is példaértékűen teljesített első F1-es szezonjában.

részletek

Williams: Célunk, hogy ott legyünk a teszten

Egy F1-es istálló ezt általában nem szokta külön kiemelni, de a Williamsnél a 2019-es baki után már ez is előrelépést jelentene. Tudják, hogy hol a helyük, de hiszik, hogy kifizetődik a munkájuk.

részletek
Olvastad már?