DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Podcast: Egyben marad az F1, feltámad a Williams?

Új tulajdonosa van a Williams istállónak, de vajon áll-e valaki az amerikai befektetési társaság mögött? Megszületett az új Concorde Egyezmény, de ugyanolyan szigorúan tartja-e egyben a sportágat, mint a korábbiak?

Számos fontos fejlemény történt az utóbbi napokban az F1 háza táján, a #FormulaHUPodcast stábja pedig – szokás szerint – igyekezett alaposan körbejárni ezeket. A Bethlen, Gellérfi, Mészáros törzsgárda arra kereste a választ, hogy milyen hatással lesz a Dorilton Capital érkezése a Williams életére, lehet-e kapcsolat az észak-amerikai társaság és a gárdába az elmúlt években sokat invesztáló Latifi-família között. Egyáltalán: hogyan jutott odáig a sportág egyik legnagyobb múltú istállója, hogy az alapító Williams-famíliának túl kellett adnia a különítményen?

Az elmúlt napok kiemelt jelentőségű eseménye volt, hogy megszületett az új Concorde-egyezmény, amely 2021-től 2025-ig tartja egyben a sportágat. De vajon mennyire? Bernie Ecclestone idején az ilyen megállapodások golyóbiztosak voltak, a Liberty Media érájában született első ilyen egyezmény azonban a kiszivárgott hírek szerint kilépési záradékot is biztosít a csapatoknak. Miért ígért Chase Carey és Jean Todt a jövőre nézve izgalmas versenyeket, látványos csatákat?

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E37_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: