DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Williams: Nézzük már ezt pozitívan!

A grove-i istállónál nem szeretnék ezt negatívumként, vagy csalódásként megélni - más lesz ugyan a festés, befektetőket keresnek, de ebből lehet majd újra fényes a jövőjük.

Sokan sajnálkoznak azon, hogy eladósorba került a Formula-1 egyik legpatinásabb, leglegendásabb istállója, a Williams, de a csapatvezető, Claire Williams szerint ezt érdemes másképp látni. A grove-iak az utóbbi években történelmi mélységekbe zuhantak a teljesítményt tekintve és már anyagilag is rosszul állnak, ezért is kerülhet sor az eladásra.

00220003_317



"Sok emailt kaptam az utóbbi napokban, amelyekben emberek kinyilvánítják az együttérzésüket. Ezeket nagyra értékelem, de én ezt pozitív oldalról nézem" - mondta Williams a Sky Sportsnak adott interjújában. "Ez egy olyan dolog, ami biztosítja a csapat jövőbeli fennmaradását és a Williams családnak mindig is ez volt a fontos. A csapatot és annak sikerességét helyezzük előtérbe és az általunk keresett befektetés segíteni fog abban, hogy ezt elérjük."

"Számomra ez egy jó dolog és nem kéne ezt negatívan értékelni, csalódásként megélni, csak és kizárólag pozitívumként. Az emberek itt, a Williamsnél megértik ezt és szerintem ők izgatottak. Ez az egész potenciálisan egy nagyon pozitív jövőt hozhat számunkra" - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy a keretük természetesen így is megvan erre az évre, az emberek, a pilóták, az autók maradnak, csak a festés lesz más a ROKiT kiszállásával.

Hogy mi lehet a csapat jövőjével, arról itt írtunk bővebben!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: